Skip to content
13 reacties
1997 weergaves

Gesprekken tijdens seks

Zijn mijn vriendin en ik de enige die gewone, normale gesprekken voeren tijdens de seks? Of zijn er nog mensen die dat doen?

17 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Ja hoor is gwn normaal.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriend en ik praten ook tijdens de sex. Is ook n beetje geil om te doen. Ik vraag ook wat hij lekker vindt en of het goed is wat ik doe.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee, ik bedoel als we op de bank zitten en nog tv kijken maar al wel strelen, wat zoenen en weer even stoppen. Zo de spanning op laten lopen. Elkaar van onder vast wat strelen zonder direct al met vingeren bezig te zijn. Dan kan het echt nog over van alles gaan. Echt aan het begin. Het kan ook juist opwindend zijn om al heel ver te gaan en te stoppen en doen alsof er niets gebeurd is en dan tijdens het kletsen of ongecensureerd commentaar geven op een tv programma alvast geil gemaakt te worden.
    Dus echt aan het hele begin.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat lijkt me een enorme afknapper eerlijk gezegd. Dirty talk is wel lekker natuurlijk maar dat bedoel je niet begrijp ik.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij hebben wel tijdens het voorspel soms gesprekken over van alles omdat het strelen al vroeg kan beginnen. Als we het met onze vaste derde persoon doen komt dat niet voor maar als ik alleen met mijn vriendin ben wel

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik en mijn vriendje hebben tijdens de seks meer oog voor elkaar dan dat we hele gesprekken voeren wel geven we elkaar meer complimentjes tijdens het vreien moet ik zeggen maar een heel gesprek nee niet echt.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat iedereen wel van die "rare" of grappige dingen doet tijdens seks. Hangt gewoon af van de gewoontes.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Neen, het lijkt me zelfs een beetje raar. Maar ieder is anders hee :-)

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Toch niet tijdens de sex zelf? Jezus, wat heb je daar dan aan?

    Ik weet wel een buurjongen: hij lag op zijn rug naar het voetbal te kijken, terwijl zijn vriendin boven op hem zat te wippen. Zegt hij: "schat, ga eens anders zitten, want ik kan het voetbal niet zien, je zit in de weg." En toen was het uit tussen hen...

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee, wij niet. Ik vind seks daar ook niet het moment voor. Er zijn genoeg andere momenten op de dag om gesprekken te voeren.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @j22. Nee, niet over zo dingen. Maar wel over personen of over school ofzo.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedoel je over covid, de energiecrisis, de inflatie en de oorlog in Oekraïne ed? Nee dat doen we niet. Maar ik ga het toch eens proberen om te zien hoe ze reageert.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat iedereen dat wel doet.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten