Skip to content
8 reacties
1868 weergaves

Vriend zit op Onlyfans

Ik ben erachter gekomen dat mijn vriend op OnlyFans zit. Nu heb ik er zelf niet echt problemen mee dat hij daarop zit want ja mannen,... Maar het is vooral dit wat mij stoort. Hij stuurt op Onlyfans met een meisje die hij ook op andere kanalen volgt en betaalt voor haar foto's en betaalt ook om zijn l*l door te sturen en te laten 'keuren'. Nu weet ik wel iedereen zijn privacy etc maar ik ben verder gaan kijken en de gesprekken of berichten (ook van andere dames) lopen tot ver terug. Ik ben iets meer als 2 jaar met hem samen en heb hem vorige week 'onderdoken' gevraagd wat hij er van OF vond. Hij reageerde helemaal het tegenovergestelde, dat hij dat niet zou aanmaken en dat hij daar het nut niet van snapt,...
Maar nu vraag ik me af
Wat moet ik nu doen?

21 jaar
11 maanden geleden

8 Reacties

  • Je vriend zit op onlyfans, jij kijkt op p*rnhub. Sorry, maar wat een chaos

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • J22 het is niet goed wat hij doet en moet zeker stoppen, maar onlyfans is voor simps. Hij heeft een verslaving en daar moeten we samen aan werken. Het is gelukkig nog geen vreemdgaan. Ik wil niet weten wat jij allemaal op je telefoon doet

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Ja, @m19, dumpen om vreemd gaan is vrij gebruikelijk. Als je dat niet wil blijf je lekker in relaties met onoprechte partners. Veel plezier!

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Dumpen zoals sommigen hier schrijven is geen optie. Gaan jullie serieus elkaar dumpen voor elk akkefietje ? Triest. Gewoon aanpakken die simp, maar dumpen is geen oplossing. Als je zo met elkaar omgaat dan kun je het geen relatie noemen

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Dumpen die handel . Hij moet zich aan jou verlekkeren en niet op fotos van een ander en zn pik laten keuren door een ander wijf alsof die het kan schelen .
    Die kijkt einde maand gewoon naar bankafschrift en denk yesss door al die sukkels

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Is hij heel onderdanig en durft hij daar niet voor uit te komen?

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Je moet hem duidelijk maken dat hij gewoon leeggeschud wordt. Alsof die vrouw het iets kan schelen hoe zijn lul eruit ziet.
    Er zijn miljarden foto's van blote vrouwen op internet. Gratis. Je bent gek als je ervoor gaat betalen, serieus.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Wat een simp

    19 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten