Skip to content
17 reacties
10424 weergaves

Klaarkomen in mond

Hay ik heb een jongen voor de eerste keer gepijpt die ik al heel lang leuk vond maar hij kwam klaar in mijn mond. Ik zei dat ik het vies vond maar eigenlijk vond ik het lekker en ik heb alles doorgeslikt omdat ik niet wist wat ik moest doen.Ik blijf eraan denken en ben alleen maar opgewonden en nu wil hij weer afspreken.Ik wil niet dat hij denkt dat ik een slet ben ofzo maar ik vond het echt geil dat ik hem heb laten komen zeg maar. Is het normaal om in je mond te laten komen of denken jongens dan dat je een slet bent ofzo?

14 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Je bent geen slet als je 1 jongen hebt gepijpt hoor. Als je vaker meerdere jongens pijpt dan ga je wel zo genoemd worden. Ik doe het met vrienden maar ik voel me geen slet. En als anderen me zo noemen... Nou en.....

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Als jij het lekker vindt, slik het zaad dan toch door en geniet ervan! Niemand anders moet daarover oordelen. De mensen die oordelen hebben zeker en vast een minder leuk seksleven dan jij

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ervaring met zowel pijpen als gepijpt worden (ik ben bi). Niet iedereen vindt het leuk of lekker als je in de mond klaarkomt. Ik laat zelf alleen toe dat een jongen in mijn mond klaarkomt als ik zeker weet dat ik hem kan vertrouwen, dus geen soa. Heb ik dat vertrouwen niet, dan laat ik hem ook gewoon een condoom gebruiken.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Als jij het lekker vind om jongens te pijpen en in je mond te laten komen dan heeft dat niets te maken met slet zijn. Ik vind het super bekrompen om zo te denken. Ik vind het heel normaal om leuke jongens of mannen te pijpen en te laten komen in jouw mond ook al zouden dat er heel veel zijn. Ieder moet dat voor zichzelf weten. Bovendien zijn er genoeg jongens die zelf met veel meisjes of jongens sex hebben wat ik ook normaal vind. Ik zou zeggen gewoon doen waar je zin in hebt. Je bent maar eenmaal jong. Daar moet je van genieten.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • ik snap je omdat het vaak gebeurt maar maak je niet druk

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Je stelt twee vragen. Is het normaal dat een jongen in je mond klaarkomt. Ik denk dat ieder dat voor zichzelf mag bepalen. Ik vind dat een jongen er niet vanuit mag gaan dat hij klaarkomt in de mond van een meisje. Ik vind dat hij altijd aan moet geven dát hij klaar gaat komen zodat het meisje kan bepalen of ze haar mond wegtrekt of niet.

    En je andere vraag: of je wordt gezien als een slet. Ligt ook erg aan met wie je het (allemaal) doet. Als je deze jongen alleen maar leuk vond en strakjes weer een jongen leuk vindt en weer een jongen leuk vindt en nog een andere jongen gaat pijpen omdat jij dat zo lekker vindt, ja, dan zou ik dat sletterig noemen.

    Heb een beetje respect voor je lijf. Wees er zuinig op. Je kunt ook soa’s krijgen van pijpen he.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Als jij zeker bent dat het veilig was om die jongen te pijpen hoeft het niet meteen een probleem te zijn in je mond te laten komen en te slikken.
    Wat wel een probleem is - vind ik - dat jij niet wist dat die jongen in jouw mond ging klaarkomen, maw het was voordien niet besproken. Jij had dit hem dus zeker niet voorgesteld en hij had jou dit duidelijk niet gevraagd. Zulk onrespectvol gedrag mag je zeker niet aanvaarden. Je wist op het moment zelf even niet wat gedaan en daarom heb jij zijn ejaculatie maar ingeslikt?! Dit is best wel intiem maar kan ook zeer risicovol zijn. Dat kereltje heeft dus sowieso geen respect voor jou gehad.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Is zeker normaal als jij dat ook wil. Ik zie mijn vriendin 2 of heel soms 3x in de week en dan pijpt ze me heel graag en ze vind het altijd lekker als ik in haar mond klaarkom. Ook als ze me soms aftrekt wil ze toch altijd het eindigen in haar mond, ze vind het mijne namelijk lekker smaken en dat is voor mijn weer leuk om te weten. Het liefst heeft ze dat ik alleen maar in haar mond kom en anders niet, dus liever ook niet zelf in bed als ik alleen ben, dat lukt me alleen niet altijd trouwens Soms denk ik dan ook wel is dat ze aan sperma is verslaafd of zo, maar ik klaag niet hoor, en geniet er enorm van. Echt vrijen doen we nog niet maar dat komt wel lijkt me

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • @M15 Waar heb jij het nou over. Natuurlijk heeft ie in haar mond gespoten. Waarom pijpt ze anders. Als ze dat niet wou had ze hem beter kunnen rukken. Of had ie zich nog veel beter door een jongen kunnen laten pijpen, die kunnen het ook nog eens veel beter.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • heyy schat ja ik vind het echt kut voor je dat die jongen klaar is gekomen het is echt goor maar ook wel geil ik zou sws nog een keer afspreken als jij er goed op gaat doe je ding schat nou ik ga mijn werk weer maken doeiiii

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • gewoon afspreeken mis wil hij het niet en als jullie het aletwee willen gewoondoen ik zauw het heel geil vinden als ik word gepijpt en je slikt het door.
    hoe oud was die jongen?

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap het probleem niet: je moet doen waar je zin in hebt. En als je lekker bent willen wij jongens geilen dingen met je doen en kan het ons niks schelen of je een slet bent of niet. Sowieso vind woord slet een onzinwoord: we zijn hier niet in Afghanistan maar in Nederland waar iedere meid moet kunnen doen waar ze zin in heeft.
    Los daarvan: het is juist de bedoeling dat je sperma doorslikt als een jongen klaar komt in je mond, of je binnen een relatie of een los avontuurtje pijpt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is niets mis mee dat jij oraal bevredigen zelf opwindend vindt om te doen. Dit is best intiem en die vriend zal hier, net zoals jij, zeker ook van genieten en jou geen sletje vinden omdat jij dit wil doen. Pijpen en slikken hoeft binnen een relatie geen probleem te zijn, als je weet dat dit safe is. Sperma in de mond ontvangen en inslikken verhoogt het risico op een eventuele soa, dus enkel doen als je weet dat het veilig is om die jongen oraal te bevredigen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dacht je hem voor je te winnen zo door direct te pijpen, meestal niet de manier om

    Dat hij weer wil afspreken niet gek lekker makkelijk voor hem nul moeite doen voor je, heeft slikken niks mee te maken

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom zou je een jongen pijpen wanneer het je vriendje niet is. Zo krijg je wel een verkeerde naam als je dat blijft doen. Natuurlijk wilt hij weer afspreken. Hij denkt dat jij het weer gaat doen. Als jij hem leuk vindt, kan je hem beter leren kennen en vaker afspreken. En dan eerst gewoon gaan knuffelen, zoenen en daarna een keertje verder gaan. Met echte sex ook een paar maanden wachten totdat je zeker weet dat hij de ware is voor jou.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij vind je waarschijnlijk geen slet tenzij je letterlijk elke jongen pijpt. Maar mannen vinden het meestal echt geil als je het doorslikt. Dus maak je daar geen zorgen over!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is normaal om het te doen en om het leuk te vinden en het is normaal om het niet te doen en het niet leuk te vinden. Voor iedereen is het verschillend. Maar een jongen zal een meisje geen slet vinden als ze het leuk vindt als een jongen in haar mond klaarkomt.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten