Skip to content
17 reacties
3875 weergaves

Erectie bij turnen

Hoi ik ben een jongen en turn nu al 1 maand op redelijk hoog niveau(1e divisie. Ik ben al op mijn 8e begonnen en ben nu in een groep geplaatst met 9 andere meisjes. De meesten zijn wat ouder dan ikzelf, rond de 17.

Het probleem waar ik tegen aan loop is dat ik constant een erectie tijdens de hele training heb. En dat komt dan doordat meisjes bij turnen vrij bloot zijn gekleed en we soms ook acrobatiek oefeningen in 2 of 3 tallen moeten doen waarbij het contact tussen mij en die meisjes heel groot is.

Tijdens de training draag ik een turnbroekje en t shirt en mijn erectie puilt dan uit mijn broekje en die meisjes zien dat dan en als de trainer even weg is komen ze me aanraken aan mijn schouders en armen enzo. Ik moet dan heel erg mijn best doen om niet spontaan klaar te komen

Ik raak hierdoor natuurlijk afgeleid van presteren. Zijn er middelen waardoor ik dit kan tegengaan (anti erectie pillen ofzo). Of hoe pakken andere jongens dit aan?

15 jaar
1 jaar geleden

17 Reacties

  • Dat een jongen bij turnen in zelfde groep zit en ook in kleedkamer en douche is waar. Zit zelf ook bij turnen en in onze turngroep zit ook 1 jongen van 12. Hij is enige jongen van hele club van turnen. Meisje in mijn groep zijn 8 tot 15 jaar. Zie dat ook bij hem dat hij soms harde piemel heeft bij douchen. Is wel grappig lol.

    11 jaar
    1 jaar geleden
  • @j14, ach iedereen mag zijn dromen hebben, laat hem toch lekker ??

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • er zijn hier helaas wel een hoop meer topics waarin de schrijver/schrijfster Zijn/haar wensen dromen en verlangen voor werkelijkheid nemen of als werkelijkheid neerzetten
    erg jammer
    dat haalt de geloofwaardigheid en de waarde van het forum wel naar beneden

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier. lol M16 mijn verhaal is echt alleen ik wil op top niveau blijven presteren maar aan de andere kant vind ik het wel heel opwindend en spannend om een keer iets te doen met die meiden maar buiten het turnen om in de kleedkamer dus.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat zie ik nu ook wel in ja
    Sexverhalen.com kun je je verhaal ook kwijt TS.
    Of J15 wat ever.
    Wel een mooie fantasie ik zou eigenlijk wel een van de turn meiden willen zijn hmmm.
    Ik jouw pijpen terwijl jij ondersteboven aan de ringen hangt.
    Of jij mij vingeren terwijl ik naakt op de brug lig.

    Echt als wij gaan samen werken met onze fantasieën bestseller materiaal.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J16, je hebt gelijk, denk dat het een guilty plesure van TS is, geloofwaardigheid helemaal weg!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Sorry, maar ik vind het een vreemd verhaal.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Zolang het leeftijdsverschil niet te groot is en er is wederzijdse toestemming is het niet strafbaar

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit verhaal begint steeds ongeloofwaardiger te worden.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier. Het zeggen aan mijn coach ga ik sws niet doen dat lijkt me heel cringe. Maar nu ik al 2 keer ben klaargekomen door hen is de lol er voor hun denk en als ze weer vervelend doen dan duw ik ze gwn weg. Dus dat moet geen probleem meer zijn denk ik.

    Wel probeerden ze me gisteren nog in de kleedkamer uit te dagen ik kleed me namelijk ook om bij hen want er is een gemeenschappelijke kleedkamer en daar ging ook meisjes vragen of ze me mochten af trekken ik heb nee gezegd ik merk dat ze verder proberen te gaan ook tijdens het douchen gaan ze dicht bij me staan. Dit vind ik dan weer wel spannend eigenlijk. Is dit strafbaar als ik hier in mee ga en dat hun me aftrekken?

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik geef de jongen gelijk. Wat die meiden doen, mag niet. Als jij als jongen een stijve lul krijgt, wat ik heel normaal vind, geeft iemand anders niet het recht om aan jou te zitten, dus de jongen heeft gelijk.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee dat bedoelde ik niet ts. Dat gaat zoals meisje 16 zegt te ver. Ik dacht dat het nieuwsgierigheid van hen was en dat het vanzelf minder zou worden als dat gebeurd was. Niet zo dus.
    Als jij dit niet wilt moeten ze stoppen, dat met hen bespreken eventueel met trainer erbij. Is er niet een ander groepje waar je bij kunt? Jongere meiden die minder opgewonden zijn of juist oudere die zichzelf in de hand hebben? Dan kun je serieuzer met je turnen verder. Nogmaals zij moeten veranderen. Dat jij een stijve krijgt is in die situatie normaal voor een jongen van 15/16 en geeft hen geen recht om tegen je aan te gaan schuren.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ga je gewoon voor de training even afrukken en spuiten dan sta je minder geil en zul je niet zo snel opgewonden raken, hihi

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Het lijkt wel een natte droom terwijl je wakker bent j15.
    Die meiden vinden jouw ook wel leuk anders deden ze het niet.
    Ik vind wel dat ze veel te ver gaan als dit anders om gebeurt 9 jongens die een meisje steeds op geilen en aanraken. Dan zaten ze als het meisje aangifte doet meteen alle 9 op het politiebureau.
    Als jij dit echt niet leuk vindt kun jij ook aangifte doen.
    Zeg die meiden in elk geval duidelijk dat jij het niet leuk vindt en wilt dat ze ermee stoppen.
    En zeg het waar de coach bij is dan.

    Als je ze door laat gaan gaan ze waarschijnlijk steeds verder en verder.

    Als je het wel leuk vindt zeg ze dan dat je hun spelletje ergens anders graag wil doen maar niet meer tijdens het turnen.




    16 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier. M23 laatst hebben een paar van die meisjes me geknuffeld en een ging dicht bij me staan met en haar heupen tegen mijn kruis aan schuren en toen kwam ik. Een andere keer probeerden ze het weer en kwam toen weer. Bdl je dat ik het gewoon moet laten gebeuren?

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ze zijn wel wat ouder dan jij jongen 15 maar minder professioneel. Natuurlijk moet er ruimte voor grapjes zijn en daar hoort seks ook bij. Maar zij maken het voor jou moeilijker en minder leuk. Je bent begrijp ik ook nog eens de enige jongen. Je kunt toch het initiatief nemen en uitleggen hoe het bij jou overkomt. Zeggen dat ze het zelf moeten weten als ze door gaan. Ze weten heus dat een jongen dan een stijve krijgt en dat dat normaal is. Als ze dan gaan uitlokken dat je komt, vecht daar niet tegen en laat het gebeuren. Voor jou ook beter dat het gebeurd is. Gaat die druk er af. Masturbeer ook regelmatig, dan kun je het ook beter hebben. Als jij meer kunt hebben gaat een deel van hun lol er af.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • kun je'm voor je naar de training of competitie vertrekt niet gewoon in je bureaula of op je nachtkastje leggen en als je daarna weer thuis komt plak je'm gewoon terug aan je lijf

    14 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten