Skip to content
1 reacties
45 weergaves

Mijn verhaal

Het begon allemaal op 02/01/2013, de dag dat mijn eerste lief mijn verkrachtte. Hij verkrachtte mij niet met zijn penis, maar met zijn vinger. Er is dus niets gebeurd, maar het heeft wel een hele grote indruk op mij na gelaten. De eerste dagen en weken wilde ik niet geloven dat dit gebeurd was. Mijn relatie verliep ook veel stroever en ik begon terug meer met andere jongens om te gaan. Op 02/02/2013 het ik het via sms uitgemaakt. Daarvoor had ik bijna een hele nacht liggen sms’en met TM die mijn tweede lief zou worden. Deze had mij gezegd dat hij al gevoelens voor mij had sinds dat we elkaar leerde kennen. Ik had ondertussen ook gevoelens voor hem ontwikkeld en we zijn een koppel geworden. Het duurde tot ergens midden april alvorens ik hem vertelde wat er op 02/01/2013 gebeurd was. Hij was de eerste tegen wie ik het durfde vertellen en hij was razend. Onze relatie duurde tot midden augustus. Ik heb deze toen beëindig omdat ik nog te veel met het voorval van 02/01/2013 in mijn hoofd zat en ook omdat zijn ego me te groot was. Nadien heb ik een tijd lang geen relaties meer gehad. Wel werd ik super close met T. Een jongen die ik kende van op het boogschieten. We zaten in dezelfde club. Rond Kerstmis 2014 zijn we drie dagen een koppel geweest, maar dit stelde niets voor. Eind april/begin mei 2014 heb ik een lieve Amerikaan leren kennen en had ik daarmee een langeafstandsrelatie voor een kleine twee maand. Het feit dat hij hier niet kon zijn en T dat wel was, maakte uiteindelijk een einde aan onze relatie. We zijn nog vrienden en spreken elkaar nog geregeld. In juni en juli heb ik nog twee relaties van twee weken gehad die ook niet veel voorstelde. Eind oktober heb ik dan terug iemand leren kennen waarvan ik dacht ‘dit is em’. We zijn bijna vier maanden een koppel geweest, maar mijn verleden speelde hem parten. Hij kon er niet tegen dat ik zo gesloten en koppig was. Sinds 02/01/2013 is er geen week voorbij gegaan waarin in niet aan het verval gedacht heb. Telkens vraag in me af hoe ik het had kunnen voorkomen. Telkens moet ik mezelf er van overtuigen dat het niet mijn schuld is, ook al is het dat wel. Als ik naar mijn moeder geluisterd had, was dit allemaal niet gebeurd. Vandaag heb ik heel diep gezeten. Ik zat op het punt dat ik een einde aan mijn leven wilde maken. Uiteindelijk na lang wikken en wegen heb ik besloten langs het CAW in M. te gaan. Na eerst een half uur buiten op de trap te zitten uit vrees om binnen te gaan, heb ik uiteindelijk twee uur met de mensen ginder gepraat. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik fout bezig was. Ginder hebben ze mijn ogen geopend, ze hebben me laten inzien dat ik me niet moet laten doen door andere mensen. Natuurlijk kan je even in de put zitten, maar ik zat al twee jaar om de zoveel tijd serieus in de put. Vanaf nu is dit gedaan. Wie me nu nog wilt moet me verdienen! Vind je me te koppig? Vind je dat ik niet genoeg over mezelf praat? Dit is hoe ik ben. Kan je dat niet aan? Daar is de deur!

18 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Hey hey there :) Om te beginnen vind ik het echt rot voor je wat er toen is gebeurd. Ik kan me best wel voorstellen dat je daar een soort trauma van hebt overgehouden en dat je daarom zo gesloten bent. Secondly, ik heb echt respect voor je dat je zo'n diep verhaal op een forum durft te zetten en er überhaupt over durft te praten :) Als laatste wil ik nog even kwijt dat suicide echt nooit het definitieve antwoord kan en mag zijn. Na mijn pogingen gedaan te hebben ben ik daar uiteindelijk wel achter gekomen. Net zoals zelfbeschadiging, moet je nooit doen. Ik heb vaak genoeg op het punt gestaan dat ik dacht "Whatever, ik kan net zo goed gaan" maar ik besef nu wel dat ik fout zat. Nu help ik anderen met zulke problemen. Ik hoop dat het inmiddels al een stuk beter met je gaat :) Loves, A

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten