Skip to content
37 reacties
4675 weergaves

te grote borsten

hoi, nou ik ben eigenlijk al heel vroeg ongesteld geworden (toen ik 10 was) en daarom ben ik ook al wat verder in de pubertijd dan andere kinderen uit mijn klas. ik zit nu in groep 8 en de meeste meisjes worden het nu pas maar bij mij is het anders ik heb echt hele grote borsten. ik vraag me af wat mensen daar van vinden in de brugklas word ik gepest? ik heb nou cup maat b 34 en dat is eigenlijk best wel groot door mijn borsten ga ik me steeds onzekerder voelen mensen schatten me dan ook vaak 15 in teweil ik nog maar op de basisschool zit, ik wil altijd nog kind blijven maar dat kan niet met enorme borsten en een dikke kond. . plzz tips dat mewat zekerder laat voelen x een onzeker meisje

12 jaar
10 jaren geleden

37 Reacties

  • Ik begrijp je goed. Het meest vervelende is dat oudere mannen naar mij zitten te gluren. Op mijn 12 had ik een 75B cup en nu op mijn 13 zit ik al tegen 80D aan.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • de meeste jongens vinden borsten mooi

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Heey, het is natuurlijk belangrijk dat je je goed voelt in je eigen lichaam. Bij deze dingen kun je er gewoon niks aan doen, probeer te leuke dingen er van in te zien. Je kan zeker nog wel kind zijn als jij dat wilt hoor! succes.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • heyy, ik ben zelf op mijn elfde ongesteld geworden ik vond dat best lastig, en ik kwam er pas een jaar later achter dat me vriendin het ook al was! en over me borsten ik heb nu D75 en die begint aardig klein te worden dus dat zal over een maandje of 2 ook E zijn, ik voel me erdoor ook niet altijd fijn, maar je hebt ze nu eenmaal en je moet het ermee doen en gewoon blij mee zijn dat je al meer vrouw bent dan de rest jij weet tenminste al dat alles goed zit!!

    gr R

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi, ik weet hoe jij je voelt. Had er ook last van en heb een paar gesprekken met een psycholoog gehad op school en nu voel ik me niet meer onzeker. Mijn borsten begonnen te groeien toen ik 9 was. Heb nu een DD.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind grote borsten mooi

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Grote borsten zijn juist mooi vind ik

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Niks aan de hand. Je wordt niet gepest met grote borsten. Meer aanbid door de jongens. Net zoals een meisje bij mij uit te klas

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was op me 9de al ongesteld en een meisje uit me klas heeft cup d

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey ik weet hoe dat voelt ik ben 13 en ik heb 80d. In het begin schaamde ik me enorm booral bij gym maar nu ben ik er juist blij mee. Alle jongens kijken ernaar. En dat vind je nu vast erg maar later valt dat wel mee. Ik had dit probleem ook met mn kont.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo! Ik ben ook zo onzeker over mijn borsten. Ik wil ze het liefst er gewoon vanaf snijden! Iedereen heeft ze nog niet en dan kom ik eraan met die hangflappen. Ik vind het echt vernederend.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ze (vooral jongens) er grapjes over maken vinden ze het juist alleen maar aantrekkelijk. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik vrij vaak (per ongeluk) naar meiden met grote borsten kijk...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • leuk en superfijn voor je

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • sexy toch x

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi ik ven 13 en heb al cup 80D ik vind het super vervelend en ben de enige iedereen maakt er grappen over

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • sommige jongens vallen juist op meisjes met grote borsten, dus wat is er erg aan (allemaal jongens uit mijn klas hadden het er over). Daar is gwn helemaal niks mis mee, dus je hoeft je niet te chamn, en j word er ook niet mee gepest dat weet ik gwn zeker ( ik zit nu in de brugklas).

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Er is niks mis mee ik zit ook in groep 8 en ik denk dat dat juist heel mooi is . En ik denken dat jij eerder een vreindje krijgt dan de andere meiDen uit je klas .als je gewoon aardig bent een een beetje klap dan weet ik zekerk dat er niks aan de hand is

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Heeii, ik heb echt grote borsten en zit in (groep8) en ben ongesteld geraakt sinds toen ik (10jaar) was. K krijg al aandacht van alle jongens van de klas. Ben echt de enigeste meisje met grote borsten!!

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Grotere borsten vind ik eigenlijk wat aantrekkelijker en je krijgt er ook meer aandacht door heb ik gemerkt bij meisjes op mijn school, ik denk idd dat je juist meer aandacht hier door krijgt.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Het maakt niet uit je krijgt alleen veel meer aandacht en ook zonder dat je het weet

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten