Skip to content
8 reacties
3096 weergaves

Ik wil fwb gaan proberen, maar wie en hoe?

Friends with Benefits dus. Ik ben nu voorgoed uitgekeken op een vaste relatie met een jongen/man. Heel eerlijk ben ik er niet geschikt voor. De seks gaat vaak wel goed maar de rest is zeker voorlopig te beklemmend voor me. Een one night kost per keer te veel tijd of te veel risico.vingeren doe ik dus als de beste maar ik wil af en toe wat meer dan mijn eigen vinger. Op dit moment sta ik dus een half jaar droog en ik word al nat als ik alleen maar bij een leuke spetter in de buurt kom.
Ik ken twee leuke vrienden die niet bezet zijn en hetero zijn.
Beide zijn eerlijk, attent en zien er leuk uit. Naakt
heb ik ze ook gezien op het strand bij omkleden. A heeft een grote, B een kleintje, maar groot genoeg voor mij. A heeft ook meer humor, maar is wsl een beetje incontinent (Gebeurde maar 1 keer). B heeft dan weer een buikje, terwijl ik heel slank ben.
A is iets groter dan ik, B behoorlijk veel en we zijn alledrie rond 22.
Allebei dus goed genoeg maar ik moet het aan een eerst voorstellen.
Graag dus tips hoe ik dat aan ga pakken. Dus wat moet ik nog meer meewegen en hoe ga ik dat voorstellen.

22 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • Mijn fwb ken ik al sinds de basisschool. Wij speelden vroeger in de zandbak en op het klimrek. Op een bepaald moment kwam op de middelbare school de lust. Zij had het nog niet door dat ik haar wilde. Op een schoolfeest hebben we gedanst en op een bepaald moment gezoend. Toen heb ik haar gevraagd of ze gevoelens had voor mij. Die had ze niet maar was wel bischierig. Zo is het gekomen dat wanneer wij zijn hebben elkaar zien en met elkaar vrijen. Mijn fwb is 23 en heeft een open relatie met haar vriend van 32. Soms hebben we sex met zn drieën en hoewel ik naar mijn gevoel echt lesbisch ben ervaar ik het sex hebben met een man als een toevoeging naast sex hebben met een vrouw als voorkeur

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb vrouw. Wij hebben zo nu en dan een trio omdat ik dat soms fijn vind. Verder vrij ik met iedereen die me bevalt mannen en vrouwen. Daarin heb ik geen voorkeur en vind beide fijn. Ik kan je alleen maar aanraden om te vrijen met wie je wilt! Het is heerlijk om diverse ervaringen op te doen ipv je aan iemand te binden

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik had een lijstje vragen. Mag dat niet of is dat kwijt. Dan stuur ik het overnieuw.   Moderator  We vonden de vragen te veel gericht op het uitlokken van verhalen door anderen. Stel svp vragen over wat jou bezighoudt. 

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @m17. Ik heb besloten om jou te volgen en ben met ben al met A begonnen. Daar had ik vanmorgen toch al koffieafspraak mee. Het was ook een beetje om risico te mijden. Ik zat te denken hoe dat gesprek kon lopen en ook mis kon lopen. A vindt niets gek hoogstens grappig, dus geen risico. Bleek ook. Halverwege begreep hij al waar ik heen wilde en schoot in de lach en knikte al ja. Vanavond wordt het al business. Met hem ook geen vrees dat het dan stilvalt, dan grijp ik gewoon in zijn broek. Zou ik bij B niet durven. A is wel een beetje raar maar dat komt nu prima uit. Vlugger geregeld dus zelfs dan ik hoopte

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat helpt geweldig. Het belangrijkste is dat ik hen als vriend hou, dus geen competitie tussen hen. Ook niet alle2 dus. De kans is ook groot dat ze alle2 niet willen, dan nog steeds prima vrienden. Waar begin ik mee. B heb ik wel eens een halve stijve zien krijgen, ik denk door mij, maar dat kan me het verbeelden. Daarom denk ik dat zijn piemel genoeg is. Van A ben ik toen we met een groep kampeerden wel eens erg opgewonden geworden. Ik ben dus niet verliefd maar als ik met een afspreek dat er geen remmingen meer zijn dan hebben we fwb. Ik denk met B te starten en het gewoon voor te stellen dat het ons leven leuker maakt. Het voegt precies toe wat we nu tekort komen.
    Meer hoeft niet, maar natuurlijk mag hij blijven slapen en ontbijten. Ik ben er nog niet uit.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom kiezen? Probeer ze allebei en als ze beide bevallen, hou je ze alle twee. Mijn beste vriend en ik delen al jaren dezelfde fwb en dat loopt prima. Maar als dit jou toch wat ver gaat, kies dan die met de kleine. Jongens met een kleintje doen veel meer hun best om jou te verwennen. Jongens met een grote vinden het allemaal nogal vanzelfsprekend.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat je het eerst aan A moet vragen maar dat ligt aan jezelf.
    Je zal het kunnen voorstellen als jullie alleen zijn.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn FWB is mislukt. We zijn verliefd geworden en te gezellig. Toch nooit spijt gehad. Een gewetensvraag…..ga je hem naar huis sturen na de seks of wordt je liever samen wakker?
    Maar goed het ging om seks. Humor is daar belangrijk. Een piemel ook, maar die heb je waarschijnlijk toch slap gezien. Ik kijk ook altijd bij vrienden hoor. Maar je doet het met een stijve.
    Je gevoel ken ik maar al te goed suc6.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten