Skip to content
16 reacties
7604 weergaves

Vastbinden

Laten jullie je wel eens vastbinden aan bed tijdens de sex? Mijn vriend heeft mij laatst vastgebonden en dat was echt super spannend en opwindend.

16 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • M22, is het na zo lang nog steeds lekker om vastgebonden te zijn? Bij mij is het meestal met een uurtje wel voorbij, maar ik droom er wel van om eens heel erg lang vasthouden te moeten blijven.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • vastgebonden worden voelt heerlijk.
    Mijn vriend bind me soms uren vast , speelt met speeltjes bij me.
    Mijn kutje wird zo vochtig dan. Hij likt me uitgebreid speelt met me hoe hij wilt. Maar ik mag nooit klaarkomen. Altijd edgen pas na 3uur wanneer hij me neukt. Mag ik klaarkomen. Dan kom ik spuitend

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet niet of hoe jij het voelt heel bijzonder is m22. Ik ervaar namelijk zo ongeveer hetzelfde. Het vastgebonden zijn houd me in een enorme staat van opwinding, maar omdat je je moet overgeven aan het touw geeft dat je ook rust. Dat maakt het ook zo'n bijzondere ervaring. Ik weet alleen niet of ik het nog ga meemaken. Deed het met een vriendin toen ik single was, maar nu heb ik weer een vriend en dan is het niet het eerste waar je over begint als je hem net kent, dus weet ik ook nog niet of hij dat met me zou willen doen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Vasrgebonden worden voelt heel geil, en tegelijk ook heel rustgevend. Best bijzonder eigenlijk dat het zo werkt, maar voelt het voor mij wel. Ik weet me zeg maar beschikbaar, kan geen kant op als mijn tepels en mijn kutje worden bespeeld, want ja, ben natuurlijk naakt als ik word vastgebonden. Heeft je vriend weinig ervaring met vastbinden, let dan op met kunststof touw, kan onhandig snel brandworden geven, en zorg voor een schaar voor in nood. Sowieso, je moet je vriend wel volledig kunnen vertrouwen, en gebruik zeker ook stopwoorden, test die ook uit, dan weet je echt of de ander jouw vertrouwen waard is. Er staan voorbeeldfilmpjes zat op internet, zoek maar eens. Maar vooral, heel veel geil speelplezier met dat vastgebonden worden.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M15, ik kan moeilijk zeggen dat dat een rare wens van je is, want het is inderdaad heel erg lekker. Misschien ben je er alleen nog een beetje jong voor. Als je er toch mee aan de slag gaat laat je dan niet zomaar door iemand vastbinden. Die persoon moet de techniek een beetje kennen en dan zou ik nog eerst voorzichtig wat oefenen voor je er helemaal voor gaat. Als iemand met vastbinden zomaar iets doet is er best kans op letsel, in ernstige gevallen zelfs blijvend. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wil heel graag vastgebonden worden met handboeien een mondknevel en andere dingen
    Ik wil dan wel helemaal naakt zijn

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Enorm geil word ik ervan als ik vastgebonden word. Blinddoek voor... Je helemaal moeten overgeven aan de ander. Pijn is op die momenten ook heel opwindend voor mij.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en het er met mijn seksvriendin over gehad. Ze vond het wel een leuk idee en de volgende keer dat we samen zijn gaat ze me vastbinden. Reuze spannend hoe dat zal zijn. Wordt vervolgd dus.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijzelf laten vastbinden door mijn vriendin in latex en rubberen kledij met brede leren riemen is mijn fetisj ik heb dan het liefst ook tepelknijpers er bij om maar dat vind mijn meisje niks ze zegt dat ik dan pijn heb wat ze niet wil maar omdat ik zo geil ben voel ik het amper.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Lijkt mij nou helemaal niks! ik snap niet dat mensen dit leuk of lekker vinden. Verder geen probleem hoor ieder moet doen wat hij/zij/het wil maar ik heb er gewoon niks mee....

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is wel een geheime wens van me om eens vastgebonden te worden, maar het is er nooit van gekomen. Nu heb ik geen vriendje, maar als ik die wel had is het maar de vraag of ik er over zou durven beginnen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendje en ik doen alleen aan de lichte bondage ik wil hem geen pijn doen want hij is alles voor mijn dus we gebruiken sjaals en een blinddoek.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, als ik vastgebonden zou worden zou ik denk ik een paniekaanval krijgen. Ik ben al een beetje claustrofobisch en vast hangen lijkt mij alles behalve fijn.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ik laat mij vastbinden door een vriend van mij als we seks hebben met elkaar het is wel heftig (bdsm)als je het weten wil,ik zit vastgebonden met tepelklemmen om enzo dit ziet er best heftig uit en mag pijn doen maar dat doet niet onder omdat ik het erg geil vind om vastgebonden te worden,in mijn geval is dit een jongen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Bind liever zelf de ander soms vast veel leuker in mijn ogen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, helaas nog niet, maar zou het wel eens willen

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten