Skip to content
10 reacties
3878 weergaves

Aftercare anaal

Hoi,

Laatst is mijn vriend voor het eerst klaargekomen in mijn kontje. Helaas heb ik hierdoor 2,5 dag niet de grote boodschap kunnen doen. En kreeg ik veel last van vieze natte luidruchtige scheten.

Ik heb zelf niet veel kennis van anale seks, dus vroeg me af of iemand weet wat ik kan doen om het te voorkomen of snel op te lossen. Alvast bedankt ??

20 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • @Ts Lukt het intussen al om anale seks te hebben zonder die onaangename gevolgen? Tot bijna drie dagen geen grote boodschap kunnen doen na anale penetratie vind ik toch wel bijzonder. Ook die extreme flatulentie vind ik wat raar. Wij hebben best veel ervaring met anale penetratie, maar hebben hier echt geen van beide last van. Deels is dit misschien op te lossen door gewoon een condoom te gebruiken bij anale penetratie?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS

    Hoop dat je die 2,5 dagen erna geen pijn had aan je kont en ook niet toen je wel weer kon poepen. Maar ken wel mensen die ook zonder anale sex 2 a 3 dagen niet kunnen poepen hoor.
    Als je geen pijn had zou ik er niet te zwaar aan tillen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @M20 ik begrijp uit uw bericht dat jullie bewust kiezen om pijn te koppelen aan seks. Dit kan uiteraard. Toch wat opletten met anale seks zonder glijmiddel en/of wat ruwer. Er is voldoende informatie te vinden hoe je veilig anale seks kan hebben.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, ik heb ook regelmatig anale sex met met Vriend waarbij hij geen glijmiddel gebruikt moet ik zeggen, dat is wel wat pijnlijk altijd maar dat is voor ons juist onderdeel van onze manier van leven samen.
    Maar 2 dagen niet naar de wc kunnen heb ik nooit gehad. En wat anderen hier zeggen je kan zeker glijmiddel gebruiken om het makkelijker te maken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik mag hopen dat jij toch hebt genoten? Misschien toch eens met condoom proberen. Als jullie het toch liever zonder condoom willen kan je vriend zich tijdig terugtrekken. Ik weet niet welk glijmiddel jullie hebben gebruikt, maar jullie kunnen ook specifiek anaal glijmiddel gebruiken, hier heb je soms minder van nodig. Het is toch belangrijk dat het voor jullie BEIDE lekker voelt tijdens maar ook na de anale penetratie.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Super fijn voor jullie reacties, ik heb wat jullie zeggen ook toen gedaan ??.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts Meer dan twee dagen niet naar het toilet kunnen na anale penetratie is best wel uitzonderlijk. De reden hiervan weet ik ook niet meteen. Je schreef dat jouw vriend voor het eerst anaal in jou is klaargekomen, maar was het ook uw eerste ervaring met anale penetratie? Jullie hebben echt glijmiddel gebruikt en ik hoop dat jouw vriend voorzichtig was bij de penetratie?
    Als je de andere ongemakken wil voorkomen kunnen jullie misschien toch beter een condoom gebruiken zodat er geen ejaculatie, geen sperma in uw kontje komt.
    Het blijft sowieso aangewezen om bij anale seks een condoom te gebruiken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Scheten zijn mij ook bekend na anale seks. Dat verschilt ook een beetje qua positie enzo. Komt er veel lucht binnen of niet
    Moeite met ontlasting heb ik verder niet.

    Wat ik zelf prettig vind is om na de seks even ontspannen op de wc te zitten. Alle glijmiddel er uit en zo. Soms is dat een paar keer doen ook heel prettig.
    Ik hoop dat dat je helpt.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Apart, dat je daardoor 2 dagen niet kon poepen. Zo hoeft het niet te gaan, bij mij alvast niet. Veel glijmiddel is wel nodig, en kan zijn dat je erna wat uit je voelt lopen, glij en zaad, niet zomaar fijn, maar sperma dat ineens je kutje uitloopt is ook niet fijn. Tip is om vooral genoeg tijd te nemen, om je langzaam open te laten rekken. En, pijn is stoppen, altijd, tot het zonder pijn wel gaat, en lekker voelt. Eventueel wat verzorgende zalf op je sterretje nadien, al is dat vettige wellicht ook niet zomaar lekker.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Amai, dat klinkt heftig.

    Ik ben zelf geen voorstander van anaal en doe het liever niet. Uit nieuwsgierigheid hebben mijn vriend en ik het eens geprobeerd, en alhoewel we alletwee iets hebben van 'neen, hoeft eigenlijk niet', wilt mijn vriend heel af en toe toch nog eens. ik ben dan, zoals gij, 'de ontvanger'.

    Problemen hebben we echter nog niet gehad. Na de eerste keer serieus wat pijn omdat we het verkeerd deden, dat wel.
    Als mijn vriend het doet, dan is dat altijd heel liefdevol, voorzichtig en teder. Langzaam. En natuurlijk veel glijmiddel. Dan doet het nadien niks zeer. Langs uwe kant moet ge natuurlijk helemaal ontspannen zijn. Als ge krampachtig zijt doet het pijn, en nadien waarschijnlijk ook.
    Het helpt als ge u op voorhand leeg maakt. Dat klinkt niet erg smakelijk, en het is ook van de redenen waarom ik er geen voorstander van ben om het te doen. Het blijft de achteruitgang natuurlijk. Mijn vriend is van dezelfde mening, maar ergens heeft het wel iets, omdat ge echt helemaal met elkaar rekening moet houden als ge het doet.

    Nu ja, homootjes worden er voor uitgemaakt dat ze 'konteneukers' zijn. Maar toch zijn er ook hetero-koppeltjes die het doen. Het moet dus wel iets speciaals hebben, niet? Of gewoon, puur uit nieuwsgierigheid geprobeerd?

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten