Skip to content
13 reacties
1526 weergaves

Mijn broer heeft in zijn broek geplast

Hij is 17 en kwam vanmiddag thuis. Nu schaamt hij zich en zit alleen. Dat is niet nodig. Wat kan ik doen.

13 jaar
4 maanden geleden

13 Reacties

  • M22

    Jip FWB denk ik wel eens aan. Ik ben geen type voor onenightstands dus ik kom op dat gebied veel tekort. Maar ook weer niet met hem. Dat klinkt gek maar daar vind ik hem te aardig voor . Dan ga ik verliefd worden. En bovendien hij wil al meer dus als ik het dan wel volhou dan is dat vervelend voor hem en dat wil ik niet. Ik weet niet wat ik wil. Het kan ineens dat ik doorsla en met hem in bed lig. Zou morgen al kunnen. De gedachte wind me wel op. O ja, natuurlijk zie ik hem als man J16., maak je geen zorgen.


    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Bedankt jongen van16. Je hoeft je ook dan geen kleuter te voelen, maar mij vriend had dat ook wel.

    Ik begrijp je meisje van 19, dat zijn moeilijke beslissingen in je leven. Kun je geen fwb met hem beginnen?
    Mijn vriend had het erg moeilijk en ik heb hem gevraagd of hij het die tijd nog wel op kon houden. Geen antwoord maar hij schudde nee. Toen wist ik het eigenlijk wel en even later zag ik dat het zo ver was. Had hem al gezegd dat als het niet meer kon houden dat het dan niet anders was

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Dank je wel M22. Heel blij met je. Iedereen kan dat overkomen, ook een jongen, ook een man. Die piemel kun je niet altijd als plasser gebruiken en als dat ongelukkig lang duurt wordt dat een ongelukje. Natuurlijk is dat iets voor kleuters en zo voelde ik me ook. Maar zie een jongen daarna weer gewoon als man.
    XXXXm16.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • M20 en M22

    Het was een antwoord aan M14 dat het iets is dat je niet snel vergeet. Mijn houding om niet op zijn flirts in te gaan heeft ook met andere dingen te maken. Als ik aan iets begin wil ik het goed doen en ik ben in het begin van mij studie en er eigenlijk nog niet aan. Ik zoek dus redenen om het niet te doen. Hij is heel positief dus ik wil ergens wel. Het gekke is dat als hij vooral op seks uit zou zijn ik wel zou happen. Maar hij wil duidelijk mij helemaal. Mijn probleem, ik weet het nog niet.
    Wist jij toen trouwens dat hij zo nodig moest dat dit kon gebeuren. Ik bedoel hij je dat gezegd? Ik bedoel iedereen moet wel eens uiterst dringend, ik ook hoor. Ook omdat je het wel eens uitstelt.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Kom op meisje van 19. Iedereen kzn wel eens in zn broek plassen, ook een jongen. En dat kan dus ook je vriend overkomen. Of die jongen kan dus ook je vriend worden. Mijn vriend moest op een moment ook zo nodig dat het moest maar daar op dat moment absoluut niet kon. Dus daar ging het. Ik heb zijn hand beetgepakt om hem te laten merken dat ik hem steunde en dat aan anderen te laten zien. Natuurlijk had hij lang daar voor naar het toilet moeten en kunnen gaan en was dat een foutje, maar dat moment was voorbij. Niet moeilijk over doen zeker geen drie jaar. Die avond hem nog uit het putje waar hij zich zat te schamen gehaald en we hadden een geweldige vrijpartij. Hij was nog steeds een man en wat voor een. Dat geldt toch ook voor die jongen. Als je wilt geef hem dan de kans om te tonen dat hij een man is. Hij zal toen ook wel niet anders gekund hebben.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Het was niet school en ook niet in de bus maar daarna met die vrienden. Hij heeft alles verteld ook aan mij. Niet zo erg, hij moest de hele tijd al.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Zo zonde m19. Een geweldig leuke jongen die met je flirt en waar je van droomt om mee naar bed te gaan en dat doe je niet omdat drie jaar geleden de bus niet op tijd voor hem stopte.
    Je kunt dat onderwerp nu toch wel luchtig aankaarten. Wie weet denk je er dan makkelijker over. En dan??

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Best heavy om dat op school mee te maken ts. Bijna 3 jaar geleden was er een jongen op ons schooluitje die dringend moest plassen en het niet meer hield.
    Ik vond hem toen all leuk en nu studeren we in dezelfde stad. Zie hem vaak en hij flirt nu met me. Toch zie ik hem in mijn herinnering in die bus staan te wachten tot hij er uit kon en toen dat. Geweldige jongen, heel volwassen. Aan de ene kant droom of fantaseer ik wel eens dat ik het met hem doe en dat maakt me vreselijk opgewonden en dan toch weer dat.
    Zal voor hem ook wel een rot herinnering zijn. Zie hem dagelijks maar we hebben het er natuurlijk nooit over.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat is mij ook overkomen begin vorig jaar met de wintersport. Ik was toen al 16 en schaamde me er heel erg voor hoewel ik er niet veel aan kon doen. Mijn zusje was toen 14 en die heeft me er erg mee geplaagd.Beslist geen pesten want we houden heel veel van elkaar, maar toch ze had gelijk met haar opmerkingen en daarom kwam het hard aan.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik denk dat het niet op school was maar daarna. Hij ging vanmorgen niet naar school ik wel. In de pauze kwamen er 3 vrienden hier uit de buurt vragen wat er met hem was, ik hield me dom, maar ze wisten wel wat. Ze zijn nu bij hem en er word hard gelachen. Ik bemoei me er niet mee. Vraag er ook niet meer naar.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Het is gebeurd daar kun jij weinig meer aan doen. Hij zal zelf wel weten wat hij fout heeft gedaan dus daar zal hij weinig behoefte aan hebben. Begrip tonen en geen grapjes zolang hij zich erg schaamt. Als het op school is gebeurd uitkijken dat hij daar niet wordt geplaagd.
    Raar. Je vergeet te plassen voor je weg gaaten haalt de wc niet en je moet je vreselijk schamen. Je let niet op en raakt een paaltje met je auto en je haalt de schouders op. Het laatste is veel erger maar geaccepteerd. Ik had beide op dezelfde dag.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat kan iedereen gebeuren.
    Geef hem een knuffel (als jullie zo wel met elkaar omgaan anders niet) en zeg dat het niet erg is.
    En jij moet het nooit aan iemand doorvertellen, want dan vertrouwt hij je niet meer.
    Misschien krijg jij ook een keer zoiets.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat het ongelukje is en de kleren kan je wassen.

    15 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten