Skip to content
4 reacties
2108 weergaves

Familie weekend

Afgelopen weekend ben ik bij mijn tante en neef blijven slapen om dat bij ons thuis badkamer zijn verbouwing. mijn tante zei we gaan zo dochen en naar bed je mag dochen hoor maar je neef is ook boven en ik breng zo handdoeken naar badkamer dus ben naar boven gaan om te dochen heb kleren uit gedaan ben naar badkamer gaan stond mijn neef nog bloot in de badkamer dat had ik niet verwacht maar ja toch gaan dochen op gevende moment zag ik mijn neef stijve krijgen ik wou het eigenlijk niet zien maar onder tussen kreeg ik ook zelf stijve in de badkamer lagen geen handdoeken op de badkamer dus mijn tante kwam de handdoeken brengen in de badkamer naar mijn verbazing zag ik dat mijn tante ook bloot was en ik keek naar haar lichaam ze zag dat ik en mijn neef stijve hadden ze zei geniet ervan toch mijn neef zei we zijn altijd bloot thuis als ik weer blijf slapen bij mijn tante en neef vind ik wel oke als we bloot zijn wie heeft ook zo ervaring ongeveer mee gemaakt bij de familie

17 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • J21 ik heb daar geen problemen mee. Ze wonen allebei op zichzelf dus is het maar af en toe als ze bij elkaar langs gaan. De relatie is goed maar niet meer dan zoals een broer en zus met elkaar omgaan. Zoals toen wij er waren ook, we hebben koffie gedronken, gesprekken gevoerd, ze heeft haar huis laten zien. Het enige verschil met heel gewoon was dat ze niets aan had. Maar ik raakte er meer opgewonden van dan mijn vriend. Maak je over mij geen zorgen, als ze morgen komt ga ik alleen naakt als ik daar zelf zin in heb. Als het gebeurt zal mijn vriend er weinig bezwaar tegen hebben en het zal ook niet voor het eerst zijn

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hej V20. Je moet niks... kijk eerst of de zus ook naakt gaat en beslis dan voor jezelf of jij dat ook wilt. Misschien dat je vriend ineens opgewonden wordt als jij je uitkleedt, maar dat is niet handig als zijn zus erbij is ;-) Heb je er geen problemen mee dat jouw vriend zijn zus steeds naakt ziet?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey andere J17,

    thuis is het een beetje andersom :-)
    Bij ons thuis zijn we in de zomer in ons blootje. Broer, mama en ik. Bij mama thuis vroeger was dat ook zo en dus doen wij dat ook. Als tante en neef (tante is de zus van mama) in de zomer thuis komen voor een weekendje dan is tante ook in haar blootje.
    Maar neef (is twee jaar ouder als mij) wilde dat niet omdat hij dat maar niks vond, in zijn blootje zijn.
    Ik weet het niet juist, maar ik dacht een jaar of drie geleden toen het zo een hete zomer was waren we in de tuin aan het ravotten. Iedereen in zijn/haar blootje behalve neef die broek en t-shirt aanhad. Neef was zich kapot aan het zweten maar wou zelfs zijn t-shirt niet uit, wat het ravotten eigenlijk niet meer zo leuk maakte.
    'pakt hem maar, jongens', zei tante toen. 'Kleed hem maar uit'. Twee sportievelingen tegen 1 niet-sportieveling, neef had geen schijn van kans :-) .
    Hij schaamde zich om zijn piemel. Omdat hij als hij in zijn blootje is een stijve krijgt. We hebben hem laten zien dat dat niks is om zich voor te schamen.
    Het jaar daarop durfde hij in zijn blootje, het ganse weekend. Heel fijn geravot. Maar dat was ook de enige keer, want daarna durfde hij niet meer. Omdat hij ook al goed wat ouder begon uit te zien, hebben we hem dan ook niet meer aangedrongen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mijn familie niet. Maar ik heb een nieuwe vriend, hij heeft een eigen huisje, en we gingen kennismaken met zijn zus, die ook op zichzelf woont. In het gesprek vertelt ze ineens dat ze thuis zoveel mogelijk naakt is met gelijk de vraag of ik daar een probleem mee heb. Nu ben ik opgevoed met het idee dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn, dus dat probleem had ik niet. Toen deed ze haar jurk uit waar ze niets onder aan had. Mijn vriend doet dat zelf niet maar vindt het de gewoonste zaak van de wereld dat zijn zus dat wel doet. Komend weekend komt ze bij hem langs als ik er ook ben en hij heeft al verteld dat ze bij hem ook meestal naakt is. Ik twijfel nu of ik dan ook naakt zal gaan.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten