Skip to content
16 reacties
3392 weergaves

Schamen voor aantal bedpartners

Ik ben nu 16 en heb al 2 bedpartners gehad. Ik heb een vriend en hij gaat me 3e worden maar ik ben heel bang ofzo. Ik voel me de laatste tijd echt vies omdat ik al met 2 jongens seks heb gehad.

Is dat raar?

16 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • J19, als jij het zo wilt noemen...

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hoeft je nergens voor te schamen!
    Ik heb nu meerdere bedpartners gehad en daar schaam ik me helemaal niet voor. Wees wel voorzichtig en doe het altijd met condoom.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 17, ben jij een soort hoertje dan? En hoe kom je aan die jongens?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • J18 ervaring of niet, het gaat om hoe je het doet, of je geniet. Ik heb seks met jongens gehad met 'veel' ervaring maar bakten er niets van. Heb ook jongens geholpen met hun eerste keer waar ik wel van genoot. Seks moet je samen doen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jaha, ik voelde me gisteren lullig tegenover een meisje ik het met 18 nog nooit had gedaan. Zij had het twee keer gedaan en dat had ook nog niet veel ervaring opgeleverd.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zou jij je moeten schamen. Als jij er geen probleem mee hebt is het toch goed? Ik ben al met 14 jongens naar bed geweest. Ze noemen me op school slet. Nou lekker laten gaan... Boeit me niet. Ik hou van jongens en van seks en sta er volledig achter wat ik doe!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was maagd toen ik met mijn huidige vriendje die mijn eerste vriendje is een maand terug voor het eerst neukte, maar ik heb wel al heel wat jongens afgezogen. het voelde daarom voor mij helemaal als de eerste keer, terwijl ik toch al wel sex kon hebben met andere jongens.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind 2 a 3 sekspartners op de leeftijd niet echt veel het enige is dat je er misschien vroeg bij bent maar dat vindt ik op zich ook wel meevallen.

    Ik ben homo en heb net als M22 best veel seksdates gehad en ben ook de tel kwijt. Ik schaam me daar soms wel over maar eigenlijk komt het nooit te spraken hoeveel precies meestal draai ik er dan beetje op heen van heb wel genoeg ervaring.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp dat je je soms schaamt, dat heb ik ook wel en dan vooral als je echt eens iemand leuk ontmoet en het seksueel verleden wordt boven gehaald.

    Ik heb FWB's gehad, heel veel one night stands, vaste partners maar ik ben echt de tel kwijt geraakt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Op jou leeftijd 3 is toch niet uitzonderlijk, je zit nog in een experimentele faces en dat is normaal. Wel vervelend dat jij je vies vindt, is echt niet nodig, maar ik kan natuurlijk niet in je koppie kijken, wens je veel sterkt het een plaatsje te geven en hoop dat het geen belemmering is voor jou verdere seksuele ontwikkeling.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom voor jezelf een andere standaard dan de vriendinnen om wie je geeft, waarom gun je hen wel intimiteit en reken jij jezelf ervoor af dat is best erg eigenlijk.

    Twee is geen mega aantal überhaupt maar dat doet er niet toe en staat gewoon los van hoe je nu met je vriend bent. Wees eens lief voor jezelf, op andere vlakken ook zo streng naar jezelf of ben je onzeker?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee bij andere denk ik er niet zo over, maar ik maak me er heel druk om ofzo. Terwijl ik vriendinnen heb met veel meer bedpartners. Ik heb gewoon een heel naar gevoel ofzo.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heel bang, vies voelen wat een nare gedachten er is niks mis met jou dat je een beetje ervaring hebt. Je weet beetje wat je kan verwachten, je hebt een hopelijk leuk vriendje waarom jezelf zo kapot maken om rare gedachtes terwijl je ook van kan genieten hoe het nu gaat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Oordeel je alleen over jezelf zo hard of ook richting anderen?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey Jongen 19,
    Doe je dat wel veilig? Want, wat veel mannen niet weten is, ook al heb je geen soa, je kan een vrouw wel het virus geven wat zorgt voor baarmoederhalskanker....
    Daar hebben jullie beide geen idee van omdat het geen symptomen geeft. Hoe meer bedpartners je hebt gehad, hoe groter de kans dat je dit virus geeft aan één van je dames.
    Ook aan de TS natuurlijk. Hoe veel bedpartners je hebt moet je heeeeelemaal zelf weten maar denk ook aan dit virus de volgende keer dat je een jongen hebt die misschien meerdere partners heeft gehad en geen condoom gebruikt

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Twee bedpartners is heel gewoon. Zelf heb ik er nog (veel) meer. Ieder het zijne. Sommigen willen liever dat hun partner ongeveer evenveel bedpartners heeft gehad, andere maakt het niks uit.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten