Skip to content
89 reacties
9493 weergaves

Hoorndrager / cuckold

Een hoorndrager / cuckold is een jongen die moet toekijken hoe zijn crush met een andere jongen vandoor gaat. Dat meisje vernedert meestal ook die hoorndrager / cuckold. Tenminste, dat is wat ik denk dat het betekent. Zijn er meerdere mensen die dit opwindend vinden, naast mij? En hebben mensen ook ervaringen hiermee? Want zelf heb ik nog geen ervaring ermee helaas

19 jaar
3 jaren geleden

89 Reacties

  • Vraag mij nu werkelijk af wat hier zo leuk aan is, kan iemand mij dit uitleggen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben homo en doe cuckholding met vrienden,heel apart gevoel geeft het als je met een luier aan moet toekijken hoe je beste vriend seks heeft met een andere jongen,wij wisselen af met toekijken de keuze mogen wij zelf bepalen van wat je zelf wil als het maar met vernedering te maken heeft om toe te kijken naar de seksuele handelingen,dankzij jullie op deze site zijn er meer ideeën voor ons ontsproten zo mocht ik gisteravond kijken hoe één van mijn vrienden geneukt werd daarbij had ik een oubollige satijnen herenpyama aan idee was dat van één van ons,erg gênant was dat wel om eerlijk te zijn maar mijn geilheid overwon uiteindelijk,zeker weten dat we dit in meer varianten zo gaan beleven in de toekomst.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • J22, dat is geen cuckold meer volgens mij. Het is alleen cuckolding als jij, de hoorndrager, er ook plezier in hebt

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben verliefd op een vriendin van mij. Alleen zij neemt altijd haar crush mee in mijn auto en gaan ze zoenen achterin terwijl ik rij. Vind het maar niks eigenlijk..

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 21,zelf heb ik met cucholding/hoorndrager zijn nog geen ervaring,ik begrijp dat je moet toekijken naar jou partner/vriend vriendin die seksueel contact heeft met een vriend/vriendin.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • J17, zou je iets specifieker kunnen zijn?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vraag is of ook jongens hieraan meedoen die homofobiesche wensen hebben in combinatie met fetisjisme,ikzelf ben er één van ???

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hi,gisteravond was ik cuckold vet spannend was dat om voor één keer dit met een glimmende pyjama mee te maken ik weet zeker dat we dit meer gaan doen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt j.19 als een jongeman geil is maakt het hem niets meer uit wat een jonge dame met hem gaat doen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben bereid om mijn waardigheid op te geven als simp zijnde of cuckold als ik erg geil ben,of dit nou onder het kopje vernedering valt maakt mij totaal niet meer uit.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 22,het gaat juist om dat je als cuckold onderdanig moet zijn aan je vriendin,ziekelijk is het verkeerde woord daarvoor,zelf heb ik een driehoeksverhouding degene die cuckold is mag toekijken met een in ons geval een (satijnen)pyjama aan daarvoor gaat hij/zij zichzelf eerst tot op de onderbroek uitkleden de pyjama krijgt je aan om er ondergeschikt uit te zien tijdens de seks komt de opwinding verergerd door die pyjama wat je erbij draagt best leuk om een keer uit te proberen weet zeker dat jullie het niet saai gaan vinden omdat zo,'n satijnen herenpyama jou daarbij gaat prikkelen als je cuckold mag zijn al is de eerste keer wel even wennen ook hierbij is het zo dat uiteindelijk jou geilheid jou de baas is.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j22, er is niets aan, alleen creëren van ziekmakende jaloezie, in jou geval was ik weggegaan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Snap niet wat jullie daar zo leuk aan vinden. Ik zat gisteren met een chick die ik leuk vind en een vriend van haar te chillen. Ze ging expres bij hem in bed liggen terwijl ik in mn eentje op de bank moest. Ik voelde me echt kut. Wrm vinden jullie cuckold zo leuk??

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe tuttiger"mijn cockhold eruitziet hoe geiler ik ben ja een pijama is een optie maar ook een luierbroekje doet het goed bij ons.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je onderdanige gevoelens hebt is het puur geil dat je daarbij ook nog eens gehoorzaam ben aan een jongedame/meisje,ik had er zelf ook geen enkele ervaring mee met cuckholding.Jullie hebben goede tips waaronder toekijken met een ouderwetse (opa)pyjama aan leek mij in beginsel heel raar en alhoewel ik mij in het begin dat ik hem aanhad mij niet prettig vond werd het steeds opwindender met andere woorden geilheid is jou dan de "baas".

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het vet geil om naar mijn vriendin te kijken dat zij geneukt wordt door mijn kameraad alhoewel ik liever naakt ben wil mijn kameraad dit niet omdat hij mij liever mij in voetbalkleding ziet staan van onze vereniging lijkt erg raar maar wel een vleugje fetisjsisme.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 19 t.s.mijn jij maakt kenbaar hier nog geen ervaring mee te hebben eerlijk antwoord toch,mijn ervaring hiermee is dat je best dominant mag zijn tegenover een cockold/hoorndrager hij laat echt wel merken dat hij het zelf ook wil om ondergeschikt aan jou te willen zijn,grappig is wel dat je hier veel erover leest van onder andere hoe jongens/mannen zelfs bereid zijn om zich door hun ex vriendin uit te laten kleden en met een opa pyama aan naar hun ex te kijken hoe ze geneukt wordt,alles kan best interessant zijn zolang niet moet maar mag met wederzijds goedvinden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuke site dit om van gedachte te wisselen vooral degene die cockold jongens onderdanig maken aan hun ex vriendin om toe te mogen kijken als fetisjist gecombineerd met cockold met een ouderwetse opa- pyjama aan,zelf heb ik ook veel kledingstukken ook dameslingerie en doorschijnende plastic incontinentie broekjes zolang de cockold het maar niet leuk vind om het verplicht aan te doen het is juist de ultieme geiheid die hem een drive geeft om het aan te krijgen van zijn minnares met de wetenschap dat hij er zich later voor schaamt,leuk voor mij als ex vriendin van hem is om te zien dat bij de cockold de geilheid overwint uiteindelijk.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @j22, nou er is een jongen verliefd op mij maar ik doe altijd met verschillende jongens flirten waar hij bij zit. Soms zit ik dan op hun schoot of masseer ik hun pik in broek met mijn handen, en dan die jongen die verliefd op me is wordt dan helemaal jaloers

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @M16 wat doe je dan? Seks met een ander waar je vriend bij is? Of is cockolden voor jou iets anders?

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten