Skip to content
12 reacties
3815 weergaves

Nieuwsgierig naar nudisme

Hallo allemaal,
Ik ben een bi jongen van 22 jaar en al een tijdje nieuwsgierig naar nudisme. Ik zou graag in contact komen met mensen die er ervaring mee hebben. Hebben jullie een idee waar ik persoonlijk in contact kan komen die ervaring hebben met nudisme? Bepaalde websites met chats of iets? Ik weet dat het ook via hier kan, maar hier is iedereen anoniem en ben juist op zoek naar persoonlijk contact. Volgens mij mag je hier geen contactgegevens delen helaas. Ik zou graag de eerste stap richting nudisme zetten, maar weet niet goed waar, met wie en hoe. Ik hoor het graag van jullie!

22 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Ts wat heb je tot nu toe gedaan?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hé er zijn genoeg naturisten-forums waar je met iemand kan praten. Ga eerst naar een naaktstrand om een beetje te “wennen” veel jongens die daar voor het eerst komen krijgen een stijve. Dan kun je eens kijken naar een Nederlandse camping en in Frankrijk kom je veel meer jongere tegen

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • klopt. Tenminste in NL dan. In zuid-Europese landen heb je de grotere resorts voor nudisme. Daar zie je wel jonge families met kinderen en dus ook jongeren.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • naaktstrand, nudisme, ik ken het niet... maar wat ik er van denk is dat je daar veel oude mensen ziet lopen, pakweg 45/50/55/60, geen idee maar dat denk ik... denk niet dat je daar jongens van 13 zal tegen komen

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan goed snappen waarom mensen hier niet met elkaar in contact gebracht mogen worden. Het is een anoniem board en je weet totaal niet wat voor creaps die zich geheel anders voordoen, er achter een pseudoniem schuil gaat. Je moet jonge mensen wel een beetje beschermen. Goede zaak, lijkt mij.
    Wat ik alleen niet snap is waarom ik naar jongen 22 niet mag schrijven over mijn ervaring bij de Galderse Meren ten zuiden van Breda. Hij wil daar naar toe en ik raad hem dat af. Geen geschikte plaats om een eerste ervaring met nudisme / naturisme op te doen, denk ik. Maar van een zekere moderator mag ik niet verwijzen naar een eerdere post die ik hier vorig jaar heb gedaan. Beetje vreemd. Ik snap er helemaal niets van.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Toch jammer dat er echt geen mogelijkheid is om met elkaar in contact te komen. Zeker bij dit onderwerp waarbij het taboe onder jongeren toch wel heerst. Aangezien nudisme in Nederland aan het uitsterven is lijkt het me juist goed om jongeren met elkaar in contact te brengen omtrent dit onderwerp. Helemaal aangezien er blijkbaar veel hoge drempels en vragen naar elkaar zijn. Misschien sla ik de plank mis, maar voor zover ik weet is er geen contactplatform voor jonge nudisten?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • (attentie moderator; dit is nu de 3e maal dat ik dit stukje plaats. Waarom wordt dit steeds geweigerd ?? Er staat toch niets verkeerds in en de info is nuttig voor een andere deelnemer)   Van de redactie :omdat de informatie te specifiek is en dit een manier is om contact te zoeken, waar je ook om gevraagd hebt en dat is niet de bedoeling, vandaar  

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier is de starter van dit topic weer! Bedankt voor je reactie jongen van 22! Gaaf om te lezen dat je dit gewoon hebt gedaan! Durf zelf die stap nog niet helemaal te zetten... ook bedankt voor je tips! Ga even op die website kijken! Als je het leuk vindt lijkt het me leuk om met je in contact te komen hierover. Ik weet alleen niet precies hoe... Ik heb trouwens gebruik gemaakt van je tip omtrent het gastenboek! Heb er iets ingezet bij het naaktstrandje het dichtst bij mij in de buurt (Gelderse meren). Hopen dat er reactie komt!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hi, hier degene die dit topic is gestart! Bedankt voor je reactie meisje van 19! Ik begrijp inderdaad dat nudisme niks met seksualiteit te maken heeft! Weet ook niet waarom ik dat er zo bijgezet heb haha, sorry! Bedankt voor je reacties en tips in ieder geval! Ik ga even kijken daar!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Heey,

    Ik ben vorig jaar voor het eerst naar een naaktstrand geweest. Ik wilde het ook al langer proberen en heb het uiteindelijk gewoon gedaan. Ik ben alleen gegaan, omdat ik niemand kende die mee wilde gaan.
    Uiteindelijk viel het allemaal wel mee en was de spanning zo weg. Heb een rustig plekje op het strand uitgezocht waar ik me op mijn gemak uit kon kleden, zonder dat iedereen meteen al zat te kijken.

    Op naaktstrandje.nl kun je naakstranden in Nederland vinden en er is daar per naakstrand een gastenboek. Misschien dat je daar zou kunnen vragen of er meer jongeren met je mee willen gaan.
    Anders lijkt het mij ook wel leuk om een keer samen met iemand te gaan ;)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • ....en oh ja; nudisme / naturisme heeft niets met seksualiteit te maken. Dus of je bi bent of gay of hetero maakt allemaal niets uit. Begin eens bij dat besef.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • De Nederlandse nudistenverenugin heeft ook een jongerenafdeling. Even zelf zoeken op internet. Het lijkt me dat je het best daar je vragen kan stellen. Hier krijg je alleen fantasieverhalwn waar je niets aan hebt.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten