Skip to content
22 reacties
21122 weergaves

Nudisten Families

Wie hier is echt opgevoed in een nudisten familie? Zo ja, wat waren je huisregels?

15 jaar
4 jaren geleden

22 Reacties

  • Hé andere j12 wij gaan dit jaar ook naar flevonatuur

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal met je eens j22 ik ben ook naturist maar ga ook niet aftrekken waar m’n ouders bij zijn, ze weten wel dat ik het doe. Beetje respect voor de naturisten/nudisten, als je er niks van weet moet je hier niet reageren

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een onzin van die jongen van 14 en zeker die van 16. Alsof naturistenfamilies altijd alles op seksueel gebied laten zien en horen. Wij waren 'echte' naturisten en dat soort dingen kwamen echt niet voor. Naturisme is zeker niet op seks gericht, integendeel, het is een soort van levensvorm waarbij respect voor mens en natuur hoog in het vaandel staan. Daar valt zeker niet onder dat je jezelf in aanwezigheid van anderen gaat zitten aftrekken en de slaapkamerdeur open staat zodat je kan zien hoe je ouders neuken, wat een waanzin! Het zou kunnen dat jullie thuis nudisten zijn die bovendien dus seksueel gericht zijn op een voor mij niet normale manier. Ik heb sterk de indruk dat hier veel fantasie boven water komt!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi jongen 14 je leuk dat je ouders hoort neuken kijk bij hun ? Leuk om je broer te zien neuken met zijn vriendje. Wel eens mee gedaan

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn thuis ook naturist en vooral in de zomer meestal altijd naakt. Natuurlijk: als er bezoek komt voor de eerste keer doen we wel minstens een shortje of zo aan. SOms krijgen we wel vreemde reacties. Ze denken dan vaak aan sex, maar thuis is dat niet zo. Zoals jongen 16 staan alle kamerdeuren open en hoor ik mn ouders vaak neuken. Mn broer heeft een vriendje en die blijft af en toe slapen. Dan ga ik wel s kijken wat ze doen. Eén keer werd ik betrapt, maar mn broer vond dat uiteindelijk niet zo erg. Zo leer je t ook hoe het moet zei ie. Zn vriend vond dat minder fijn.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • J16 als laatste het eerste deel van je verhaal geloof ik wel ik ben ook naturist maar het laatste deel geloof ik niet helemaal

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn thuis ook nudisten ik mijn moeder en. Vader. Ik douche vaak met beide. Zepen elkaar in. Savonds kijken we naakt tv soms heb ik een stijve en dan mastubeer ik op de bank en kom ik klaar mijn ouders vinden dat prima onze slaapkamers staan open vaak hoor ik ze neuken maar ik ga ook wel kijken hoe me moeder geneukt word door pa. Ze vinden het geil als ik kijk. Wie maakt dit ook mee dat zijn haar ouders ook zo vrij zijn

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn in ons gezin ook soort van naturist, we bezoeken wel eens een naaktstrand of een naturistencamping. In de pubertijd heb ik er ook last van gehad dat er kinderen in zwemkleding liepen en dan wou ik liever ook niet naakt. Daar ben ik nu overheen en maakt het me niet uit of er mensen in zwembroeken lopen. Ik denk altijd maar zo je kent die mensen toch niet en je bent er voor jezelf dus niks van aantrekken dat er mensen in zwemkleding rondlopen ik loop lekker naakt.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Op een naturistencamping wordt van je verwacht dat je bloot gaat (mits het weer het toelaat) en kleding aan wordt daar niet verwacht. Waarom ga je anders naar een naturistencamping?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • He meisje van 16. Ik wil me er ook niks van aantrekken. Maar als ik wel naakt ga, dan voel ik me alleen. Dan kan ik alleen nog maar met m'n zusje spelen. Die anderen vormen een vrienden groep. Als ik naakt ga, dan heb ik de hele zomer geen vrienden. Ik hoop dat ouderen er eens wat van zeggen. Dat vrienden groepje, die zijn verder best aardig. Sommigen wonen op Flevo natuur, ook die zijn aardig, en iedereen wil vrienden met hun zijn. Alleen uitgerekend die lopen altijd gekleed rond. Hun ouders zijn rijk, en ik denk dat de mensen van Flevo natuur daarom niks durven te zeggen.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een onzin jongen 12, spring maar lekker bloot, niks van aantrekken. Laat ze maar, het is een naakt camping en dan vind ik dat je ook lekker in je blootje mag rondlopen en springen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • He, jongen van 12, je moet gewoon lekker naakt blijven lopen en springen en tegen die kinderen met kleren zeggen dat het wel een naaktcamping is en dat ze erg flauw doen of niet durven. Misschien helpt het.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat die andere jongen van 12 zegt, is waar. Ik vind naakt lopen ook fijn en wij gaan ook naar naakt campings. Meestal naar Flevonatuur. Eigenlijk wil ik de hele dag naakt, maar op en bij het springkussen zijn vaak andere kinderen die daar heel vaak komen, en die dragen vaak kleren. Als ik dan wel naakt ga, dan kijken ze zo. Ik voel me dan alleen. Lijkt wel of hun de baas zijn. Mijn opa en oma zijn er ook altijd, dan ga ik maar bij hun zitten, want die doen tenminste normaal als ik naakt ben.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind naakt lopen fijn. Wij gaan vaak naar naaktcampings. Soms vind ik het stom dat anderen daar met zwembroek aan rondlopen. Dan voel ik me bijna gedwongen om dat ook te doen.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn als naturisten opgegroeid en weten niet beter dan (voorzover mogelijk natuurlijk) naakt te zijn. M'n ouders, 2 zussen en ik zien elkaar dus heel vaak naakt. Ik heb geleerd respect te hebben voor mens en natuur, maar krijg nog geregeld een stijve als ik mijn jongste zus naakt in onze slaapkamer zie. Tja, die moet ik nog even delen met haar (18) maar niet lang meer want we zijn aan het verbouwen. Ze plaagt me er wel eens mee maar ik zie soms druppels geil langs d'r benen zie lopen en dan plaag ik terug, waarop ze nog wel eens in mijn pik knijpt, moet kunnen vinden wij. Visite is vaak ook naturistisch en ook de meeste familie dus geen probleem. Ze komen graag bij ons omdat we achter heel vrij zitten en nauwelijks inkijk hebben. Alleen aan een kant van directe buren, maar die zijn door ons zelf ook bloot gaan zonnen enz. Regels kennen we niet en moeten van ons gezonde verstand uitgaan zegt mama en dat doen we meestal ook. Heerlijk dat dit kan zonder echte problemen. Het voelt écht vrij!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • In de zomer (of vanaf wanneer het buiten goed warm wordt) zijn wij thuis ook in ons blootje. Mama, broer en ik. Is echt super plezant. Regels zijn er ook. In de zetel gaat ge bijvoorbeeld niet liggen zonder dat de grote badhandoek daar in ligt. Op de stoelen liggen doekjes om de zittingen te beschermen (dan meer tegen het zweten, vooraleer ge andere dingen denkt). Als de bel gaat (broer of ik doen meestal open) dan uiteraard een short aan. Buiten enkel in de achtertuin in ons blootje (daar kan niemand ons zien). Als iemand thuis komt spelen dat laten weten. Als er bezoek is dan moeten broer en ik minstens een short aan of short en t-shirt, mama doet kleren aan. Hangt ook van bezoek af: als tante en neef komen is tante zelf ook in haar blootje dus mogen wij dat ook. Neef doet dat nooit en begrijpt dat niet. Mijn vriend is een paar keer geweest vooraleer hij ook wel eens in zijn blootje wou proberen maar hij vond dat heel erg vreemd. Nu vind hij dat plezant en best wel handig. Broer zijn liefje weet dat wij thuis normaal in ons blootje zijn maar durft zelf nog niet, dus houden wij ook ons kleren aan als ze er is. Maar dat zal volgende zomer wel veranderen.
    En zo zijn er nog een heel deel kleinere regels.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn thuis ook nudisten en we hebben wel wat huis regels. Mag niet naakt buiten lopen mits in eigen tuin of op vakantie. En iedereen die we mee naar huis nemen moeten we vertellen dat het kan zijn dat iemand thuis bloot rond loopt. En als ze willen mogen ze zelf ook bloot rond lopen. Wij zijn daar best vrij in. Het is gewoon normaal iedereen heeft een lichaam.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • wij zijn thuis ook nudisten hebben geen regels douche vaak met mijn ouders slaapkamerdeuren staan gewoon open en ik mag alles met ze bespreken en een stijve hebben is geen probleem

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn thuis ook naturisten. Ik weet niet beter. Mijn zus en ik zijn bijna altijd naakt thuis, mijn ouders wat minder vaak en mijn broer af en toe. Huisregels zijn: Nooit naakt de deur open doen. Van te voren melden als je bezoek verwacht of iemand mee naar huis neemt die nooit eerder is geweest of aangegeven heeft het niet prettig te vinden om anderen naakt te zien. Niemand is verplicht om naakt te zijn.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ouders zijn naturist en m'n zus en ik ook en zouden niet anders meer willen. We zijn redelijk vrij opgevoed en op seksueel gebied al jong wegwijs gemaakt zodat ze ons niet zomaar te na komen op dit gebied. Wat versta je onder huisregels, want die zijn echt niet anders dan bij niet naturisten.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten