Skip to content
1 reacties
47 weergaves

Onzeker

Een meisje uit m'n klas heeft een keer een zaag omhoog gehouden en gevraagd of ik dood wou ik schrok me echt rot, Later in de les kreeg ik bijna die zaag in m'n rug en zei ze dat het een grapje was. M'n mentor zegt ook van ja ze bedoelde het als grapje. Dat meisje heeft gezegd dat ik lelijk ben en dik,ik kan er niet meer tegen als ik over straat loop schaam ik me voor me zelf.

14 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • Hi, Als een meisje echt met een zaag op je afkomt durft ze je toch niet te doden of iets aan te doen ! Zeg gwn doe maar he ofzoiets als je zeker weet dat zij zoiets wel doet moet je dat natuurlijk niet zeggen, ik weet niet hoe zij is. Als ze je ooit een klap verkoopt heb je 2 opties 1: voordat ze je aanraakt moet je haar al een klap gegeven hebben, dan doet ze dat nooit meer. 2: val op de grond trek alle aandacht en doe heel erg overdreven. Zeg dat meteen dat ze jou heeft geslagen en niet wachten todat zij een leugen verzonnen heeft ! Je mag je niet zo laten pesten. Ga er tegenin wat kan je gebeuren? Kom eens op voor jezelf. Als je jezelf te dik vind dan moet je daar iets proberen aan te doen ga op een sport of fitnessen ofzo. Er is zeker iets voor jou bestemd. En over dat meisje. In het verleden zal zij misschien ook gepest zijn geworden of ze heeft problemen thuis. ze denkt misschien als ik iemand ga pesten die niet zo snel tegen mij in gaat dan denken de anderen ook kijk hoe zij durft enzo. Ze is misschien bang om zelf gepest te worden. Je hoeft niet bang te zijn om daar iets van te zeggen. zeg gwn als er problemen thuis zijn of je word zelf gepest hoef je dat niet op iemand anders af te reageren denk eens na hoe jij je toen voelde. precies ja ik voel me nu ook zo ! Meid je kan het vertrouw op jezelf dan komt het allemaal goed ! probeer hulp te zoeken om mee te praten. je kan altijd je verhalen bij mij kwijt en ik denk meer mensen op deze site ! Ben niet bang en doe waar je zin in hebt je laat je leven niet bepalen/verpesten door 1 raar kind ! gr. mij 

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten