Skip to content
22 reacties
257 weergaves

wat moet ik doen vriendin zwanger

ik en mijn vriendin hebben sex gehad maar de condoom is gescheurt en ze is zwanger 2 weken maar zij wil et weg doen maar ik niet kvind dat je en kind zen leven niet afpakt wat moet ik nu doen ? pls help ? :s

17 jaar
12 jaren geleden

22 Reacties

  • Gefeliciteerd

    Gefeliciteerd dan! Is het toch nog allemaal goed gekomen!

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • jongen van topic

    Zal ik zeker doen goeie papa zijn , kzal zeker proberen, en a littel girl x

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • gefeliciteerd!

    ben alsbliefd een goeie papa, en help je meisje ook een handje. weten jullie al wat het wordt? :3

    aan andere jongen; doe een zwangerschapstest om er zeker van te zijn, ik hoor.het graag!

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • jongen van topic

    Eey allemaal dit was 5 maand trug geen 7 en ik word nermaal over 3 maand en 2 weke papa

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • condoom

    ik heb vorige week vrijdag ook met een meisje liggen doen met een condoom enzo en ik heb het gwn gecontroleerd of die heel was alleen nu zeg ze elke keer dat ze buikpijn heb en krampen , maar ze kan gewoon niet zwanger zijn HEB echt goed gekeken WAT NU

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • aan de laatste reactie

    Oke dat is waar ja, Als ze nog zwanger is hoop ik dat het kind gezond geboren wordt
    En aan de topic gozer: Gefeliciteerd, je wordt vader

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • aan jongen van 17

    het heeft weinig zin om dit nog te zeggen, deze jongen word vader of niet, het is al 7 maanden geleden gepost. dat kindje kan nu niet meer worden weggehaald. daarom wil ik ook heel graag weten of ze het nu heeft weg laten halen of niet.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • ff rustig allemaal plz

    Als je vriendin het ECHT weg wil hebben moet ze dat doen
    En over de andere reacties: Ho ff rustig ja! Deze gast is 17! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik wil met me 18e nog geen vader zijn. En voor de mensen met Christelijke overtuiging: Als god abortus niet gewild had, had hij het wel weg gehaald of UIT DE SCHEPPING GELATEN!
    Sterkte man!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • en?

    jongen van de topic, heeft ze een abortus gedaan? Ik hoor graag hoe het nu gaat!

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Hi

    Ik persoonlijk ben tegen abortus. Stel, je ouders hadden je ok weg willen halen met abortus dat gevoel zit niet goed toch. Maar daarbij licht het er ook aan hoe je er financieel voor staat en of je het kindje wat te bieden hebt. Geniet er van dit maak je maar een paar x in je leven mee. En veel vrouwen mogen dromen om zwanger te worden en kinderen te krijgen denk ok daar aan. De keus is alleen aan jullie, jullie zijn de ouders en moeten beslissen houden we het of niet. Succes

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • geen abortus!!!

    Ik ben zwaar tegen abortus ik vind de eicel opzicht.leeft al en als er zaadcellen bij komen denk ik dat het zieltje erin komt als het niet zou leven hoe zou het dan kunnen groeien? ik bedoel planten leven toch ook ookal zie je het niet goed ik weet je kan een plant niet vergelijken met.een kind maar probeer eens die gedachte.te.krijgen en misschien helpt het om het er met haar over te hebben waarom ze het kind niet wil houden zeg haar dat je der voor altijd zal steunen teminste als je dat ook echt meent wat ik wel denk. mocht het toch uit gaan wat ik niet hoop voor jullie ik denk niemand zorg dan teminste wel voor het kind het zal moeilijk worden om op die leeftijd al een kind te krijgen maar ik denk dat abortus veel moeilijker zal worden niet lichamelijk maar wel emotioneel en dan hoop ik nog dat jullie daar heel veel steun voor krijgen. en mensen die zegge als je een kind het is je leven voorbij hou toch op met die bullshit blijkbaar weten jullie niet hoeveel plezier je kan hebben met een kind en je kan wel gewoon afstuderen en je studie goed doen het is meerdere mensen gelukt het is moeilijk en je zal ervoor moeten knokken maar als je genoeg steun heb lukt het je wel . niet dat ik mensen de les wil wijzen ben ook nog maar 15 maar pas op met wat je zegt 1verkeerde zin en je kan het leven van iemand helemaal bepalen je kan beter iemand steunen inplaats van de les wijzen en alle slechte dingen naar boven halen vooral als je zelf niet eens weet hoe dat is om in die situatie te zitten . maarjah laat je het ons nog even weten

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • geen abortus!!!

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • moeilijk

    Abortus is heel moeilijk. Ik ben eigenlijk tegen abortus maar toch ook weer niet helemaal. Stel je nou voor dat je een meisje bent van 15 dat het niet aan kan en er niet goed voor kan zorgen, wat komt er dan van de baby terecht? Dat komt vast ook niet goed.. Dus ik vind eigenlijk dat je die keuze zelf moet maken en niet voor een ander kan invullen.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • -

     Een bevruchte eicel is nog geen levend wezen dat kan denken en voelen ofzo mensen... Niets moord.   @geen moord!: Jij hebt niets toe te staan, als zij op haar minderjarige leeftijg geen kind wilt, is dat haar keuze.   @iedereen: Doe 'het' gewoon altijd veilig als je geen kind wilt, dan kom je niet voor dit soort dillema's te staan.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • geen moord!

    een kind weghalen is moord,ik zou dit nooit toestaan bij mijn vriendin,vraag je vriendin wrm ze het wil laten weghalen en probeer haar ervan te overtuigen dat je het wil houden,maar ga niet dreigen ofzo dat helpt niet!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • leven verpest

     Door een kind zal je hele leven verpest worden, je kan niet meer met vrienden uitgaan, je kan niet even een weekendje samen weg, je kan geen huisfeesten houden en allerbelangrijkst : het zal onmogelijk worden om verder te studeren, wat jij vooral nodig zal hebben, afgaand op je spelling. Ook 'is het kind' er nu nog niet. Ja de eicel is bevrucht, maar het is nog geen levend wezen dat kan denken, praten en voelen. 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Gezien de leeftijd is het beter om het weg te halen vind ik gezien er anderes niks van studeren en carriere maken word... tenzij je graag rest van je leven vakkenvuller wilt blijven..

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • jonge van 16 jaar idd

     idd da bedoel ik dus ook vanaf dan iser tog iets mss geen kind maar er is iets en wil dit dus niet weg hale maar men vriedin wel maar ik weet niet hoe haar te overtuigen :s 

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • .

    Persoonlijk vind ik dat er al een kind ontstaan is zodra de eicel en zaadcel bij elkaar kwamen. Ik zou het kind dus houden.   Uiteindelijk is je vriendin degene die de beslissing moet maken. Probeer haar te overtuigen.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • jonge van topic

     ik zeg tog niet dat ik een kind wil maar et iser nu tog dus wil ik da ni wegdoen omda ik da erg vind en stel da ga ni gebeure ma ja ke stel da het uit graakt wil tog ni zegge dat ze er aleen voor staat ? 

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten