Skip to content
0 reacties
56 weergaves

Still single

Hallo iedereen. Ik zit ergens mee. Ik heb een moeilijke tijd achter de rug, geen heftige dingen of iets. Maar ik ben er wel door veranderd. Ik deed een opleiding waar ze me weg stuurden omdat er moeilijkheden waren op stage. Nu doe ik een andere opleiding (ook niveau 3) die ik eigenlijk niet wil doen, en vergeleken met de vorige is het stuk moeilijker. Ook zit ik er erg mee dat ik geen vriend heb. Ik heb een relatie gehad van een week, en toen was ik 14. Ik ben bang dat ik bindingsangst heb of zo iets. Ik kijk wel naar jongens en mannen, maar ben nooit echt veriefd geweest. Ik weet ook nooit wat ik moet zeggen en hoe ik moet reageren als ik van een man een compliment krijg. aar het om gaat is dta ik best wel eens verdrietig ben omdat ik gewoon iemand mis in mijn leven. Trouens, ik val meer op oudere jongens/mannen of stoere jongens/mannen. Ik mis iemand in mijn leven waar ik mijn verhaal mee kan delen, leuke dingen mee kan doen, waar ik mezelf kan zijn en gelukkig mee ben. ik heb zoveel dingen geprobeerd. Makup gedragen terwijl ik dara niet zo van hou, leuke nieuwe kleding (niet alleen daarom natuurlijk), zelfs anders gaan dragen, luchtjes gdragen, allemaal dat soort kleine dingen. Maar het helpt geen reet. Ik dacht misschien dat het hielp als ik niet meer zo 'op zoek' was. Dat was al jaren geleden en ik heb nu nog niemand gevonden. Het is niet dat ik perse iemand moet hebben of dat ik perse sex wil hebben, helemaal niet juist. Ik ben maar van het praten en juist die intieme gevoel, maar als ik dan zie dat mijn hele klas bijna een vriendje heeft, en ik niet mee kan praten, voel ik mij toch een beetje uitgezonderd. Ik wil die dingen ook mee maken. Verliefd worden, leuke dingen doen, lol hebben, etc. Zo krijg ik ook meteen meer zelfvertrouwen en lol in het leven. Vaak verveel ik mij. Ik zit momenteel niet op een sport, ik ga wel op fitness. Heb genoeg sporten gedaan. Mijn vrienden zie ik niet vaak omdat de meesten werken of naar school gaan, en niet in de buurt wonen. Een aantal wel. Dat is dan wat ik doe. Af en toe uit gaan, mmaar meestal gewoon met de groep, meestal sport, naar familie verjaardagen, etc, en thuiis doe ik ook leuke dingen maar dan wel met mijn broertje of ouders.En ik heb een hond.maar verder niks waar ik een leuke man kan ontmoeten. Mijn leven is dus gewoon saai.Ik heb wel vrienden en goede ouders, maar toch. ik mis iets. Mijn hart is niet compleet. Ik heb gewoon een maatje nodig. En datingsites is ook geen goede idee, daar zitten bijna alleen maar 'bad boys' op. Iemand tips of ideen? Tell me!

20 jaar
11 jaren geleden

0 Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten