Skip to content
2 reacties
539 weergaves

Geef je mening aub

Oké, om te beginnen weet ik dat ik verlatingsangst heb en wel eens jaloers ben als een ander had goed met een ander kan vinden en daardoor bang ben degene daar door te verliezen, maar lees dit even.

In mei had ik een relatie met jongen van 18 toen we net een week hadden en een vriendin van mijn moeder kwam langs. Ze zei tegen hem “ ik ga jou meenemen naar de gaybar” ik vond dit niet fijn en zei “ het, ik vind het niet prettig dat je dat gaat doen” en hij zei “ ohhhh, maar ik ga gewoon hoor” ik was flink teleurgesteld en tegelijkertijd boos op beide voor het niet rekening houden met mijn gevoelens. Terwijl hij niet wil dat ik met andere jongens praat of afspreek en als ik dat wel doe met ik de berichten laten zien of mijn locatie aan zetten. De vriendin van mijn moeder ( trouwens gewoon een vriendin, ze hebben geen relatie ) zei dat ik niet jaloers moet zijn en hij het wel wil. Hij zelf is bi. Ik heb mijn moeder gevraagd waarom ze niet voor mij opkwam en zei “ ik doe en gedraag me hoe ik het zelf wil” deze situatie heeft me erg pijn gedaan en ja, ook jaloers. Maar het ding is hij wilt mij terug en ik twijfel hard. Het is niet hier om uitgegaan. Maar ik twijfel soms. Is deze situatie normaal en denk ik zo door mijn eigen verlatingsangst en vertrouwingsproblemen of is deze situatie daadwerkelijk echt niet normaal?

Please geef je mening en wees gewoon eerlijk of ik gelijk of ongelijk heb

19 jaar
2 jaren geleden

2 Reacties

  • Beste meid, Als ik het zo lees dan zit er niet echt toekomst in een relatie met die jongen. Hij gedraagt zich erg bezitterig naar jou toe, gunt jou geen vrijheid, wil je controleren, dus vertrouwt je niet, terwijl hij wel alle vrijheden voor zichzelf claimt. Dat zal steeds problemen blijven geven. Heb je daar zin in?
    Dan het probleem van die biseksualiteit. Hij vindt jou leuk, maar de jongens vindt hij ook leuk. Zijn bezoek aan de gaybar geeft aan dat hij zichzelf de ruimte toe eigent als het om seks gaat, in ieder geval met jongens.

    Over de rol van die vriendin van je moeder kan ik ook nog wel wat zeggen. Andermans gevoelens interesseren haar niet erg zo te lezen. Zij wil een uitstapje met jouw vriend en wat jij daar van vindt zal haar een zorgt zijn. Jouw moeder had geen zin zich er in te mengen. Ze wil geen partij kiezen, maar het weg lopen voor het ene conflict brengt je weer een ander conflict. Dan is het toch beter een keuze te maken en voor je principes te staan.

    Jammer dat het zo moet gaan, maar een relatie met die jongen lijkt mij een recept voor een ongelukkig leven. Laat hem maar lekker feestvieren met de jongens en meisjes die dat accepteren en zoek jij maar iets beters.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou eerst aan jezelf werken voor je terug een relatie ingaat met zo een controlerend persoon

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten