Skip to content
6 reacties
1741 weergaves

Seks gedachte over een beste vriend van mij

Hoi,

Ik vind het heel verschrikkelijk dat ik dit voel, want het gaat over mijn beste vriend. Ik ben verder altijd hetero geweest en dit is super nieuw voor me.

Het is zo: mijn beste vriend, vertelde me laatst dat hij niks voelt tijdens seks bij zijn penis. Toen zei ik dat ik dat soms ook niet heb en dat het soms ligt aan de strakheid van een vagina. Ik stelde hem voor om een keer anale sex uit te proberen met een meisje/vrouw die daar open voor staat, omdat dat strakker is of om gewoon keer naar de dokter te gaan.

Nou hebben wij vroeger samen ooit is afgetrokken en elkaars penis vergeleken lol. Ik ben veel langer, gespierder en heb een grotere pik dan hem en hou wel van zelf dominant zijn bij vrouwen, maar ik geilde thuis enorm op de gedachte dat hij mij als proefpersoon zou gebruiken om te kijken of hij bij anale sex ook niks voelt. Dit was voor mij een shock.

Ik voel me hierover wel slecht. Het is mijn beste vriend en het is iets super nieuw voor mij. Alleen ik zou het gewoon stiekem echt keer willen uitproberen met hem. 1, omdat het mijn mattie is en ik heb ermee wil helpen, maar 2, omdat het me geil lijkt om macht te hebben bij een andere man (ik ben nogmaals vrij breed en lang en het lijkt me geil om bij een wat dunnere kleine gast gewoon de controle te hebben).

Nou weet ik wel dat hij ooit keer vroeg of ik heb wil pijpen en aftrekken zodat hij kan weten hoe het voelt. Ik heb hem toen afgewezen, want ik had toen geen 'homo-gedachtes' en vond het vies. Nu weet ik wel dat hij soms bi-schierige gedachtes heeft gehad in het verleden en ik zie aan de ene kant voor dat hij het niet erg vind. Maar als ik het hem voorstel zijn er verschillende gevolgen: hij kan anders gaan denken over mij, raar naar mij kijken of geen contact met mij willen voor een tijd.

Wat moet ik doen mensen? Of iemand een soort zelfde ervaring gehad? Ik kan het best loslaten, maar ik vind het een enorme geile gedachte op je vriend te helpen op seks gebied waar je controle kan op uitoefenen. Ik hou gewoon van dominant zijn :)

Ik dacht serieus om hem het volgende voor te stellen aan hem: mijn beste vriend mag alle tijd nemen om hard te worden en ik wacht dan wel op hem en dan mag hij mij 5 minuten doen en daarna stoppen en het aan niemand vertellen. En dan na de rand erover hebben samen of hij er wat voelt bij zen pik.

Ten slotte, moet ik ook wat kritisch kijken naar dit. Ik doe dit voor ons beide, maar stiekem meer voor mijn geile gedachte te testen. Ik moet niet mijn geilheid later overnemen en iets doms zeggen of iets doms doen. Dus heb ik oprecht jullie advies nodig. Ik vind het aan de ene kant best vies en verkeerd. Aan de andere kant; ben ik de enige die het geil lijkt om een vriend(in) van jezelf te helpen?

19 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • Heel makkelijk, gewoon aan die gast vragen als hij toch al bi is

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier.
    Mijn vraag is hoe ik dit moet aanpakken

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Warrig verhaal, wat is nu uiteindelijk de vraag?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik begrijp niet zo goed wat jij bedoelt met dominant en controle hebben als jij je laat neuken door je vriend.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Niks op tegen als hij al een beetje bi is

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Experimenten kan nooit kwaad, maar vraag het wel voorzichtig naar hem.

    Ben benieuwd wat anderen zeggen

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten