Skip to content
35 reacties
3515 weergaves

High Bodycounts vies vinden

Hoi,

Ben ik de enige die high bodycounts een afknapper vind?

Al men vrienden hebben bodycount van 8+ en vriendinnen uit onze groep ook. Ik vind het allemaal best vies en ik zeg er niks over, maar het lijkt wel alsof ik de enige ben? Hun vinden het allemaal juist aantrekkelijk. Wat vinden jullie?

18 jaar
12 maanden geleden

35 Reacties

  • Ts hier, oke bedankt iedereen voor vele antwoorden.

    En M20, niemand zei dat je een slet bent. Persoonlijk vind ik de 75 bodycounts niet enorm aantrekkelijk van je, maar ey wie ben ik he? Je moet gwn doet wat je prettig bij voelt

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • M20 nee dat is dus niet waar in mijn geval. Ik vind een high bodycount echt een dikke afknapper ook bij jongens. Voor mij hoeft het dan echt niet meer.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Nou hier "de slet" met het hoge aantal bodycounts. Ik heb dit altijd buiten relatie om gedaan en niet tijdens. Ik ben gewoon gek op seks en vind het leuk en lekker om dat op vele verschillende manieren te ontdekken(wat ik inmiddels dus wel aardig heb gedaan) heb twee korte relaties gehad. In die tijd had ik alleen seks met mn vriend uiteraard. Maar als vrijgezel gebeurde het gewoon "vaak". Ik ben niet onzeker over mezelf. Weet dat ik er op zich gewoon mag zijn en krijg genoeg aandacht. Ik ben er ook eerlijk in als mn nieuwe partner er naar zou vragen. Maar als een gozer zoveel meiden geneukt zou hebben was het allemaal prima en stoer. Als een meid het doet ben je gelijk een hoer.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik vind 5 al een high bodycount laat staan 75.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • @J23 Het probleem is denken dat je plezier hebt, terwijl je seksualiteit gebruikt om bevestiging van anderen te zoeken. Je zegt zelf dat je romantiek en seksualiteit los van elkaar kan zien. Dat is het probleem; die staan *niet* los van elkaar. Tijdens seks maakt je brein stofjes vrij zoals oxytocine, die je laten binden aan je bedpartner. Als je meerdere korte bedpartners achter elkaar hebt, zit je in feite met je eigen hersenen te ‘kloten’. Je leert jezelf af om je aan een ander te binden, en daar ga je problemen mee krijgen. Je ‘kloot’ met je eigen natuurlijke drang.

    Er zijn discussies of mensen monogaam, serieel monogaam of zelfs polygaam zijn van nature. Maar waar geen discussie over is, is dat mensen ‘voorgeprogrammeerd’ zijn om relaties te vormen.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @J22: ik kan seks en romantiek prima los van elkaar zien. Je kunt ook seks zonder romantiek hebben. Ik wil niet snel oordelen. Wat is er mis mee als mensen plezier hebben? Zoals gezegd, zolang ze in de relatie maar trouw is.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • @M20, als je sinds je 15de(!) elke maand een andere bedpartner hebt, is dat ongezond. Mensen met veel bedpartners hebben vaak een laag zelfbeeld en gebruiken hun lichaam als seksmachine om hun lage zelfbeeld op te krikken. Naast jezelf, ga je anderen ook als seksmachine zien. Innerlijk betekent niks meer, en relaties vormen wordt lastiger. Dit alles is heel nauwkeurig aangetoond in bergen van onderzoek.

    Je bent 20, je hersenen zijn nog niet ontwikkeld. Je maakt impulsieve keuzes omdat je prefrontale cortex nog niet ‘rijp’ is. Laat staan toen je 15 was. Ik begrijp dat dit een raar forum is, waar bij de raarste verhalen al verteld wordt “dat is normaal!”, maar praat de jonge kinderen op dit forum a.u.b. niet aan dat dat normaal is. Vrijwel iedereen vindt dit ongezond en onverstandig.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @J23, vind je het dan niet belangrijk hoe je partner naar seksualiteit kijkt? Het zal wel weer aan mij liggen, maar ik vind iemand die met willekeurigen seks heeft voor aandacht niet bepaald romantisch.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik blijf ook maagd tot aan het huwelijk. Daar heb je zoveel meer aan.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • M17 Wie zegt dat het 75 keer is misgegaan en dat ze ontrouw is? Als iemand geen relatie heeft en veel one night stands, dan kan zoiets gebeuren. Ja, 75 is veel, maar dat betekent nog niet dat ze is vreemdgegaan. Veel sekspartners hebben gehad is niet hetzelfde als ontrouw zijn.

    Dus ja, als ze in een relatie trouw is, maakt het me niet uit wat ze daarvoor heeft gedaan, zeker de dingen die gebeurd zijn op momenten dat ze niet in een relatie was zijn voor mij niet zo relevant.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Mag ik als maagd ook wat zeggen?
    Kan aan mij liggen idk, wordt hier seks hebben niet verward met een vaste relatie of zo?

    12 jaar
    8 maanden geleden
  • ik bedoel het echt niet gemeen j23, maar het is 75 keer misgegaan, waarom zal ze dan wel trouw aan jou blijven?

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ben het met TS eens, ik zou ook afknapen op een te hoge bodycount vooral zoiets als 75!!! Sorry hoor maar als jij me zou proberen te fixen had ik je meteen afgewezen.

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik zou daar dus geen enkel probleem mee hebben als een meid zoals M20 het met 75 jongens heeft gedaan. Met ervaring is niks mis.

    Zolang mijn vriendin maar trouw blijft als we samen zijn, dat is wat telt.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • 75? Nee dat kan echt niet.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Niet gemeen bedoelt maar 75 bedpartners vind ik echt heel erg. Het zorgt er voor dat je je nooit meer aan iemand kan binden.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Meningen zijn daar heel erg over verdeeld. Ik heb wat dat betreft en zeker vergeleken met wat jij noemt aan aantallen een "hoge bodycount" eerlijk gezegd de tel wel kwijt, maar schat zo rond de 75 ofzo. Nagenoeg de meeste heb ik het maar een keer mee gedaan ofzo. Het aantal keer dat ik geneukt ben, ligt waarschijnlijk lager dan vriendinnen van me die een vast vriend hebben en het drie keer per week doen. Het aantal personen ligt alleen hoger. Ik heb het nooit al onprettig ervaren. Was vanaf mn 15e seksueel actief. Dus in 5,5 jaar komt het omgerekend nog maar op nog geen eens een per maand. In dat geval vind ik het persoonlijk meevallen. Andere zullen me misschien een slet vinden, maar die kennen me geen eens, dus wat voor waarde moet je daar aan hechten dan toch.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb zelf ook met jongens en meiden sex gehad die meer dan 5 bedpartners hebben gehad. Vooral bij wat oudere bedpartners is dat vaak het geval. Gewoon niet aan denken. Zolang ze het veilig hebben gedaan is er niks mis mee. Daarnaast ben ik zelf ook schuldig aan meer dan 5 bedpartners. Ben de tel al een tijdje kwijt.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Nee wordt in het algemeen als onaantrekkelijk gezien. Het impliceert namelijk dat iemand lage standaarden heeft en/of seks heeft om onzekerheid te compenseren. Daarnaast geeft zo’n persoon kennelijk niet veel om innerlijk.

    Voor mij ook een afknapper, omdat ik vind dat lange stabiele relaties blijk geven van een goed karakter.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Lol de reacties hier zijn geweldig. De eerste reactie van is meteen iemand die zo overtuigd is van haar mening dat zij TS het zwijgen wil opleggen want zijn mening doet er niet toe.
    Terwijl de mening van TS juist de gezonde mening is. Er zijn vele onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat vooral bij vrouwen met een hoog bodycount seks minder voorstelt en ze meer problemen hebben om zich te hechten aan een persoon.
    Dus als je uit bent op seks kun je beter gaan voor iemand met een hoog bodycount. En als je op zoek bent naar een waardevolle intieme relatie dan kun je beter gaan voor iemand met een laag bodycount.

    @M16 & M22 iedereen snapt wel dat het hier niet gaat om de oorspronkelijke betekenis van bodycount. Maar om de de variant binnen de straattaal.

    @TS uiteraard snapt iedereen dat je met bodycount bedpartners bedoeld. Maar ze meiden hebben wel gelijk dat de echte betekenis is hoeveel mensen je gedood hebt dus wat ze zeggen heeft er zeker wel mee te maken.
    Het probleem is alleen dat iedereen wel snapt dat jij dat niet bedoeld en dat jij het hebt over de straattaal variant van het woord body count.

    @M18 ik vind het inderdaad ook niet opwindend maar ik wil het wel weten aangezien ik niet op zoek ben naar een hoer. Ik ben op zoek naar een partner en mijn toekomstige echtgenote. Dus dan is het wel belangrijk om de body count te weten.

    Ja heel goed hoe jij dat gedaan hebt zo zou ik het ook willen doen. Met mijn vorige relatie hebben wij eerst 2 maand contact gehad via webcame. Daarna 2 dates en na die 2 dates hadden wij officieel een relatie en toen hebben wij 1,5 maand gewacht. Dus uiteindelijk was het zo'n 3,5 maand sinds ik haar had leren kennen. Dat was ook voor ons een goed moment om deze stap te zetten.

    23 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten