Skip to content
31 reacties
4008 weergaves

Vriendin heeft seks?????

Hey, ik ben een meisje van bijna 12 jaar. En mijn vriendin (die al 12is) heeft een vriendje. En nu beweert ze dat ze al seks heeft gehad. Moet ik dat eigenlijk wel geloven? Zijn er misschien meer jongens of meisjes die zo jong al seks hadden? Want ik ben er totaal nog niet aan toe. Heel soms vinger ik wel eens.

11 jaar
3 jaren geleden

31 Reacties

  • M15 schaamhaar heeft ze inderdaad niet, tietjes wel maar nog niet heel erg groot. Ze heeft nog geen bh.

    J22 heb al vaker seks gehad dus weet ondertussen wel of een meisje ervan geniet of dat ze het vervelend vind. Als dat zo is dan stop ik wel

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j12, dat zal wel een intense vrijpartij zijn geweest, waar haal je in godsnaam de kennis vandaan dat je goede sex hebt gehad. Ik heb neven van 12 - 14 jaar oud, maar die zijn nog met Lego bezig!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat meisje zal bijna geen borsten en schaamhaar hebben denk ik. Ik vind haar en jou nog steeds te jong

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 ja heb eens met een meisje van 11 seks gehad. Niet enkel voelen enzo maar gewoon alles dus echt mijn piemel in haar kutje. Ze moest wel er in het begin aan wennen maar na een tijdje merkte ik dat ze het lekker begon te vinden. Toen ging ze meebewegen en kreunen. Hebben het samen al paar keer gedaan en spreken er nog steed voor af.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • J12
    Zijn er al meisjes bij jou op school van 10 of 11 jaar die al toe zijn aan sex? Ik ben gelukkig nog maagd en wil nog zeker 2 jaar wachten

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb zelf ook al vaker seks gehad met meisjes uit mijn klas, zelf uit een klas lager. Sommige zijn er bij ons gewoon aan toe en ja ik vind het niet erg dan.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Op 12 sex hebben is niet normaal jongen of een meisje maakt geen verschil dat betekent waarschijnlijk dat ze al veel langer zoent met de tong. Waar gaat dat allemaal naartoe? Zo debiel allemaal. Ik vind dat haar ouders dit moeten weten. Ik weet het nidt van jullie maar ik heb zelfrespect en ik zou een meisje van zo jong nog niet bespelen/manipuleten om sex te hebben. Op 12 sex straks pornovideo maken op 14? Is die jongen een loverboy? Een mooiprater? Alles zeggen en doen zodat ze hem vertrouwt al is die maar 13 . Ik begrijp dat echt niet zo laag vallen vind ik. Goed van jou om daar nog niet mee te beginnen. Neem je tijd.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was ook 12. Mijn ex was 14. Was nog niet eens aan de pil en gebruikten ook geen condoom. Dus niet echt veilig.... Nu wel aan de pil en eerst ook met condoom. Maar heb er geen spijt van dat ik zo vroeg was.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15. Je mag er zeker op reageren. Daarom hoef je niet boos te doen, maar ik zei gewoon dat je wel erg geïnteresseerd leek. Is toch niks mis mee?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Toch heerlijk, van de Barbiepop meteen in bed, natuurlijk gebruik je dan nog geen condoom, deed Barbie ook niet. Wat mag je van een 13 jarige verwachten!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mag ik jou erop wijzen dat jij dit topic bent begonnen. Dit is mijn laatste reactie en ik wens jou het beste (ook met je vriendin)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15. TS hier. Je bent er wel erg in geïntresseerd he :). Maar zovaak heb ik het er niet over met mn vriendin. En het is niet dat ik dat allemaal aan haar ga vragen...

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook van een paar keer per maand kan ze zwanger raken. Maar als jij niks meer tegen haar wilt zeggen, dat begrijp ik ook wel, denken zij ook niet na over de gevolgen van onbeschermde sex. Zij heeft straks echt een probleem als ze zwanger is. Denk maar aan haar ouders, familie, school, artsbezoek en haar veel te jonge lichaam voor een zwangerschap/bevalling. Ik kan haar niet rechtstreeks waarschuwen. Jij misschien wel namens alle reacties hier

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15, ts hier. Ik heb het er niet meer over gehad met haar. Ze doet het ook niet dagelijks of wekelijks he. Een paar keer per maand ofzo

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • TS weet jij of ze het al nog steeds doen of dat hij nu wel een condoom gebruikt?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 heeft gelijk. Mijn vriendje heeft ook nog geen sperma maar wel voorvocht. En daar kunnen ook zaadcellen inzitten google maar eens.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ze is wel al ongesteld geweest

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Die jongen is al 13 en kan elk moment sperma hebben zonder dat hij het weet. Hij merkt alleen als hij klaarkomt in jou vriendin. Is zij ook al ongesteld? Zo niet, dan kan zij dat ook al worden zonder dat ze het weet. Haar eisprong is namelijk eerder dan haar menstruatie. Ze is dan al vruchtbaar als ze sex heeft. Oplossing is geen sex of condoom/pil

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. @m15, ze laat zich niet gebruiken want zo is ze niet en haar vriendje ook niet. Hij doet geen condoom om zegt ze omdat hij nog geen sperma heeft

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het echt heel vroeg hoor. Mijn vriendje is 13 en die heeft nog geeneens schaamhaar. Ik denk er echt nog niet aan om met hem seks te hebben enzo hoor. Maar goed misschien ben ik gwn laat. Het zal wel voor iedereen anders zijn.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten