Skip to content
9 reacties
2880 weergaves

Fantasie

Ik heb een vraag over een fantasie. Ik denk dat ik het heel geil vind om met mijn vriendin te tongen als ze zaad in haar mond heeft na het pijpen. Maar druf dit niet te vragen aan haar. Is dit een gekke fantasie? En hoe
zal ik het haar vragen? Hebben jullie dit wel eens gedaan?

16 jaar
6 maanden geleden

9 Reacties

  • @Ts Je hoeft je echt niet te schamen voor jouw fantasie hoor. Ik vermoed dat uw vriendin dit ook niet raar zal vinden. Als zij jou in haar mond laat komen zal ze jou ook wel willen zoenen. Ik verwacht zelfs dat ze dit net fijn zal vinden en zal appreciëren dat jij jouw zaad ook best wel in jouw mond wil. Als je dit wil gewoon samen genieten van jouw orgasme en van elkaar.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Lichaamssappen ontvangen en/of uitwisselen is echt super geil. Mijn vriendin komt spuitend klaar in begin schaamde zich ervoor. Maar ik vindt het super geil en probeer zoveel mogelijk van haar sappen te ontvangen en laat haar het regelmatig proeven en andersom gebeurd het ook.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Fijn is dat toch.. lekker genieen van elkaar
    ik ben ook net geneukt door mijn vriendje
    het was zo lekker ..en hij was ook erg lief voor me
    met respect

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts we hebben het gisteren gedaan. De smaak is heel apart, maar ze vond het juist een geil idee. Het maakte ons zo geil dat we nog een keer gingen neuken. M22 haar geilnat vind ze het lekkerste als ze mij pijpt als ik haar geneukt hebt. Het is een ervaring die ik kan aanraden.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Gewoon doen, dit hoef je niet te vragen, hier heeft zij geen nadeel van hoor

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Als ik je zo lees mag je klaarkomen in de mond van je vriendin. Dat is al heel mooi. Maar, rrreken maar dat je vriendin graag met je deelt hoe het voor haar voelt, proeft, smaakt, om jouw zaad in
    haar mond te hebben. Je kunt het voor jezelf wat gemakkelijker maken door haar geilnat in je mond te houden als je haar beft, en het is dan voor jullie beiden spannend en intens geil om haar kutgeil en jouw sperma te delen door elkaar te gaan tongen.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Inderdaad gewoon proberen. Sperma smaakt best lekker. Mijn beste vriend en ik doen dit ook vaak nadat we in elkaars mond zijn klaargekomen.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Laat jouw fantasie de vrije loop gaan, enjoy!

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Gewoon vragen, is toch niets geks aan? Mijn vriendin wil mij ook wel eens tongen nadat ik haar heb gebeft, is juist lekker geil.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten