Skip to content
7 reacties
1059 weergaves

Vermoeid tijdens sex

Ik heb vaak sex met mijn vriendin, maar ik merk dat ik snel uitgeput raak tijdens de sex. Dit gaat bij elk standje zo waarbij ik moet stoten. Dan moet ik even op adem komen. Ik snap dit niet, want zelf ben ik erg sportief. Mijn vriendin sport niet veel, maar die schijnt er veel energie voor te hebben. Heeft iemand tips?

21 jaar
9 maanden geleden

7 Reacties

  • Inplaats van op en neer te stoten, probeer eens van links naar rechts rondjes te draaien, bij wijze van spreken? Een beetje zoals een buikdanseres rondjes draait met haar bekken. Vraagt minder energie en stimuleert de lippen van je vriendin meer. En je kan het langer volhouden zonder spuiten.

    Of laat haar van boven zitten of liggen?

    Een vriendin van mij wordt duizelig als haar vriend zomaar als een gek tegen 200 per uur op en neer zit te pompen. :-) Dus niet alle meisjes houden daarvan.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik raak ook snel uitgeput na een paar keer goed stoten. Heel jammer want mn vriendin vind het erg lekker als ik dat doe

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Waarom doe je het dan?

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Misschien wat standjes doen waarbij je vriendin moet werken. Afwisselend jij en dan zij.
    Sex heb je samen. Zo lui is zij toch niet?

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • J22 zo simpel is het niet. Er zijn veel meer vitaminen, mineralen en amino zuren die synergetisch samenwerken in het lichaam. Een magnesium pilletje gaat je niet helpen

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • J22 er is zoveel meer dan alleen magnesium. Werk je voor de magnesium lobby ofzo?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Kan met een magnesiumtekort te maken hebben. Zowel als sporter als tijdens de seks verbruik je veel magnesium, terwijl dit mineraal steeds minder in onze voeding zit. Ik zou gaan voor Magnesium Malaat. Dit is de vorm van magnesium die je helpt om snel meer fysieke energie te geven.

    In aanvulling daarop zou je aan Mucuna Pruriens kunnen denken. Dit kruid verbetert de sekskracht en is goed voor je testosterongehalte. Dit kruid wordt al honderden jaren ingezet in India door mannen om de kwaliteit van de seks goed te houden of beter te krijgen.

    22 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten