Skip to content
4 reacties
2917 weergaves

Wat is jullie beste sex tot nu toe?

Mijne 1 maand geleden het was zo geil en lekker. Ik ben benieuwd naar de reacties

13 jaar
3 maanden geleden

4 Reacties

  • Afgelopen zomer had ik voor de eerste keer sex met een vrouw van 30+. Dat was fantastisch. Ze wist precies wat ze deed en wat ze wilde van mij. We kenden elkaar via een datingsite en het klikte erg goed. We hebben nog steeds regelmatig sex.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • M13 wat heb je dan allemaal gedaan dat t jou beste sex maakt?

    Mijn beste is de eerste keer trio met twee van m'n beste vrienden. Dit was in de zomer na dat we met de vrienden groep een bbq avond hadden hun gingen als laatste weg en na elkaar verleiden hebben we een triotje gehad zo spannend en lekker.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • j14 hoe bedoel je verwent wat hebben jullie gedaan?

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Afgelopen zomervakantie op de camping. Met twee meiden (vriendinnen) van mijn leeftijd veel omgegaan. Ze stonden met de ouders van een van die meiden naast ons. Op een gegeven moment de beide ouders s'avonds uit naar een terras in een dorpje. Die twee meiden en ik bleven op de camping. Mooi weer, nog warme avond. We maakten wandeling om de camping. Helemaal aan de achterkant bij de meest afgelegen uitgang naar een bos op een leeg stuk grasveld heerlijk verwend door de twee meiden. Beste ervaring tot nu toe.

    14 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten