Skip to content
6 reacties
3099 weergaves

Nicht bloot

Hallo Ik logeer wel eens bij mijn nicht. Alleen loopt ze wel eens naakt waar ik bij ben. Ze vraagt wel of ik het niet erg vind. En meestal niet. Maar ze doet het de laatste keer wat vaker en ook zie ik van dichtbij haar kut en zo. Ik weet niet echt wat ik er mee moet doen? Zij is 20. Iemand die zoiets heeft mee gemaakt?

15 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Waarschijnlijk is zij nudist, ben ik ook ik loop ook bij sommige familie gewoon naakt. Als je niet anders weet wil je elk moment naakt zijn

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben laatst ook naakt gegaan wat best wel spannend was. En wel wat vergeleken samen. Verder niks gebeurd

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Lief dat ze vraagt of je er geen bezwaar teghen hebt als zij naakt loopt. Maar, ik kan me goed voorstellen dat je je niet zomaar prettig voelt als zij naakt loopt en haar kut zo duidelijk laat zien. Ze lokt denk ik gewoon een reactie uit. Wellicht wil ze dat jij je ook naakt laat zien. En misschien wil ze wel meer, wil ze dat jullie elkaar gaan bekijken, of misschien wel aanraken of meer nog. Of je dát wilt, daar moet je gewoon even goed over nadenken. Ja, ze is een stuk ouder wel dus ze kan je makkelijk een beetje overvleugelen. Belangrijkste is dat je het 'gewoon' aangeeft als zij iets van je wil dat jij toch echt liever níet wil. En, hou dan ook voet bij stuk, ze moet jouw grenzen gewoon respecteren. Ik denk dat het goed is dat maar gewoon gelijk aan te geven, dat jou nee gerespecteerd moet worden. Tegelijk, het is wél een kans om naar de kut van een ouder meisje te kijken, verschillen te zien. Want ja, de verschillen kunnen groot zijn. Wel of geen schaamhaar, kleine schaamlippen of juist best lange, bijna uithangende binnenste schaamlippen. Die verschillen in alle rust bij elkaar te zien kan je helpen minder onzeker te worden over je eigen lichaam.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt voor de reacties. Zal het er over hebben misschien nog met haar.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • wij zijn nudist en bij ons logeert ook wel eens een neef of nicht, ik loop dan als ik weet dat ze er geen probleem mee hebben ook gewoon naakt.
    Als ze zeggen het niet prettig te vinden en zich opgelaten voelen als ik naakt ben trek ik een shot aan als ik buiten mijn kamer ben.
    Als jij gezegd hebt het niet erg te vinden dat je nicht naakt rond loopt en je het achteraf wel vervelend vind dat ze naakt is kun je er toch gewoon met haar over praten en vragen of ze alsjeblieft iets aan trekt als jij er ook bent.
    Je hoeft er overigens verder niets mee te doen, gewoon je gedragen zoals je ook zou doen als ze aangekleed is ook al is ze naakt is niet het moeilijkste en dat je naar haar kijkt is niet meer als normaal.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik niet maar lijkt me raar omdat zo te zien.

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten