Skip to content
3 reacties
73 weergaves

nare gevoelens kwijtraken

hey allemaal   ik heb een jongen gezien op het werk waar ik ook ga werken en daarbij voel ik gewoon niet zo fijn en trouwens en dat heb ik wel eerder meegemaakt toen ik ergens me opleiding heb gedaan waar het ook zo het begon en daarom wil ik aan jullie dit kwijt.   ik vroeg me eigenlijk af hoe je van die nare gevoelens af kan komen, zodat ik gauw vanaf ben? ik wil dit niet zo voelen en daarom voel ik het nu nog steeds ik wil gewoon vanaf willen jullie daar mij wat tips over geven?

21 jaar
10 jaren geleden

3 Reacties

  • hoi
    ik ben er weer ik snap dat jullie eigenlijk niet zo veel van. maar ik kan wel vertellen waar ik last van hebt om me daar te voelen. want ik voel me gewoon als die jongen naar me kijkt dan gebuurt er met mij waar ik niet fijn erbij voel zoals: vlinders in me buik en dat wil ik dus niet dus daarvan mijn vraag is dan wel hoe ik hier daarbij weg kan stoppen kunnen jullie wel vertellen hoe ik er uit wil?.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik raad aan om te gaan voor je opleiding/werk. De meeste mensen heb je weinig mee temaken als het goed is. Denk alsje dat gevoel hebt aan waarvoor je daar bent. Uit die gedachten kan je halen of je daar wilt blijven of niet. Bij die gedachten moet je je wel aan 1 stampunt houden. Zoals werken voor geld. Je doet het voor geld te verdienen, niet voor de lol. En dit is ook bij school.

    Succes Gr. D

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Waarom voel je je er naar bij dan? Kan je het misschien iets duidelijker vertellen? Zit hij aan je ofzo? Praat anders met iemand erover bijvoorbeeld je werkgever of ouders.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten