Skip to content
12 reacties
2242 weergaves

Anaal - schoon en lekker

Ik en mijn vriendin (ook 16) zijn al 1 jr samen. We houden wel van sex en de laatste tijd wil mijn vriendin dat ik haar kontje verwen tijdens het sexen. Likken en teasen is heerlijk, maar als ik mijn duim in haar duw is het een beetje vies.
Mijn vragen zijn daarom is anale sex normaal en hoe hou je het schoon?
Groetjes E.

16 jaar
10 maanden geleden

12 Reacties

  • TS je zei dat je duim vies werdt ervan. Ik denk dat die ander wel gelijk had hoor. Ik begrijp niet waarom je er nu omheen gaat draaien. Je hebt zelf in het topic gezegd dat je het vies vond. Dus ik vraag me eigenlijk ook wel af waar je dat dan doet?

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi j16, ik heb nooit gezegd dat het ruikt, sterker als je net zoals wij met de massageolie lekker bezig zijn ruikt het juist prettig. Maar ieder zn mening he. Wij vinden het juist dat t iets extra/anders geeft naast ‘normale’ sex.
    Btw nogal een gedoe met dr zusje, dus dat wordt wel een ding: ze wil met ons meedoen. Beetje lastig hoe dat gaat aflopen, maar we vertellen t later wel
    Groetjes E&J

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Beste TS het kan niet schoon en ook niet lekker. Het is een uitgang. Dat jouw duim ervan stinkt zegt toch al genoeg?

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Ts nog eens. Klein probleempje want t zusje van mn vriendin (15) heeft ons betrapt, of eigenlijk heeft ze zitten gluren toen we bezig waren. Ze nogal ondeugend en zegt wat ze wil en nu zijn we benieuwd wat ze zal doen. Mss gaat ze t wel aan dr moeder vertellen... mn vriendin heeft er al wat verteld over wat we doen en ook over dit forum. De gedachte dat ze heeft staan gluren wind me wel erg op, gek genoeg.
    E&J

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi TS hier. Vandaag hadden we het huis voor onszelf. Een beetje opgewonden van alle reacties zaten we al snel naakt op bed. Ik was op zoek naar vasilne, maar vond de massageolie van haar moeder. Heerlijk lang haar rug en billen ingesmeerd en daarna met mn duim haar sterretje verwend en na een tijdje zat mn duim er al in zonder gedoe. We vonden het heerlijk. Afgesloten met een standje 69 waarin ik haar lekker kon likken en allebei de gaatjes kon vingeren. Het was heerlijk!
    Groetjes van E&J

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Voorbereiding laten ze natuurlijk nooit zien in pornofilmpjes. Maar reken maar dat (veel) glijmiddel echt wel nodig is.
    Rimmen, kontlikken dus, voelt echt zalig, maar, goede kans dat je darmbacteriën in je mond krijgt, en of je die daar wilt hebben??
    Poep zit nu eenmaal vól bacteriën en pies bv juist niet, nul.
    En als je niet aan de dunne bent dan valt het heel erg mee me wat je 'mee naar buiten neemt' als je eikel uit haar anus terugtrekt.
    Anaal is echt zalig, zeker doen, maar doe het een beetje schoon, en met veel glijmiddel, echt.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Allemaal handige tips. Ik ben zelf ook een gaan googlen en grappig genoeg kom je dan bij amateur filmpjes waar ze meteen na wat gelik tot actie overgaan. Zal wel nep zijn, maar je ziet geen voorbereiding om tot anale sex over te gaan. Mijn vriendin en ik zien het ook niet zitten om zoveel voor te bereiden, haalt een beetje de spanning weg. Snap je. De tip van het eten is wel een goeie. Tot snel.
    Groetjes E

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • In een filmpje zag ik eens twee jongens die cling film (keukenfolie) gebruikten bij het rimmen. Kan je dus ook als beflapje gebruiken. Makkelijker (en goedkoper) aan te komen dan die latex medische handschoenen. Geen ervaring met dat soort dingen, dus hoe het voelt kan ik niet zeggen.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Handschoentjes idd

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Als jullie beide graag anale seks willen is dit toch gewoon ok? Voor anale seks is wel de nodige hygiëne aangewezen uiteraard. Zeker ook als je elkaar anaal likken. Je kan inderdaad een anale douche gebruiken, maar dit niet echt noodzakelijk, tenzij bij diepe penetratie. Evenwichtige en vezelrijke voeding zorgen voor een gezonde darmtransit. Onze darmen hebben ook een zelfreinigende werking. Algemene hygiëne met de nodige aandacht voor de kringspier zou normaal moeten volstaan. Ik heb al jaren ervaring en slechts een enkele keer een net niet zuiver dildo, maar wel bij diepe penetratie. Condoomgebruik en eventueel beflapjes gebruiken om elkaar intiem te likken.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Anale seks is voor veel stellen normaal en veel vrouwen vinden het ook lekker, hoewel ik geen pik en geen vinger in mijn kont hoef. Een keer geprobeerd, maar ik voelde me er niet happy bij.
    Sowieso het idee dat zijn vingers en zijn pik vies worden, plus ik.vond het niet lekker.
    Maar, inderdaad latex handschoentjes aan, dezelfde die bijvoorbeeld een tandarts heeft.
    Veel plezier!

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Van die blauwe medische handschoentjes zijn prettig, maar je kunt haar ook vragen zich met een anaaldouche tevoren te spoelen. Dat laatste is nog wel even een gedoe. Dujs, gewoon tevoren douchen en medische handschoenen aan, werkt het beste.

    22 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten