Skip to content
10 reacties
1719 weergaves

Dat een vagina 12cm diep is, klopt helemaal niet?

Hoi,

Ik heb in totaal nu 2 bed partners gehad. Iedereen claimt dat de vagina 12 cm is, maar mijn penis gaat er helemaal in bij beide keren. Ik heb het opgemeten en het is groter wel paar centimeters groter dan de 12 cm.

Klopt het wel dat een vagina 12 cm diep is? lijkt wel alsof die 14+ cm diep is.

19 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • M19, dat klopt zeker. De penis stoot inderdaad tegen de baarmoedermond aan als hij te diep stoot en de penis te lang is. Wat wel verschilt is hoe de vrouw of meisje dat ervaart, bij de meeste doet het pijn en echt sommige heb ik gehoord dat ze het eigenlijk wel een lekker gevoel vinden (zijn er niet veel btw). Ik ben het verder wel met je eens dat een te lange lul voor de seks (bij penetratie) eerder als een handicap beschouwd worden, al hoef dat ook niet perse. Neem dan gewoon andere standjes aan waarbij de man minder diep kan gaan.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • J.21 Een penis kan zeer zeker te lang zijn. Als de jongen dan bij het neuken hard door stoot, dan doet dat pijn. Zijn eikel komt dan steeds hard tegen de baarmoeder aan, en dat is helemaal niet fijn.
    Dus in plaats dat jongens een grote (lange) lul als status zien, moet deze eigenlijk eerder worden beschouwd als een handicap. Tenminste als de jongen zich om het meisje bekommert en niet alleen met zichzelf bezig is.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • ik bedoelde nieuw item plaatsen mod, vind da nergens hier   Moderator Het forum staat op diverse websites. Jij zit op dreamersforum.nl zie ik. Dan ga je naar een categorie, bv 'foute vrienden'. Daar zie je een aantal posts, met onderaan de knop: 'voeg jouw ervaring toe'. Je kunt het anders ook op de mobiele variant van het forum proberen. Daar staat onderaan een knop 'post'   

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • waar kan je hier een item posten ?? NIEUW ITEM BIJ VOEGEN OF ZO   Moderator Het is je gelukt!!

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • M19, goed artikel. Alleen moet ik er wel bij zeggen dat er soms wel degelijk kan gebeuren dat een penis te lang is voor een vagina. Bij opwinding kan een vagina geloof ik van 14 cm tot aan 21 cm ofzo variëren. De dikte van de penis zou niet echt moeten uitmaken dat die er niet in kan.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • om aan alle wilde verhalen nu eens een einde te maken..... LEES DIT
    https://www.allesoverseks.be/wat-is-de-gemiddelde-diepte-van-de-vagina

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @ts ook niet elke piemel is 12cm lang...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou denken dat dat van meisje tot meisje verschillend is, niet? Jongens hebben toch ook nooit dezelfde lengte van penis? Daarbij, ik heb nog nooit gehoord dat een vagina altijd 12 CM diep zou zijn.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Vagina is bij rust stand gemiddeld 7 tot aan 10 cm. Maar als de vrouw opgewonde is kan het zeker langer worden, het is immers een heel fexibel orgaan met spieren erom heen. Dus oprekken kan het zeker. Maar bij ieder vrouw varieërt de lengte ervan.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Mensen geloven serieus dat alle vagina's hetzelfde zijn?

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten