Skip to content
11 reacties
4132 weergaves

Neuken maar weet niet of hij wilt

K heb dus sinds een paar dagen een nieuw vriendje en we appen zo´n beetje 5 tot 6 uur per dag maar dan ga we gw domme vragen stellen of openingszinnen enzo en nu zegt ie dus dat hij wel wil neuken maar ik weet niet of hij srs is en dat is lastig want ik wil wel echt neuken dus ik weet nie wat ik moet doen want hij zegt wel dat ie srs is maar ik weet dus niet of ie het echt bedoelt.....

12 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • J19, ik ben het niet helemaal met je eens. Ts plaatst hier een voornemen maar uit haar post blijkt ook dat ze twijfels heeft. Er wordt door een paar mensen gereageerd maar nog voor ze die reacties heeft kunnen lezen heeft ze het al gedaan en is het op een teleurstelling uitgelopen. Dan is het logisch dat mensen zo reageren. Maar laten we hopen dat ze van die ervaring geleerd heeft en niet teveel beschadigd is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • snap ik maar wel leker neuken

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Lekker sympathiek van commenters zeg... Mevrouw maakt een inschattingsfout en gelijk is het "had maar naar ons geluisterd" "dat is niet zo slim"

    Fouten maken we allemaal en soms pakt dat heel vervelend uit. Aan TS (M12): Ik hoop voor je dat je hier niet een hele traumatische ervaring door hebt gehad. Seks hoort leuk te zijn en niet pijnlijk (alhoewel ik niks kan zeggen over hetero seks). Bij mij deed het ook pijn bij de eerste keer penetratie, maar ik wilde het wel heel graag en na een paar minuten was het al fijner. Hierdoor vergat ik dat het daarvoor pijn deed. Elke keer erna deed het minder pijn en tegenwoordig gaat alles vrij soepel. Ik hoop dat je nu niet ineens heel bang ervoor bent geworden en wens je veel succes in de toekomst!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Das niet zo slim van je meisje 12 maar ja is nu eenmaal gebeurt is te laat nu

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jammer dat je niet naar ons geluisterd hebt. Je was er duidelijk nog niet klaar voor

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ja maar het deed gw superveel pijn dat ik super hard ging kreunen van de pijn was echt heel ongemakkelijk

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Wel condooms en glijmiddel en niet meteen hij erin hoop ik

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij is zelf ook 12 en we hebben het vandaag al gedaan maar was best pijnlijk

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent 12 neuken metbiemand die je nauwelijks kent (als hij niet in staat is normaal gesprsk te voeren is dat ook niet te verwachten) is niet de manier

    Het gaat niet om wat hij wil, maar jouw gevoelens. Denk ook aan condoomgebruik ivm zwangerschap en soa dat kan ook bij een eerste keer

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik snap dat je sex wilt, maar je bent pas 12. Waarom nu al? Wacht nog zo'n 3 jaar een dan ben je of genoeg om het te doen en te begrijpen wat sex inhoudt. Tot die tijd kan je langzaam beginnen met zoenen, elkaar wat aanraken met kleding, dan elkaar bloot zien en daarna wat voorspel.
    Je wordt maar een keer ontmaagd dat moet speciaal zijn met een echt vriendje waar je verliefd op bent en waar je lang mee zult blijven.
    Hoe oud is hij? Als hij gek op je is dan wacht hij ook op je.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Denk dat hij wel serieus is. Elke jonge wil neuken. Hoe oud is hij?

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten