Skip to content
77 reacties
34065 weergaves

Bloot gezien

Wie van jouw ouders heeft je voor laatst bloot gezien en waarom was dat?

15 jaar
9 jaren geleden

77 Reacties

  • Bij ons thuis is naakt gewoon, ik slaap naakt, loop naakt door het huis en na het douchen zit ik voor het slapen nog even naakt in de kamer voor de TV. Wij zijn dan ook nudist en ook mijn vader en moeder of mijn zus lopen gewoon naakt, in de zomer zitten we naakt in de tuin of zwemmen naakt in de zwemvijver, de buren weten het en kunnen ons ook zien, zo lang er niemand klaagt geeft dat niks. Als mijn vriendin er is gaat ze ook vaak naakt. Dus eigenlijk kan iedereen me naakt zien als ze dat willen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons thuis is vaak dat we allemaal doordeweek haast hebben en dan staat m'n vader bijvoorbeeld onder de douch en m'n moeder zit op de wc en ik poets mn tanden verder zien we elkaar nooit naakt

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vader bijna dagelijks. Hij heeft vaak haast en komt dan de badkamer in terwijl ik sta te douchen. Hij is dan vaak ook naakt of heeft een boxer aan.
    Mijn moeder toen ik 13 was bij de schoolarts. Er wordt niet eens gevraagd of je dat vervelend vindt. Ze keek gelukkig een beetje weg toen de schoolarts m'n broek omlaag trok.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Met naakt zijn is helemaal niks mis, met die lui welke er steeds over zeuren is wat mis.
    Afgelopen zaterdag helemaal naakt het gras thuis gemaaid en behalve dat een buurman daar tegen mijn vader over stond te zeuren en die daar van mijn vader weerwoord op kreeg was er niks aan de hand, mijn zus heeft `smiddags ook nog naakt liggen zonnen prima toch!?.
    Wij zien elkaar elke dag wel naakt en ik slaap ook naakt even als de rest van de familie ik snap niet dat we moeilijk doen over elkaar naakt zien onder je kleding is toch iedereen naakt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • J23 niks, hoezo?

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • wat is er mis met naakt zijn op een moment dat het "gepast "is en de temperatuur het toelaat ?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • He J13 bij bij thuis zien we elkaar ook vaak naakt zo no ook, ik ben net wakker en slaap altijd naakt alleen in m’n slippers gestapt en zo naar beneden gelopen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga vaak naaktzwemmen bij het zwembad van bij ons. Kom dan ook wel jongens tegen en zie soms een erectie maar dat vind ik niet meer erg. Het hoort bij de puberteit en meisjes voelen hetzelfde alleen zie je het dan niet.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Vind ik echt normaal. Van mij mag mijn gezin me naakt zien. Beste vriend ook maar dat even terzijde. Tenslotte, als er iets is aan je edele delen ben je dan niet bang om het te laten zien aan je ouders. Kent alleen maar voordelen. Dat betekent niet dat we voortdurend naakt zijn maar als iemand iets moet halen in de badkamer terwijl er iemand doucht hoeft die geen rode kaken te krijgen??.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij ons in huis is bloot heel gewoon. We gaan ook naar de sauna. Ben vooral heel close met mijn vader. Mijn zus is dat met mijn moeder.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je gaat jezelf soms een vreemde in eigen omgeving voelen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Helemaal met jouw verhaal eens jongen #19. Helaas moet ik ook aanzien hoe NL verpreutst. Jammer en soms ook irritant!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Je krijgt niet alleen een stijve van seksuele fantasieën. Een odol heeft ook niets met seks te maken.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou je een stijve krijgen als je met je familie naakt bent, volgens mijn beleving heb je daar alleen last van bij seksuele fantasieën of iets anders wat je geil maakt, maar als je met zijn allen gewoon naakt je normale dingen aan het doen bent is de kans op eer erectie denk ik heel klein ik heb het eigenlijk nog niet zelf meegemaakt. Iedereen is tegenwoordig zo hyper over samen naakt zijn alsof dat iets geks is wij zijn thuis regelmatig naakt en vinden dat helemaal niet raar of zo, ook mijn oudere zus niet, maar het lijkt wel of onder elkaar met je vrienden groep er niks meer kan, wij gaan als vrienden groep best nog wel naar het strand en ook wel het naaktstrand want dat is dichter bij, een van de groep gaat niet meer naakt maar wel gewoon mee nou en! we hebben vaak plezier maar wat wel jammer is dat er maar twee meiden meegaan en dat die tegenwoordig hun broekje aanhouden, dus ook in mijn vriendengroep slaat de preutsheid toe.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • geen enkele reden om je druk over te maken.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Lijkt me als 17 jarige heel normaal als dat gebeurd. Kan zo maar, maar ook doordat je opgewonden bent of wordt en ook dat is heel normaal.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • waarom zou je een stijve krijgen ?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Krijgen jullie dan nooit een stijve en wat dan? En als je met je moeder bent, lopen jullie dan ook naakt?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik loop ook altijd in mn nakie als ik met mn vader ben, heel relaxed allemaal. Ik zie hem wel naar mijn piemel kijken altijd, maar dat vind ik ergens ook wel spannend. Ik kijk ook naar hem.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vraag me af wat het probleem is, je eigen vader en moeder en of broer(tje) zus(je) of zelfs sportvrienden we zijn er in maar twee soorten mannetje en vrouwtje en weten van elkaar hoe we er uit zien, weinig nieuws onder de zon dus.
    Ik loop graag naakt en zon ook naakt in de tuin als het mooi weer is en ben er aan gewend dat mijn familie en soms de buren mij dan naakt zien en na het sporten ga je toch ook met zijn allen onder de douche ik vindt die gasten met een onderbroek aan eerder raar als diegene die naakt is, beetje dollen in je blote kont is best leuk.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten