Skip to content
3 reacties
791 weergaves

Ik heb een hele stomme fout gemaakt!

Hoi allemaal, Ik heb in maart een jongen online ontmoet. Hij is 22. De eerste dagen hebben we echt dag en nacht met elkaar gechat. En we hebben ook geflirt en met elkaar afgesproken om af te spreken. Toen heb ik I.v.m. Mijn studie gezegd om even 2 weken geen contact meer te hebben. In mei hebben we elkaar voor het eerst gezien. Daarna hebben we elkaar 3 dagen na de afspraak elkaar waar op WhatsApp gesproken. Hij vroeg of ik hem leuk vind. Waar ik "nee" op heb geantwoord, maar dat is dus wel zo! De reden waarom ik dat zeg is omdat ik gwn heel bang voor afwijzing ben. Ik ben gaan doen of ik duidelijk niet geïnteresseerd ben, maar dat is heel erg uit de hand gelopen. Ik geef wel even een paar voorbeelden van de "lieve" dingen die ik tegen hem zeg! Je bent lelijk, raar, ik wil geen contact met je, ik hoef geen vrienden met je te zijn. En ik doe alsof ik op iemand anders verliefd ben, en heb het dan ook over die zogenaamde persoon tegen hem. Altijd als ik tegen hem zeg dat ik geen contact meer probeert hij altijd wel contact te houden. En ik heb het idee dat ik hem heel erg beledig met de woorden die ik hem vertel. Maar alleen ben ik tegenwoordig de persoon die hem appt en hij zei ook dat hij nog een keer wilde afspreken, maar dat is nog niet gebeurt! Maar altijd als ik hem app reageert hij wel snel! Hij zegt ook dat hij gwn vrienden wil zijn, als ik zeg dat ik dat niet meer wil zijn. Maar vorige was best wel een aparte situatie tussen wat ik nooit had verwacht, we hebben naaktfoto's naar elkaar verstuurd! Verder is er niks met die foto's gebeurd! Maar ik zit er heel erg mee dat ik verliefd op hem ben. Moet ik het nou maar gwn vertellen dat alles gelogen was en eigenlijk smoor op hem ben? Of het laten voor wat het is! Hij heeft afgelopen zondag ook al verteld dat het hem pijn doet als ik zulke opmerkingen maak! Help me please!!!

17 jaar
4 jaren geleden

3 Reacties

  • En heb je het verteld, zo Ja wat heeft hij gezegd?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou me gedumpt voelen als ik zulke berichtjes van mn chrush zou krijgen maar goed dat je het zelf ook inziet. Zoals meisje 17 (niet ts) zegt vertel het hem gwn eerlijk ik zou dit niet via app doen maar bellen of misschien nog het beste in real life. Als hij het niet (meer) ziet zitten met je probeer hem dan niet over te halen want daar worden jullie allebei niet gelukkig van. Succes en onthoud eerlijk duurt het langst

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • (ander meisje van 17) Wees gewoon eerlijk. Zeg dat je neen gezegd had omdat je bang was dat het niet wederzijds zou zijn, maar dat je wel verliefd op hem bent. En zeg hem ook letterlijk dat het je spijt dat je hem gekwetst hebt. Je mag je best kwetsbaar opstellen tegen iemand waar je een relatie mee wil.

    En stop met kwetsen en tegenstrijdige dingen zeggen. Niemand wil voor lelijk uitgemaakt worden. Als je niet open en eerlijk tegen hem bent dan bestaat de kans dat hij je nooit meer vertrouwt, en daar zou hij wel een flink punt hebben. Wie wil nu een relatie met iemand die niet te vertrouwen is? Je hebt nu nog een kansje dat hij je alsnog wil, grijp ze. Je hebt al genoeg hard to get gespeeld denk ik.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten