Skip to content
14 reacties
3128 weergaves

Schamen voor je eigen zaad

Ik heb nu een paar maanden met mijn vriendin die ook 14 is, ik bijna 15 en we hebben al veel gezoend. Vorige week heeft ze mijn piemel voor t eerst gevoeld gewoon in mijn broek maar dus niet gezien en ben ik met mijn hand in haar onderbroek gegaan en verder zijn we niet gegaan maar dat zal wel gaan gebeuren denk want dat merk ik wel aan haar Het lijkt me nu al heel ongemakkelijk en erg prive als ze mij laat klaarkomen en ik dus dan men zaad spuit dat lijkt me dus echt heel eng. Vooral hoe ze dan denkt of het veel of juist weinig is en of t spuit. Hoe ging dat bij jullie de eerste keer dus klaarkomen bij je vriendin? Ik slaap soms gewoon niet bij de gedachte al dat ze het sperma ziet, maar mijne piemel zien maakt me dan weer niks uit

14 jaar
7 maanden geleden

14 Reacties

  • @J22, hoe bedoel je dat jouw moeder het mooi vindt om jou te zien spuiten? Ben je wel eens bewust klaargekomen waar je moeder bij was? Ik kan mij daar niks bij voorstellen, maar misschien heb ik je niet goed begrepen.
    Een vriendin uit de groep (19 jaar) heeft wel eens gevraagd of ze mocht kijken hoe ik klaar kwam. Ik vond dat alleen goed als zij haar tieten liet zien. Dat vond ik wel zo eerlijk. Er is verder niks gebeurd, maar ze vond het wel erg geil om eens te zien.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Mijn moeder vindt het juist heel mooi als ze mij ziet spuiten en mijn vriendin idem. De eerste keer was ik wat onzeker, maar mijn vriendin ging verder me aftrekken en toen ze voelde dat ik klaar ging komen hield ze de top van mijn eikel in haar mond en ik spoot toen alles in haar mond wat ze heerlijk vond, zei ze tenminste, en slikte wel alles door. Nergens zorgen over: alles was schoon gelikt, ook mijn pik! Heerlijk was en is dat en ik verwen haar ook.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat is er verkeerd aan om jezelf af te trekken? Dat doe ik al sinds ik voor het eerst een erectie kreeg! Vreemde moeder heb jij.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Is het niet verkeerd je zelf af te trekken mn moeder heeft mij eens betrapt ze gaf een klets op mn billen en zei wat je gedaan hep is een zonde

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Mijn vriendin kijkt wel eens toe hoe ik mijzelf aftrek en dan klaarkom. Zij vind dat heel geil om te zien. Dus maak je niet druk.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • De eerste keer klaarkomen door/voor een meisje is inderdaad best spannend, dat vond ik ook. Maar je moet in je hoofd bezig zijn met van alles. Als je elkaar leuk vindt is het vooral opwindend, leuk en lekker. Fucus op elkaar en op jullie genot. Zij vindt het vast ook spannend maar ze zal echt niet bezig zijn met hoeveel sperma je spuit. Uit mijn eigen ervaring en ook als in de reacties vinden meiden het leuk als een jongen een mooie hoeveelheid spuit maar echt belangrijk is het nu ook niet. Als je meer wilt spuiten kan het helpen om wwn paar dagen niet klaar te komen en als je met haar bent je klaarkomen proberen uitstellen, veel voorspel.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Je hoeft je nergens voor te schamen.
    Ik vind het bijvoorbeeld fijn om mijn ventje te rukken in de douche en zijn kwakkie uit zijn pik te zien spuiten.
    Het liefst heb ik ook dat hij op me klaar komt in plaats van in me.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind het zo cool als ik bij klaarkomt ik mij dan voel ik aan zn bewegingen dat hij ik mij sluit dat idee is zo vet maar ook als ik hem pijp en hij zegt ik moet komen trek ik hem af spuit hij soms heel veel ver of gewoon druipen het blijft vet om te zien . Als ik op mn buik lig als we bezig zijn trek hij zn lul uit me gaat hij zich aftrekken tot hij komt en voel ik die warme klodder over mn billen en rug . Dat voelt zo geil aan .
    Ik vroeg hem een x waarom wil je over mij heen sluiten en hij zei letterlijk ik vind je zo mooi ben zo gek op je dan moet ik dat gewoon doen als soort beloning voor jou dat ik klaarkomen omdat ik je zo mooi vind

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • J14. Jij moet je niet schamen voor jouw zaad. Als meisje vind ik dit juist heel mooi. En of het iets meer of minder is, wat maakt het uit. J14, ik zou vooral tegen jou willen zeggen, geniet er lekker van. Dat heeft jouw vriendin ook het liefst. Zij ziet liever niet dat jij je zorgen maakt. Jullie zijn lekker jong, dus genieten. Jij zult zien dat jij dan een hele blije vriendin krijgt, die graag met jou deze dingen wil doen. J14, ik hoop dat ik jou hiermee wat geholpen heb.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Je hoeft er niks eng aan te vinden hoor.
    Seks is gewoon fijn om samen van te genieten. Jij schaamt je misschien voor jouw sperma en zij schaamt zich misschien voor haar kutje of borsten.
    Je.raakt langzaamaan aan elkaar gewend, weet van elkaar wat je lekker vindt en dan zal het niet veel uitmaken of er veel of weinig sperma uit jouw pik komt.
    En ik persoonlijk vind het al jaren fijn om mijn vriend af te trekken en zijn lading over mijn buik en tieten te krijgen.
    Het moment dat zijn paal begint te kloppen en zaad over me heen spuit, blijft op.een of andere manier zeer speciaal.

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vond en vind het nog steeds supergeil om te zien hoe zijn pik groeit wanneer ik hem stijf trek of pijp.
    En als hij komt, vind ik het geweldig om.te zien als zijn lading uit zijn pik spuit. De ene keer wat meer dan de andere keer. De ene keer spuit hij ver, de andere keer drupt het er wat uit.
    Geloof me, jouw meisje zal het geil vinden om jou te zien spuiten.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Sperma zien, geil toch? Ja, als het wat meer is komt het zeg maar overal terecht, een beetje een zooitje. Maar ach, zorg dat het over jouw buik ofzo spuit, en veeg het daarna weg. Jou zien spuiten is net zo geil als jouw stijve zien.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriend kwam al klaar toen hij zijn penis liet zien. Dus niks gek aan.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • Geloof me, de eerste keer kom je waarschijnlijk zo snel klaar dat je geeneens tijd hebt om er over na te denken.
    Na een paar keer sex wordt het lekkerder, maar dan is ze al aan je zaad gewend, dus boeit dat ook niet meer.

    21 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten