Skip to content
3 reacties
1139 weergaves

Zwanger??

Hii Nadat mijn vriend was klaar gekomen (niet in mij) ging hij kort daarna met enkel zijn eikel in mij. Hij had nog wat op zich zitten, ik weet niet of dat vocht van mij was of ook wat sperma Ik zit op dag 15 van mijn cyclus (zat aan de pil maar nu dus al dik 2 week niet gehad) en volgens mijn app Ben ik dus vruchtbaar (alleen geen idee hoever dit anders is ivm de pil die ik lange tijd geslikt heb) hoe groot is de kans dat ik zwanger kan zijn? Ik ga sowieso testen over 2 week, maar ben even benieuwd...

20 jaar
3 jaren geleden

3 Reacties

  • gewoon de koper spiraal plaatsen en de pil er bij gebruiken.dubbel beschermd relax geen stress.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • 20 jaar hallo onder welke steen lig je nog.je weet hoe je baby makers in je vagina krijgt.Laat een spiraal zetten of ga naar de dokter voor de nuvaring.geloof me dan is heer relaxt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo meid, Ik denk dat bang zijn om zwanger te worden eigenlijk wel iedereen haar grootste angst is als meisje zijnde. Ik neem aan dat hij geen condoom droeg, maar een man heeft wel altijd wat voorvocht dat hij verliest voor het klaarkomen (hier kun je ook bevrucht van raken). Wacht je cyclus nog eventjes af en maak jezelf niet te veel druk, als je veel stress hebt dan reageert jouw lichaam daar ook anders op! Mocht je twijfelen ?? En zwangerschapstest kan nooit kwaad, tenslotte weet je dan zeker of je zwanger zou zijn ja of nee! Veel succes! X

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten