Skip to content
9 reacties
1831 weergaves

Probleem?

Als ik en mijn vriendje seks hebben komt hij na enkele stoten al klaar. Als ik hem pijp komt hij ook meteen klaar en hebben we gelijk ook geen echte seks meer. Hij beft of vingert me dan nog wel. Ook na de seks beft of vingert hij me. Maar valt er hier iets tegen te doen want het is erg jammer dat ik niet echt kan genieten van de echte seks (het neuken of hoe jullie het noemen) Heeft iemand tips?

15 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • @j22, besnijden? Wat heeft dat er nu mee te maken??

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mischien besnijdenis een optie??
    Sinds dat ik t heb laten doen,duurt het nou langer eer ik kom

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb ik ook gehad. Ik kwam zelfs al klaar voordat ik in mijn vriendin zat. Ze deed bij de eerste keer mijn boxer naar beneden en toen begon ik al met spuiten. We zijn toen verder gegaan en na 10 minuten had ik weer een stijve en hebben we het gedaan. Maar ook toen kwam ik binnen een paar stoten. Na een keer of 5 of 6 ging het veel beter en nu kan ik het veel langer uithouden. Dus gewoon blijven proberen en geduld hebben dan komt het goed.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Laat hem ervoor zorgen dat jij altijd als eerste klaarkomt, het beste lukt dat als hij je beft. En, het is toch niet zo erg als hij vervolgens snel klaarkomt. Leuk is het om hem te pijpen en zijn zaad te slikken en daarna zorg je nadat zijn orgasme wat weggezakt is gewoon dat hij weer een stijve krijgt. Pas dan gaan jullie neuken. En trouwens, kan best zijn dat je zelf niet eens zo makkelijk klaarkomt door je te laten neuken. Als zijn eikel over jouw clit wrijft zou het weleens veel makkelijker klaarkomen kunnen zijn voor jou. En ja, met de tijd zal hij minder snel klaarkomen, maarom daar nou op te wachten...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • De piemel van mijn vriend is erg klein en heel gevoelig, daardoor komt hij ook altijd heel snel klaar als hij eenmaal bij mij binnen is.
    We gebruiken nu condooms die een beetje verdoven en dan houd hij het veel langer uit. Volgens mij is het durex performa.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Spreek op voorhand af om er een heel lang voorspel van te maken, voordat je "echt" begint. Dus hij moet jou op voorhand overal strelen, knuffelen, vingeren, zoenen, eindeloos lang (wat je ook verkiest). Tot je op het randje staat van exploderen en al begint klaar te komen. Pas dan mag hij erin. Dan zal het voor jullie alletwee veel intenser zijn.

    Andersom gaat misschien ook: laat hem erin en direct klaarkomen, als voorspel. Daarna kan je eindeloos knuffelen en zoenen, ook weer een uur lang. Na een tijdje krijgt hij weer een stijve, en kan hij voor de tweede keer, maar dan gaat het al heel wat minder snel. Dan is de druk eraf en kan hij meer tijd besteden aan het samenzijn en genieten.

    Of nog: verbied hem om vertikaal op en neer te wippen, maar laat hem horizontaal rondjes draaien. Dat stimuleert hem minder, dus vertraagt, maar stimuleert jou meer want je lippen en clitje bewegen veel meer. Veel meisjes komen niet klaar van wippen alleen. Jongens wel: bij hun is dat als een soort mechanisch pompsysteempje: je zwengelt eraan, en hops, het spuit. Bij ons niet.

    Gewoon experimenteren en alles eens uitproberen. Zal hij zelf ook graag doen denk ik. Wijs hem waar je graag zou hebben dat hij je streelt of zoent.

    Maar dat werkt natuurlijk alleen bij jongens die echt om je geven, en die er zelf ook van genieten als jij geniet. Niet bij botte egoisten die alleen interesse hebben voor hun eigen prostaatschokjes en hun kwakje, en die zich dan botweg omdraaien en gaan slapen. Zo weet ik er ook eentje (tenminste, van horen zeggen van een vriendin).

    Misschien daarom dat ik op meisjes val? Daar gaat dat vanzelf harmonischer, je voelt elkaar beter aan.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Meestal gaat het na een paar keer wel beter. Bij mij in ieder geval wel. Hij moet zich er sws niet te druk om maken want dan wordt het iig niet beter. Het uitstellen van het orgasme kan hij ook trainen, bijvoorbeeld door tijdens het rukken te stoppen vlak voordat hij klaarkomt en dan weer doorgaan (start-stop methode). En het belangrijkste is dat jullie de tijd nemen voor seks. Hopelijk hebben jullie wat aan de tips.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Had ik de eerste 10keer dat ik seks had ook. De aller eerste keer kwam ik zelfs al klaar in mn broek nog voor we elkaar naakt zagen. Redelijk gênant dus plus dat mn piemel ook nog eens klein is dus mn eerste vriendin vond de seks met mij maar niets (ze heeft dit ook rondverteld op school dat ik een kleine piemel heb en niet kan neuken). Met mn huidige vriendin en na een paar keer kan ik me al beter inhouden. Het is dus een kwestie van ervaring denk ik.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan jij niks aan doen hij is nog overgeil en overgevoelig plus sommige jongen houden dat

    Is ook jammer maar dikke condoms, goed laten aftrekken ervoor dat hij tweede keer maybe langer kan.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten