Skip to content
2 reacties
1540 weergaves

21 EN ZWANGER

hoi iedereen ik ben 21 jaar jong, mijn vriend is er 24. ik ben deze maand weer begonnen met de pil na 6 maand gestopt te zijn. Ik heb altijd veilig seks gehad. Deze maand ben ik terug met de pil begonnen de eerste dag van mijn maandstonden. Deze dag heb ik ook seks gehad met mijn vriend zonder condoom. 2 dagen daarna heb ik weer seks gehad en heb ik mijn pil vergeten. 11 uur daarna heb ik hem pas ingenomen. dit is de eerste keer dat ik mijn pil vergeten ben. Ik heb vandaag mijn laatste pil geslikt en heb nu een zwanger gevoel. Ik moet winden, boeren, misselijk, geen eetlust, veel plassen. Ik begin me erg zorgen te maken want ik zit nog op de hogeschool en een kind zou niet welkom zijn. ik ga vanaf morgen de stopweek in en weet dus niet wanneer ik mijn regels mag verwachten. Ik heb enorm veel schrik maar kan nu nog geen test doen. Wil iedereen duimen voor me dat ik gewoon men regels krijg ?

iemand tips ofzo :/

21 jaar
7 jaren geleden

2 Reacties

  • ik weet eerlijk gezegd niet wat je kan doen
    maar als je inderdaad ziek bent en je weet dat dit de zwangerschap symptomen zijn dan zou ik sowieso een zwangerschaps test gaan doen en kijken wat eruit komt,
    heb je ooit over abortus gehoord?
    in iedere geval wacht niet te lang en koop per direct een zwangerschaps test hoe eerder je erbij bent hoe beter
    en misschien kan je een abortus plegen als je nog niet in je 2e trimester zit
    veel suc6 in iedere geval

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit is echt heel lastig. Ik vind het moeilijk om advies te geven, maar als je toch zwanger blijkt, dan zou ik er in ieder geval voor zorgen dat je goed geïnformeerd wordt over welke mogelijkheden je hebt.

    Weet je inmiddels al meer?

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten