Skip to content
7 reacties
2222 weergaves

Vriend heeft pijn met seks

Hi, ik heb een vraagje, mijn vriend gaf laatst aan dat hij pijn had tijdens de seks toen hij naar binnen ging. Hij zei dat het later weg ging, maar ik vraag me toch af hoe dat kan? Ik heb nog niet zo vaak seks gehad, ben ik te strak? Kan het daarom pijn doen? Of andere oorzaken? Heeft iemand dit wel eens gehad?

19 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Als hij naar binnen gaat zal zijn voorhuid waarschijnlijk naar achteren gaan. Als die te krap is doet het vast pijn. Verder is zijn eikel enorm gevoelig omdat die niet gewend is bloot te zijn. Als je dat de eerste keren hebt is dat heel heftig zeker als zijn voorhuid mogelijk te krap is. Voorzichtig en veel oefenen en als het niet beter wordt een besnijdenis laten doen. Mijn vriend had nog nooit sex gehad en had hetzelfde probleem. Hij had veel pijn, ontstekingen en kon daardoor niet in me. Nu hij besneden is heeft hij geen ontstekingen en pijn meer en neukt hij me geweldig. Het duurde wel 6 weken voordat hij genezen was

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Zorg ervoor dat je nat genoeg ben. Als hij teveel met zichzelf bezig is kan de huid geïrriteerd zijn.

    Kan zijn dat jij krap bent dan gewoon meer tijd er voor nemen en steeds iets dieper gaan.

    Had zelf dat ik.eerst helemaal niet erin kon en steeds meer, nu kan ik voor 3/4 in haar, dat heeft meer te maken met m'n size waardoor ze dan heel strak lijkt.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Kan hij als hij stijf is zijn voorhuid wel achter zijn eikel krijgen? Bij mij kon dat niet en dat deed bij het neuken pijn. Als dat niet gemakkelijk gaat zal hij wellicht besneden moeten worden.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Aangezien je zelf al aangeeft dat het enkel bij het naar binnen gaan was was je waarschijnlijk nog niet nat genoeg op dat moment je kan altijd glijmiddel gebruiken of een straaltje plas laten schieten en dat als glijmiddel gebruiken doe ik ook weleens en mijn vriend vind dit geweldig maar dit is ieder zijn persoonlijke voorkeur natuurlijk.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien was je nog niet nat genoeg toen je vriend bij je naar binnen ging of was je vriend gewoon een beetje te wild als jongen kan je best beetje bij beetje naar binnen gaan door telkens terug te trekken zodat de penis de tijd heeft om vochtig genoeg te worden en dan telkens een stukje dieper te gaan tot volledige penetratie dan zou je als jongen geen last mogen hebben en is ook voor jou prettiger op die manier.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan aan zijn piemel zelf liggen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het kan zijn dat hij een te nauwe voorhuid heeft of een te kort toompje. Als jullie veel seks hebben of als hij tussendoor veel rukt kan hij ook last hebben van een overgevoelige eikel. Als hij telkens pijn blijft houden tijdens seks kan hij het best langs de huisarts gaan.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten