Skip to content
11 reacties
2783 weergaves

Vriendje erbij voor de seks?

Ik heb veel meer behoefte aan seks dan mijn vriendje. Hij vindt twee keer per week genoeg, maar ik wil elke dag. Nu zit ik er aan te denken om er nog een vriendje bij te nemen en dan puur en alleen voor de seks. Zo kan ik mijn verlangens stillen. Er is alleen een probleem: ik wil ook in een relatie blijven met mijn huidige vriendje, maar ik kan dit niet aan mijn vriend vertellen. Hij zal hier geen begrip voor hebben. Ik ben radeloos. Wat moet ik doen?

19 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Misschien is een sexspeeltje een idee. Iemand bedriegen is gewoon fout. Zo zou je zelf ook niet behandeld willen worden lijkt mij. Wees eerlijk naar elkaar.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin vind het niet erg als ik soms seks heb met jongens, als ik vaker seks wil dan zij. Bijvoorbeeld als ze ongesteld is heeft ze er echt een ruime week geen zin in en dan wil ik me niet opdringen. Maar ze wil niet dat ik het met andere meisjes doe.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Vreemd gaan kan je niet geheim houden. Vroeg of laat komt het uit met alle ellende vandien. Je zal er ook maar weinig plezier aan beleven want je zal wroeging krijgen , je geweten (ik ga er van uit dat je dat hebt) zal gaan knagen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Liefde is je behoeftes van jezelf opzij kunnen zetten voor de ander, maar ik maak uit jouw verhaal op dat jij dat niet kunt en dat je jouw eigen seksuele behoeftes belangrijker vindt. Je zegt dat hij er niet voor open staat dat jij nog een vriendje erbij neemt en ik begrijp die jongen heel goed. Dat jij nu alsnog op zoek wilt gaan naar een seksbuddy is gewoon vreemdgaan. Het is eigenlijk best simpel: als jij je benen niet dicht kunt houden voor andere jongens, moet je geen relatie nemen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Thanks voor de reacties. Mijn vriendje is echt een lieve jongen. En alles is perfect aan hem, behalve de weinige seks. Als we seks hebben is dat wel heel lekker. Maar hij zou zeker niet open ervoor staan dat ik een vriendje erbij neem. Is het gek voor een jongen om zo weinig seks als hij te willen? Ik dacht altijd dat ik juist degene ben die juist erg veel wil. Ik wil gewoon elke dag een piemel in me voelen en merkt de laatste tijd dat ik dat niet bij hem kan krijgen. Dus ik wil zeker kijken voor een sexbuddy, ik vraag me alleen af of ik het geheim moet hebben om mijn vriendje te houden, of dat ik het uit moet maken. Dat laatste is eerlijker, maar ik wil hem echt niet kwijt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil hij maar 2 x per week sex? Voor een jonge gast is dat toch wel heel weinig. De meeste die ik ken willen 2 x per dag sex!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je goed met een dubble agenda om kan gaan is het geen verkeerd idee. Misschien moet je dan met die vriend ( de sexbuddy ) afspreken dat je allees bij hem doet.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja, als je een geile doos hebt, moet je keuzes maken! Kan begin opbrengen als je vriend het niet snap, je hebt een vrij egocentrische benadering van jouw “probleem”. Benader het een vanuit dit perspectief en je hebt snel je antwoord.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerlijk zijn. Als seks zo belangrijk voor je is heeft je vriendje geen toekomst met jou. Ik herken het wel. Dat zijn lastige keuzes. Succes ermee.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat je moet doen? Zelf bepalen wat voor jou het meest waardevol / belangrijk is; je relatie met je huidig vriendje, of je seksuele behoefte.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @M19 mij lijkt het erg geil om een vriendin te hebben voor alleen puur voor de seks..

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten