Skip to content
61 reacties
4066 weergaves

inkijk

 ik doe wel eens expres lage tshirtjes of truitjes  aan zodat ik al snel inkijk heb. doen jullie dit ook wellis? jongens kijken er altijd naar     ook word ik een beetke opgewonden als ik naar inkijk van andere meisjes kijk. hebbe jullie dit ok?

13 jaar
13 jaren geleden

61 Reacties

  • Ik loop vaak buiten in een trui die een beetje doorschijnend is en mijn borsten tekenen zich duidelijk af. Ik vind het wel spannend als ik de reacties van de jongens/mannen dan hoor. Ik ben heel trots op mijn borsten en dat laat ik ook merken. Ik laat ze nooit bovrn mijn trui uitkomen. Ze zijn altijd bedekt

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jammer genoeg, jongen21 jr, is daar in Nederlandse zwembaden nog niet veel van te merken. Was onlangs in een Belgisch aquapark en daar zie je ze volop. Meiden en zelfs ook een paar jongens in tanga. Ik vrees dat je in Nederland daarvoor gelyncht word.:)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 17, ik heb pas een nieuwe speedo en zwemtanga gekocht. Kleine zwembroekjes komen weer steeds meer terug in het modebeeld, dus misschien wordt dat voor de meiden dan wel even spannend als voor de jongens?! Ik zwem overigens meestal naakt dus dan is er van 'inkijk' al geen sprake meer. Helaas schamen te veel jongens en meisjes zich voor hun eigen lichaam i.p.v. er trots op te zijn!!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 19, heb je je zwembroek nog van toen je 13 was of zo? Dat is dan knap lullig! Mijn advies: koop een zwembroek in je eigen maat.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • En inkijk bij jongens? Vinden jullie dat kunnen? In me speedo heb ik achteraan best wel wat inkijk.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 17, zoals je hier kan lezen zijn er genoeg meiden die expres hun borsten zoveel mogelijk laten zien. Ze vinden dat opwindend, zoals jongens dat ook vinden en er een stijve van krijgen. Onlangs is bovendien ui onderzoek gebleken dat minstens zoveel vrouwen naar het kruis van knullen/kerels kijken, dus hoezo respect voor man/vrouw? Het is gewoon de natuur in de mens waar ook lust en seksualiteit bij hoort.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe regelmatig een trui aan waarbij de borsten zich goed aftekenen. Je ziet heel duidelijk ook de tepels zitten. Aangezien ik nogal grote borsten heb en vaak geen bh draag ziet het er brst uitdagend uit

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Vooral als je een vriendje zoekt, kan een diepe inkijk wel wat helpen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee joh

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een vraag voor jongens ik heb zelf cupmaat c80 maar als ik dan een shirt met inkijk aandoe valt t dan niet te erg op

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 17 Je moet nou even niet zo overdreven reageren en dit gesprek ff in de middag teruglezen (in de avond/nacht ben je meestal moe en denk je niet zo goed na,heb ik ook) je bent 17 en moet begrijpen dat jongens nou eenmaal van tieten houden hor je het ook bekijkt biologisch psygologisch jongens houden van tieten l, dus ook van inkijk. Als een meisje zelf wil dat ze inkijk heeft en dat jongens en het meisje zelf er geil van worden wat is er dan mis mee? En als laatste, wat is er mis mee als iemand iets vergelijkbaars als dit zegt: Meer inkijk plz, er staat plz(=please=alsjeblieft) dat betekent dat hij het wil en erom vraagt het is aan Julie zelf om te kiezen of je dat wilt hij dwingt niemand. Enne over het onderwerp. Ik vind tieten, dus inkijk heel mooi maar tieten maken de meid niet het gaat mij ook vooral en alle jongens eigenlijk wel om karakter, dus je moet zelf beslissen of je inkijk geeft of niet Hoop dat je hier iets aan hebt gehad D Enne meer inkijk please :3

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • dora heeft meer borsten als jouw je kan wel inkijk geven maar je hebt niks om naar tekijken

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Een beetje inkijk vinden jongens altijd wel lekker (Ik ook hoor) Je zal ook merken dat jongens vaak naar je inkijk kijken en je aantrekkelijker vinden

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik geloof dat iedere man of jongen kijk toch mooi van die mooi borsten

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje van 17 jr: heb je grote borsten dan, welke cupmaat?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 17, doe je dan je BH af bedoel je? Of ga je gewoon er iets beter voor zitten?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik laat altijd expres mijn borsten zien als een jongen er lang naar kijkt. Het is Zelfs eens keer zo ver gegaan, dat ik bijna seks had.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Inkijk is gwn mooi. Ik heb respect voor meisjeslichaam, maar ik vind t wel leuk als iemand inkijk heeft.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Yo agressieve reacties hier, een gast zei:"zo veel mogelijk aub" en hij word helemaal aangevallen met dingens als:"ga jij nou serieus mensen dwingen???", blijkbaar is iets verwensen gelijk dwingen, ik zeg vaak tegen mn vriendinnen dat ik inkijk mooi vind en zij zijn er maar al te blij mee! Dus ga niet zo kleinzerig doen over wat mensen vinden. Dat is juist kinderachtig

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat zijn jullie toch zielig om niet eens goed na te denken over wat ik zeg. Omg

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten