Skip to content
6 reacties
37 weergaves

Weinig vrienden, tips zijn wekom ;)

Hoi, Ik zal een poging doen om mezelf even te introduceren: j, 21, lang, tenger, gewoon in omgang, geen alcohol, houd niet van uitgaan, wel van koken, kortom niet extreem mannelijk. Ik wil jullie graag een voor mij belangrijk probleem voorleggen en dat is mijn vriendengroep. In het kort: ik heb vrienden met wie ik afspreek, maar met oud en nieuw zit ik alleen, in vakanties gaat iedereen met iemand weg maar zit ik alleen thuis, en met mijn verjaardag komen 4 van de 10 mensen die ik uitnodig... Ik ben niet vreemd, communiceer gewoon met mensen, kan met velen overweg, maar dit alles is niet erg opbeurend voor iemand van 21, en niet goed voor het zelfvertrouwen. Nu is het ook zo dat ik enkele jaren geleden een meisje verkering gevraagd heb. Ik had al mijn moed bij elkaar geschraapt, maar helaas had ik pech... Nu was zij er erg goed onder. We zien elkaar nog regelmatig, en dat gaat allemaal ok, maar toch kan ik het na al die tijd nog niet echt loslaten. Denk nog dagelijks aan haar, etc. Door mijn bescheiden hoeveelheid vrienden kom ik lastig met nieuwe mensen in aanraking, maar eigenlijk heb hierdoor ook geen zin in relaties etc. Dit alles voelt zo vreemd. Zou toch eigenlijk anders moeten zijn. Als iemand mij tips kan geven, graag :)

21 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • @ meisje 20
    Dank je voor je tip.
    Ik probeer vaak mee te komen met dingen, en ik kom ook wel bij anderen als ze iets hebben, maar het lastige is dat zij allemaal eigenlijk hun eigen leven hebben, en ik wat minder. En soms is het lastig om je er dan bij te voegen (en super slecht voor je ego want dan voel je je al snel overbodig etc.)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • kom met initiatief en stel gewoon de vraag: "Mag ik met jullie meegaan?" ofzoiets :)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja hoor. Was voor wat vrienden (die vervolgens met oud en nieuw etc allemaal andere dingen gepland hadden). offtopic: recept, was gewoon van het pakje, met wat groentes erbij gebakken.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik Nice. Jij durft op kerst iets te koken, haha. Gegevens uitwisselen mag niet, jammer want had wel je ingrediënten willen zien.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Laatst met kerst groenten risotto gemaakt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je lijkt veel op mij. Tips kan ik je niet geven, heb het ook vaak geprobeerd maar uiteindelijk komt er niets van. Zodra ik iets heb om je te helpen, zal ik proberen hier te reageren. Wat heb jij laatst gekookt? ;)

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten