Skip to content
9 reacties
1816 weergaves

Pijn

Hoi,

Ik heb een paar weken gelden voor het eerst sex gehad. Maar mijn vriend (Ik val op jongens) had echt een grote pik. Ik vond hem denk ik iets te groot en ik vond het ongemakkelijk. Hij deed mee echt pijn en wou echt ruig, terwijl ik wou genieten van het moment want het was mijn eerste keer. Maar ik durf niks te zeggen want ik ben wel heel verliefd. Ik vind hem heel aardig en aantrekkelijk maar als we dan neuken dan doet het heel veel zeer. Weten jullie wat ik kan doen en hoe ik het moet zeggen want ik wil hem ook geven wat hij wil. En hebben jullie ook dat jullie het soms ook te groot vinden.

19 jaar
12 maanden geleden

9 Reacties

  • Ik begrijp je verhaal niet helemaal. Je ging op bezoek bij een goede vriend en nu heb je pijn aan je achterste. Heb je daar mischien iets verkeerds gegeten waardoor je nu last hebt van verstoppingen? Dat kan behoorlijk pijn doen.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Beste TS, anale penetratie hoeft absoluut niet pijn te doen, ook niet als je vriend groot geschapen is. Sterker nog, anale seks mag geen pijn doen ... pijn is het signaal om te stoppen. Dit zal uw vriend moeten respecteren. Door een rustige "opwarming " en voldoende glijmiddel te gebruiken kunnen jullie je kringspiertje voorbereiden op penetratie. Eventueel ook anale toys in het voorspel gebruiken kan helpen. Je kan ook voor posities kiezen waarbij jij ritme en diepte bepaald. De keuze van standjes is sowieso heel belangrijk, te meer als jouw vriend groot geschapen is. Tenzij jij lokaal erg smal bent en hij echt bijzonder is geschapen zal je merken dat anale seks echt geen pijn hoeft te doen, ook niet als hij jou diep penetreert. Luister wel naar jouw lichaam ... en uw vriend naar u! Alleen zo kan anale seks voor beide lekker zijn en voor u ook bevredigend. Je kan wat nu misschien een nadeel lijkt omdraaien tot misschien wel een voordeel. Omdat je vriend groot (lang?) geschapen is kunnen jullie best veel en leuke standjes uitproberen. Veel succes en genot!

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik denk dat hij jou ontlasting te ver heeft terug gedrukt waardoor het nu vast zit. Lukt het nog wel om naar de wc te gaan zonder teveel problemen?

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Het hoeft geen pijn te doen mits jouw vriendje wat voorwerk doet (rimmen, vingeren) en voldoende glijmiddel gebruikt. De eerste keren moet je wel even opgerekt worden, zeker als jouw vriend zwaar geschapen is en omdat geen ervaring hebt. Je kunt overwegen bij een sexshop anaalspray te kopen. Dan voel je het minder of helemaal niet als hij penetreer. Na een aantal keren zul je ervaren dat het steeds makkelijker gaat. Je zult dan echt gaan genieten en kan jouw vriend jou ruig nemen.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Zeggen dat hij rustig aan moet beginnen. Jij je kringspier goed ontspannen. Het helpt ook als hij je daar wat voor masseert met wat glijmiddel. Als zn pik eenmaal soepel past, heerlijk genieten van elkaar.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik weet niet hoe groot is?( Ik heb ook geen klein) cm?
    En hoe groot ben jij?
    Maar als pijn doen is niet goed.

    Als ik sex met mijn vriendin heb zie ik als zij pijn heb.dus hij kan wel zie aan jou
    Dan stop ik of gaan wat anders doen

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Ja dat wist hij

    19 jaar
    12 maanden geleden
  • Beste jongen, als je vriend echt van je houdt doet hij je geen pijn. Je moet het echt zeggen dat het pijn doet dan kan hij voorzichtig zijn. Als hij niet luistert en alleen voor zijn eigen plezier gaat moet je er mee stoppen.

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Dit is niet oké, wist hij dat je maagd was? En überhaupt met anale seks moet je rekening houden per persoon. Bespreek dit met hem buiten bed, reageert hij daar niet goed op is het geen oké persoon en dump je hem

    19 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten