Skip to content
9 reacties
3976 weergaves

Hoe rij je iemand?

Hoi, ik heb vaker met mn vriend geprobeerd bovenop te gaan, want met mij onderop krijgt hij vaak last van zijn armen. Ik snap alleen echt niet hoe je op iemand moet rijden dus heb al veel gefaalde pogingen gehad, kan iemand het goed uitleggen?

17 jaar
5 maanden geleden

9 Reacties

  • @J21, mijn vriend vindt het geweldig om te zien hoe ze op en neer gaan wanneer ik bovenop zit.
    Plus, ik wil nog wel eens stoppen en dan zijn paal ertussen klemmen en op en neer gaan totdat hij bijna gaat spuiten.
    En dan laat ik me meteen weer over zijn paal zakken. Dan komt hij bijna onmiddellijk klaar.

    Maar, ik zal jouw tip ook eens uitproberen.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • @M21 dat herken ik! Ik vind het mega geil wanneer mijn vriendin op me zit en ik haar tieten kan zien en er mee kan spelen terwijl zij op mijn pik zit. Zij gaat soms met haar hand achter haar rug met mijn ballen spelen... tip!

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Hij kan ook wat spieren kweken in z'n armen zodat hij niet zo snel moe wordt als hij boven op is.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Wij doen dit regelmatig, want me vriend vindt het geil om naar me tieten te kijken wanneer ik bovenop zit en op.en neer ga.
    Of ik ga met me rug naar hem toe zitten, dan ziet hij zijn paal in en uit me gaan.

    Eerst zorgen dat je goed nat bent en je dan rustig over jouw vriend zijn pik laten zakken. Meestal begeleid ik zijn pik naar me kut en laat me dan langzaam zakken.
    Of ik ga op en neer of ik beweeg van voren naar achter.

    Zit ik met me rug naar hem.toe, dan masseer ik zijn ballen en dat vindt hij helemaal het einde.

    Gewoon proberen en je vriend vragen wat hij lekker vindt.
    Seks is samen ontdekken en genieten.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Je gaat dus op je knieën zitten en dan ga je omlaag op zijn pik zitten.
    Op je voeten gehurkt kunnen mijn spieren niet aan. Echt vet vermoeiend.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • He ts, het is inderdaad zoals m17 hier boven omschrijft. Ik ben crossdresser en vind het dus fijn om vooral tijdens de seks "de vrouw" te zijn. En dan dus ook geneukt te worden. Doe dit liefst zoals al werd omschreven door me over zn lul te laten zakken en de ene keer ga ik dan klein stukje omhoog zodat de man kan stoten. De andere keer ga ik op en neer. Als je met gezicht naar elkaar toe zit kan je er ook lekker bij zoenen. Als vind ik het ook lekker om het omgedraaid te doen en tegelijk zn ballen te masseren. Bovenop en recht zitten gaat die lekker diep en dan gewoon wat heen en weer bewegen.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Zijn meerdere fijne en lekkere standjes voor. Makkelijkste is boven op te gaan zitten met je gezicht naar hem toe en zeg maar op je knieen te gaan zitten. Dan kan je als hij eenmaal in je zit of recht op gaan zitten en heen en weer bewegen. In dat standje voel je hem wel het diepste in je en dan gewoon beetje van voor naar achter bewegen. Of echt zoals je mensen zie paard rijden dus op en neer bewegen zodat zn lul telkens stukje uit en in je gaat. Wat je ook kan doen is omgedraaid zitten met je billen naar hem toe. Is lekker standje als je van anaal hou, dan kan hij makkelijker een vinger ofso inbrengen. Als je hem echt hard wilt berijden kan je je op je voeten staand gehurkt over zn lul laten zakken en telkens gehurkt je diep laten zakken en weer ophoog. Hoor je het wel lekker ketsen dus niet altijd makkelijk als er iemand thuis is die het kan horen.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Heb je nooit paard gereden ?? Daar lijkt het een beetje op .

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Ga op hem zitten, glijd over zijn penis en laat hem eerst aan het werk gaan. Jij kan iets boven hem 'hangen', terwijl hij stoot. Zo krijg je het ritmegevoel te pakken. Als hij dan stil ligt, kun jij in dat ritme op en neer gaan. Zou niet moeilijk moeten zijn...

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten