Skip to content
5 reacties
1675 weergaves

Hogere seks drive

Ik heb een relatie, maar ik heb veel vaker zin in seks dan mijn vriend. Als we een keer seks hebben gehad is hij al snel moe of heeft hij geen zin meer en kan hij de rest van de dag ook geen seks meer hebben, terwijl ik nog wel een paar rondes door zou willen gaan. Ook heeft hij veel minder vaak zin om überhaupt seks te hebben dan ik. Als het aan hem ligt hebben we 2x per 3 weken seks, terwijl als 18 jarige, wil ik veel meer dan dat. Hij weet dat ik dit jammer vind, maar zegt gewoon ‘niet zo een hoge seks drive’ te hebben, wat natuurlijk gewoon kan. Hierdoor heb ik soms wel het gevoel dat ik wat mis in de relatie. Iemand tips of ervaring?

18 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Het is nu eenmaal een feit dat de behoefte van mensen niet altijd gelijk is. In een relatie kan je dan een probleem krijgen. Ofwel moet diegene met een hogere behoefte zich daar bij neerleggen en 'de hand aan zichzelf slaan', danwel moet diegene met een mindere behoefte accepteren dat de partner die meer wil, dat dan ergens anders gaat zoeken.
    Als meisje moet je er ook rekening mee houden dat de meeste jongens maar 1x kort achter elkaar kunnen klaarkomen. Een enkele jongen kan dat 2x. Er gaan veel andere verhalen in het rond, maar geloof me maar. Veel tijd besteden aan voorspel en evt. ook naspel en minder focus hebben op het neuken zelf.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is natuurlijk een beetje onzin j17 om een jongen die wat minder om seks geeft als gay te zien. Net als bij meisjes zal de behoefte bij jongens heel verschillend zijn. Misschien lijkt die behoefte ook groter dan de werkelijkheid is door opschepperige verhalen. Er eerst achter zien te komen waarom hij weinig behoefte heeft lijkt mij ook beter dan blijven aandringen op meer seks, want er kunnen meer dan genoeg redenen zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Weet je wel zeker of je vriendje eigenlijk niet gay is? Bijna elke jongen houdt veel van sex en het klinkt niet normaal als hij niet vaak sex met je wil.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Of jullie matchen daarin niet kan ook en dan is het afwegen tegen de relatie verder

    Hij moet ook geen seks hebben tegen zijn zin

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M18 kan aan meerdere dingen liggen.

    Misschien is hij nog onervaren of onzeker, zou dan er over praten en zorgen dat die zelfverzekerd wordt.

    Hij is zo druk met andere dingen dat hij vaak moe is. Daarnaast z'n voeding en lifestyle zouden invloed kunnen hebben.

    Ik zelf sport veel en ben bewust met m'n voeding waardoor ik al langer door kan gaan en ook vaker.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten