Skip to content
8 reacties
4470 weergaves

Schoonzusje…

Hoi allemaal, kan me voorstellen dat dit wat ongeloofwaardig klinkt maar hoop toch op serieuze reacties. Ik heb nu 4 jaar een vriendin. Zij is 19, ik 20 en ze heeft een zusje van 17. Vanaf het begin kan ik altijd al goed met haar zusje overweg. We houden beide van gamen, zelfde muziek etc. Nu is er de laatste tijd wat aan het veranderen. Zij is vanzelfsprekend door de puberteit gegaan en aangezien ze een vrij open gezin zijn is bij iedereen bekend dat ze met haar vorige vriendje alles incl seks heeft gedaan. Sinds kort lijkt het er een beetje op dat ze me aan het uitdagen is. Dat begon met waar iedereen bij is seksvragen aan mij te stellen maar vorig weekend ging ze tijdens het eten met haar voeten langs m’n benen strelen (ze zit altijd tegenover me). Ik heb nooit op zo’n manier aan haar gedacht maar merk dat sinds dat weekend ik er aan blijf denken en er ook een beetje over fantaseer. Nu weet ik niet wat ik het beste kan doen. Als ik haar vraag er mee te stoppen kan het zijn dat ze het helemaal niet zo bedoelde en de rest dadelijk weet dat ik het wel zo opvatte. Als ik niks doe ben ik bang dat ze steeds meer gaat doen en ik er steeds meer over ga fantaseren… Advies wordt op prijs gesteld!

20 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • @TS goed aangepakt. Als het vaker voorkomt misschien eens een gesprek tussen jullie 3en over wat je schoonzusje wil. En wat ze hoopte te bereiken. Ze vertelde dat ze een open gezin zijn? Als je schoonzus niks kwaad in van plan is en gewoon wat meer ervaring wil. Kun je ook ook eens een trip voorstellen als je denkt dat je vrienden dat oké vind. En als je vriendin dat oké vind kun je op die manier je schoonzusje nog wat helpen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier,

    Ik heb eergisteren een reactie gepost maar aangezien ik 'm nu nog niet zie zal ie niet zijn toegelaten? Ik zal daarom proberen het wat beknopter te houden.

    Zaterdag heeft m'n schoonzusje onder de tafel met haar voet over m'n luk gewreven. Toen haar moeder haar iets vroeg stopte ze. Hierna heb ik het er met m'n vriendin over gehad en die heeft het toen meteen met haar zusje besproken. Die reageerde geschokt alsof het echt niet de bedoeling was. Sorry gezegd en het zou niet meer gebeuren.

    Zondagochtend was m'n vriendin aan het douchen en toen liep m'n schoonzus naakt voorbij omdat ze wilde douchen. Toen ze merkte dat de deur op slot was liep ze naakt onze kamer binnen en zei ze "Oeps, ik wist niet dat zij al aan het douchen was!" Ik zei niks en ze liep weer naar haar eigen kamer.

    Heb dit laatste voorval niet meer met m'n vriendin besproken omdat ik het niet erger wil maken. Maar weet niet zo goed wat ik er mee aan moet. Denk dat ik het zelf tegen haar ga zeggen als het nog eens gebeurt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, ik zou een loyale jongeman blijven en gewoon gehoorzamen aan je vriendin. Je zou het ook aan haar kunnen vertellen dat haar zusje horny is

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Dankje voor jullie reacties! Ben het er aan de ene kant mee eens dat ik het aan tegen haar of m’n vriendin moet zeggen. Maar dan kan ik voor m’n gevoel niet meer terug. Zo kan zomaar alles stuklopen. Ik ben er aankomend weekend weer en wacht het denk ik nog even af. Als ze nu iets doet wat me duidelijk moet uitdagen kan ik de beslissing misschien wat beter maken. Nogmaals bedankt en ik hou jullie op de hoogte, meer advies is welkom!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Als jij je er ongemakkelijk bij voelt dit aan haar netjes en discreet kenbaar maken, laat ze haar hormonen maar op een ander botvieren!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon eerlijk en open met haar zijn! Probeer haar alleen te spreken te krijgen en vertel haar wat het met jou doet, dat ze je (volgens jou) je uitdaagt, of met jou flirt. Het is misschien ook leuk om haar uit te vragen over haar ervaring met seks en zo. Volgens mij is dat best spannend en misschien praat ze daar wel graag over. En wie weet kun je wel een afspraakje maken!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet te zwaar aan tillen. Ze wil jou heus niet afpakken van haar zus want dat doen zusjes niet. Ze wil gewoon haar vrouwelijke charmes uittesten op jou. Best niets van zeggen maar wel laten merken dat je er niet ongevoelig voor bent. Een beetje blozen en stotteren ofzo. Ze zal heus niet te ver gaan tenzij ze een sletje is. Ik heb ooit iets dergelijks meegemaakt. Maar het was het broertje van mijn ex - vriendin wat de hele tijd seksuele moves naar mij maakte. Daar heb ik toen wel wat van gezegd maar niemand geloofde me. Een uur later was het uit tussen ons en werd ik door haar vader op straat gezet. Vergeet niet : families sluiten altijd de rangen in zulke situaties.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je moet gewoon helemaal niks doen totdat je vrijwel zeker bent dat zij hier bedoelingen mee heeft. Tot aan dat moment hou je je fantasie en je hormoontjes maar in bedwang.
    En zodra je het vrijwel zeker weet dat ze hier bedoelingen mee heeft, bespreek je het met je vriendin. Zij is nl. haar zus en alleen al daarom kun je dit niet voor haar verzwijgen. Zij kent haar zus beter dan jij dat doet en zal wellicht een wijze raad geven hoe hier mee om te gaan danwel zal zij haar zus hier wel op aanspreken.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten