Skip to content
13 reacties
2952 weergaves

Fwb/ fuckbuddy

Hey, hebben sommige van jullie een fwb/ fuckbuddy ? Zo ja, hoe ben je in contact gekomen met die gene ?

18 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik heb een aantal FWB's gehad maar we maken wel de afspraak dat wel elkaars enige FWB zijn en van zodra er een vriend/vriendin is we er mee stoppen.
    Tot zover mochten die jongens mij altijd sturen.

    Vaak waren het vrienden van op school/mensen die ik online had ontmoet (en waar de seks dan bv. wel heel lekker was) en 2x had ik een collega.


    ik denk dat ik 7 seksbuddy's heb gehad in 3 jaar tijd. Een seksbuddy is voor mij iemand waar ik geen relatie mee wil maar wel weet wat hij doet in bed, iemand die ik kan vertrouwen op seksueel vlak, iemand die respect toont. Het hoeft ook niet moeders mooiste te zijn. (Die collega was trouwens helemaal niet zo knap maar was echt een genot in bed).

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j18, zo zie je maar weer dat elk nadeel een voordeel kan opleveren, voor mij mag de avondklok weer ingevoerd worden, ga ik dan ook eens proberen-)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Sinds de avondklok er was heb ik regelmatig bij mijn beste vriend geslapen of hij mij. We hebben elkaar toen wel eens uitgedaagd eerst door zijn stijf pik te laten zien, gevold door zelf aftrekken en zo zijn we steeds verder gegaan nu hebben we regelmatig seks.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een vriendin en ook nog een meisje met wie ik soms neuk. Mijn vriendin vind ik veel liever, maar die wil niet zo vaak seks als ik. Dan hou ik er niet van me op te dringen en daarom heb ik een andere oplossing.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben bi en heb al bijna 4 jaar verkering met mijn vriendin. Zij is lesbisch en heeft niets met jongens. Ze laat mij daar wel vrij in. Ik heb een fuckbuddy, hij is ook 17 en komt uit onze vriendengroep. Heb het ook nog nooit met een andere jongen gedaan! Beide gaatjes zijn voor hem en ik weet zeker dat hij ook de vader van onze kindjes gaat worden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb helaas geen fuckbuddy maar zou er wel een graag willen hebben

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb n vriend vanaf school. Denk vanaf m’n 12 jaar. Hebben samen wat gerukt toen. Zijn alle twee bi. We. Hebben geen relatie met elkaar maarwel vaak sex.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ooit op de kermis heb ik een jongen ontmoet die me toen ontmaagd heeft en hij is nog steeds mijn fuckbuddy. Buiten dat zijn we eigenlijk nieteens bevriend en hebben zeker geen relatie.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M'n buurmeisje en m'n buurjongen, maar dat weten ze niet van elkaar hoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb 2 fuckbuddy’s heb ze ontmoet via een homo chat site.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Yep. Ontmoet bij het hardlopen in het park. Liep al een tijdje achter haar en het viel me op dat ze ontzettend zwoel kon hijgen. Aan de praat geraakt en van het een kwam het ander.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • vroeger, toen we in de puberteit waren had ik dat ja, nu jammer genoeg nu niet meer, toen ik 13 was heb ik aan de klas en vrienden verteld dat ik gay was, dusja op die leeftijd is iedereen onzeker, en aangezien ik gay was wisten ze dat ik kon zeggen of hun lul groot genoeg was of niet, en zo is dat dan ook gegroeid, de eerste 2x was dat gewoon samen fappen en bij de 3de keer was het van "kom pijp mij eens, ik wil weten hoe dat voelt", en zo zijn we dat een ganse puberteit blijven doen eigenlijk, dus ja ik heb vaak mijn hetero vriend mogen aftrekken, pijpen en zijn sperma mogen oplikken, tot hij 18,5 jaar was, dan is dat gestopt, toen had hij een liefje en was hij ontmaagd, daarna hebben we dat nooit meer gedaan, hij had zijn eerste meisje nu, dus ik was niet meer nodig natuurlijk, zalige tijd wel om hem zijn eerste genot te geven, jammer genoeg nu al 4,5 jaar geen piet meer gezien xd

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn buurjongen

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten