Skip to content
6 reacties
815 weergaves

Sex doet pijn

Hoi ,
Ik heb sinds kort een lieve vriendin en hebben ook sex . Maar zodra ze in me is ( speeltje) laat ik het eerst toe maar later gaat het pijn bij me doen en barst dan in tranen uit .
Wat is dit ? Vaginisme???

15 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • @m17 , Ik ben lesbisch val op meiden .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan kan het inderdaad een reactie zijn van je lichaam door verleden, speeltje kunnen stroef zijn en water is het slechte glijmiddel wat er is dus ook niet ideale plek voor.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij Vaginisme kun je ook geen vinger of tampon in je vagina hebben of krijgen.Je vagina reageert op hormonen en hoe geil je bent.Neem de tijd dat je goed nat wordt of probeer het anders rond je eisprong.Tijdens je eisprong heb je meer afscheiding en is minder pijnlijk.Verder gebruik eens een glijmiddel.En je speeltje doe er eens een condoom om met glijmiddel en kijk wat er gebeurd.En praat met hem en stuur hem er in en zeg wat je voelt naar hem.zodat hij rekening met jouw kan houden.succes er mee

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @m19 misschien zeg ik dat verkeerd "" toe laten "" maar ik wil het zelf ook heel graag namelijk . En meestal begin het al als we samen gaan douchen zo heerlijk als het warme water over ons stroomt en wij tegen elkaar aan staan . Mijn vriendin denk het vaginisme is . Maar kan ook zijn dat de herinneringen weer naar boven komen aangezien wat er met mij gebeurt is .
    Want als ikmijn periode heb heb ik er geen moeite mee om tampon in me te doen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi
    Ik weet wat je meegemaakt hebt en dan kan het een reactie daarop zijn als er wat in je vagina gaat. Ik snap dat je graag met je lieve vriendin wilt vrijen, maar misschien ga je te snel met een speeltje. Is het speeltje nu nog te groot voor je?
    Neem eerst kleiner speeltje en dan komen die grotere later wel. Beffen jullie elkaar al? Dat is volgens mij ook lekker

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Toe laten is niet goed, je moet zelf de controle houden helemaal als niet fijn gaat. Laat je niet dwingen tot iets wat zeer doet.

    Het kan zijm dat je spanning daar hebt door eerdere pijn of iets je kan ermee naar de huisarts die zijn daarvoor en hebben ook zwijgplicht over patiënt naar ouders op jouw leeftijd waar je naar kan vragen.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten