Skip to content
10 reacties
2636 weergaves

Seks rond examens

Binnenkort zijn de eindexamens en ik vroeg me af of het handig is veel seks te hebben rondom de examens. Ik heb een heel leuk vriendje waar ik nu veel seks mee heb, maar is het handig in de examenperiodes daar mee door te gaan, of is het juist beter dat we dat dan even niet doen, omdat de examenresultaten dan tegen kunnen vallen?

16 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik heb vorige week mijn uitslag gekregen en mijn vriendin vandaag wij zijn beide geslaagd. En altijd als we een examen hadden hebben we daarvoor nog even lekker seks gehad dit heeft ons dus goed geholpen en kan het dus iedereen ook echt aanraden heeft voor ons echt voor rust gezorgd net zo voor een examen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mijn examens die ik tot nu toe gedaan heb heb ik mezelf alleen maar afgetrokken, solosex dus. En ik ben steeds geslaagd. Voor mij dus geen nadelige effecten. Ik kan me indenken dat ontspannen bij je examen aankomen best een voordeel kan hebben.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe ook examens en heb ook gewoon veel seks nu met mijn vriendje. Het is echt super lekker om te ontspannen en even niet aan alleen maar leren te denken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik twee jaar terug examen deed deed mijn vriendin ook examen. Omdat we dezelfde vakken hadden zaten we met elkaar in de klas en hadden we dezelfde examens op dezelfde momenten. We hadden toen net een paar weken met elkaar. Tijdens de twee weken hebben we alleen maar bij elkaar geslapen om samen te leren maar elkaar te helpen als we er doorheen zaten. We hadden elke dag seks en deden tussendoor de gekste spannende dingen met elkaar. Ik vond het fijn om zo een buddy te hebben. We zijn allebei toen geslaagd.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Dank voor jullie reacties! Ik heb vanmiddag mijn eerste examen gehad en heb vanmorgen ervoor uitgebreid met mijn vriendje seks gehad. Dat was echt zo lekker en zo ontspannen dat ik best wel relaxed het examen in ging. Ik kan het echt iedereen aanraden voor je examen goeie seks te hebben!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou even wachten en als dan een van jullie of alle twee goeden cijfers hebben gehaald de ander eens lekker verwennen, op een nieuwe manier zo als een ander standje langer voorspel een lekkere massage bedenk het maar.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Doen! Seks geeft enorm veel positieve energie. Een echte boost! En dat kun je tijdens examens goed gebruiken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ondanks dat het voor mij al een tijdje geleden is weet ik nog goed dat een examen periode op middelbare school voor mij best stressvol was. Ik weet niet of het voor iedereen zo werkt maar seks werkt voor mij heel goed om te ontspannen en realiteit even te vergeten.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel of niet beter presteren als je wel of niet seks hebt, is volgens mij een fabeltje.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ervaring is dat een stevig potje seks een hoop energie oplevert. Die je dan weer kan gebruiken om met een frisse kop verder te studeren. En de stress verdwijnt ook. En je slaapt er beter van. En zo kan ik nog een tijdje doorgaan... Ik heb toen ik examens moest doen gewoon elke dag seks gehad met mijn vriendin. Kortom: neuken ipv koffie.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten