Skip to content
11 reacties
2841 weergaves

naaktfoto's en neuken

ik heb dus op snap een jongen die ook hier in de buurt woont. hij vraagt de hele tijd om naaktfoto's van mijn vagina en borsten. dit kan ik helaas niet versturen dus wil ik afspreken en dan neuken. ik heb zijn penis ook al gezien. hij wil na lang vragen toch afspreken maar nu ben ik bang dat hij mij niet wil neuken. Wat moet ik hiermee? 1. afspreken en dan kijken. 2. dwingen dat hij wil neuken 3. gewoon niet afspreken en contact houden op snap

14 jaar
5 maanden geleden

11 Reacties

  • Geen foto’s delen en leer elkaar eerst beter kennen door met elkaar af te spreken en als het zover is geef dan bij elkaar aan wat je wel wil en wat niet

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Bedenk liefst op voorhand: wanneer je naakfoto's stuurt, kunnen die daarna heel je school rondgaan. Inclusief tot in de leraarskamer (want iemand zal dat sowieso wel aan hen melden) en tot bij je ouders. En mogelijk ook op forums of pornosites op internet. Dat kan je nooit meer ongedaan maken.

    Dus beslis zoiets nooit op een moment dat je blik vertroebeld is doordat je botergeil bent. Vinger je eerst een paar keer tot je klaarkomt, tot alle lust weg is, en je terug kil en ontnuchterd bent. Dan ziet de realiteit er anders uit.

    Ik weet niet of zomaar sex om de sex, dus zonder liefde, een goed idee is? Veel jongens geven niets om voorspel, ze willen gewoon penetreren en dan spuiten ze al na een paar seconden; en daarna is het voor hen klaar en gaan ze slapen of iets anders doen. Ik denk niet dat je daar veel aan hebt. Als je echt verliefd bent en je neemt er alle tijd voor, is dat heel anders en 1000x beter. Maar ja, het is jouw leven, dus jij mag het anders zien...

    En zorg dat je niet zwanger wordt en geen ziektes oploopt, dus pil plus condoom.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ja gewoon pijpen de rest komt vanzelf als hij ook wil maar neuken alleen met condoom

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Afspreken. En als hij dan zijn piemel laat zien, zeg je dat je pas je kutje laat zien als je hem even mag trekken of pijpen (wat jij wil). Dan is hij zo geil dan wil hij wel neuken. Als je zegt dat je heel graag wil neuken denk ik dat hij ook wel wil.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Meisje 14, ik snap jou niet, niet wat je wilt, niet hoe je het beschrijft en niet wat jij als mogelijkheden ziet. Echt ordinair en dat op jou leeftijd!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ga die jongen eerst eens wat beter leren kennen TS.
    Meteen neuken als je die jongen nog niet echt kent is niet echt verstandig vind ik.
    Daar krijg je waarschijnlijk ook spijt van.

    Ik weet natuurlijk niet of jij nog maagd bent?
    En of je altijd meteen gaat neuken met jongens die je net hebt leren kennen?

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • 3. Niet afspreken en ook niet meer op snap.
    Je bent pas 14, dus waarom wil jij al neuken?
    Jij kan hem zeker niet dwingen om het ook te doen. Dat heet dan ook verkrachting of sexueel misbruik.
    Geen nudes sturen is ook de juiste beslissing.
    Denk aan je eigen respect en doe geen domme dingen.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik zou sowieso geen foto's van jouw intieme delen sturen. Je weet nooit wat hij daarmee ooit kan of wil gaan gaan doen.
    En dwingen om te neuken? Waarom dat? Hoe zou jij je voelen als je gedwongen wordt om geneukt te worden door een wildvreemde?
    En je bent pas 14...

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat ik je mee wil geven, doe het alleen als jij het wil. Laat je niet forceren. Verder bespreek het met hem. Zeker op jou leeftijd zal die jongen echt niet twijfelen.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey TS,

    Niet zo gestressed... Maar 1 ding is zeker, geen naaktfoto!!!! Dat is zeker. Maar ook vind ik neuken meteen een beetje ver gaan, het is namelijk een grote stap (idk of je maagd bent, maar je maagdelijkheid moet je niet zomaar weggeven uit geilheid). Misschien is experimenteren iets geschikter... Vingeren, aftrekken, pijpen en beffen en daarna pas, wanneer je zeker weet dat hij de juiste is neuken. Je wilt niet dat je zomaar iemand neukt die je niet goed kent (zeker niet op je 14). En als je heel graag zijn lul in je vagina wilt hebben, moet je dat zeker weten met condoom doen. IDC wat hij zegt of wat voor anticonceptie je neemt maar doe hem aan want je weet het nooit. Het laatste wat je wil is op 14 jaar een kind in je buik van een jongen die je nauwelijks kent.
    Dus pas op alsjeblieft en ga eerst lekker pijpen!!

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Beste meid, als ik jouw verhaal lees dan vraag ik mij af waar je mee bezig bent. Wat jou drijft is alleen maar geilheid en verder niets. Die jongen is ook geil, maar of hij al aan neuken toe is dat is maar de vraag. Ik neem aan dat hij van jouw leeftijd is.
    Wat trekt jou in die jongen aan? Dat hij een jongen is en een piemel heeft? Op zich mogen jullie wel seks hebben met elkaar, maar het zou wel goed zijn als er dan ook wat tedere gevoelens bij te pas komen zoals elkaar heel lief vinden en elkaar op een fijne manier een plezier willen doen.

    Je wilt met hem neuken en als hij niet wil dan wil jij hem er toe dwingen. Vroeger verleidden meisjes jongens, maar jij wilt dat met dwang voor elkaar krijgen. Zo werkt dat natuurlijk niet! Dat gaat zowel voor hem als voor jou geen leuke ervaring worden.
    Wat voor ervaring heb jij op seksueel gebied? Weet je wat voor leuke en spannende dingen een jongen en een meisje samen kunnen doen voordat het op neuken uitloopt? Van neuken kun je zwanger worden. Wat voor maatregelen had jij in gedachten om dat te voorkomen?

    Je vraagt wat je doen moet. Probeer eerst eens gewoon vrienden met elkaar te worden en een beetje van elkaar te gaan houden. Experimenteer gerust, kijk, voel en leer hoe je elkaar veel plezier kan doen zonder gelijk al het hele programma af te werken. Daar heb je nog ruimschoots de tijd voor.
    Dwingen is fout meisje. Daar houdt niemand van. Ook niet als het om seks gaat. Kijk eens op https://sense.info/nl

    23 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten