Skip to content
9 reacties
3939 weergaves

Vriend wilt mijn piemel zien

Hey ik heb een vriend die altijd mijn piemel wilt zien, als ik ga plassen komt hij altijd langs me staan en echt heel uitdrukkelijk naar mijn piemel kijken, ik vind dit echt heel vervelend! Een keer toen ik in het bos plaste kwam hij echt tegen me staan en met zijn piemel tegen de mijne echt vies en niet leuk! Hij is echt heel vrij en toont zijn piemel heel makkelijk maar ik niet en wil niet dat mensen er zo op staren, zeker geen jongens, wat moet ik doen!

16 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Klopt vriendschap is inderdaad geven en nemen alleen is je piemel laten zien wel wat anders dat moet je echt alleen doen als je dat zelf wilt.

    Iets terug doen kan ook op normale manieren.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet zelf nooit van te voren hoe ik ga reageren als ik met iemand bevriend raak wat ik doe als die vraagt of die mijn piemel mag zien.

    Ik kan NU wel zeggen Nee dat doe ik niet en zeggen doe normaal , je bent mij vader of moeder niet.

    Maar mischien is het wel een hele aardige lieve vriend die mij volledig accepteert zoals ik ben en mij goed begrijpt en ook met dingen helpt en dingen voor mij doet , dat ik dan maar mijn piemel laat zien als mij vriend dat wil . Soms moet je wil eens wat terug doen voor een goede vriend wat je zelf liever niet wil . Hoe meer een vriend al zijn liefde en aardigheid en behulpzaamheid vertoont hoe verder hij mij daar toe zou kunnen dwingen. Bevriend zijn is geven en nemen en dat kan ook dat ik weleens iets moet doen wat ik zelf liever niet wil.
    Er is niks nu al van te voren onbespreekbaar.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • zon vriend heb ik ook. hij zeurde steeds dat hij mijn piemel wou zien en toen heb ik het ook gedaan en gezegd van nu heb je hem gezien dus nu hou je erover op. toen was het inderdaad even klaar maar nu vraagt hij steeds of hij mijn pik ook mag aanraken. op zich mag dat wel maar ik ben bang dat hij dus steeds een stapje verder wil

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Toon gewoon je piemel eens zonder schaamte, dan zal het wel ophouden. Anders is hij homo en wil wat met je.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • kik snap ook wel dat hij je piemel graag wil zien gewoon uit nieuwsgierigheid. het hoeft verder niks te betekenen toch?
    je kan hem ook gewoon een keer je piemel laten zien en dan zeggen van nu heb je hem gezien, dus nu hou je erover op!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet gewoon zeggen dat je een soa hebt :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij is homo en wil met je sexen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Op zich begrijp ik de nieuwsgierigheid van je vriend wel, maar bij zulk gedrag moet je je wel allebei happy voelen. En jij voelt je er dus niet happy bij.
    Ik zou me voortaan wat verdekter opstellen als je aan het plaasen bent, en als het weer gebeurt dan moet je gewoon eerlijk zeggen dat je er niet van gediend ben.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien is hij erg onzeker en wilt hij via jou zekerheid krijgen dat zijne goed is. Ik zou eens met hem praten als hij het nog eens doet!

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten