Skip to content
5 reacties
1531 weergaves

afgewezen door men eigen vriendje?

hoi, ik zit met een dingetje, miss maak ik me wel druk om niets maar het stoort me toch een beetje. Ik blijf er aan denken.
Ik heb sinds een tijdje een vriend.
Ik ben 18 bijna 19 en voor hem was ik nog maagd.
mijn vriend is 21. Hij heeft wel al vriendinnen en seks gehad.
Hij is altijd zeer respectvol en doet niets waar ik niet klaar voor ben.
We hebben kortgeleden seks gehad met elkaar, wat heel fijn was. Ik vond het een leuk moment. Nu mijn dingetje is, Na dus de eerste keer wou ik kort nadien nog eens proberen, hij wou niet. wat best wel kan. hij zei dat hij moe was. dus zijn we gewoon gaan slapen. Nu de volgende ochtend wou ik het nog eens doen en hij wou echt niet precies, wat ik best raar vond. het is toch raar dat een jongen seks afwijst? misschien overdenk ik het gewoon. maar k vind het best raar. Zou ik iets verkeerd gedaan hebben? of vind hij mij niet aantrekkelijk meer ofs nu we het gedaan hebben?
ik vroeg me af of er nog meisjes dit al hebben gehad en of het normaal is aangezien dit mijn eerste relatie is en ik niet echt ervaring heb met dit soort dingen.
Thanks Alvast!

18 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik snap niet echt waarom mensen zo veel waarde hecht aan seks enzo

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Geef het even tijd niet teveel druk op zetten. Seks is fijn als het spontaan gebeurt. Als hij blijft ontwijken hebben jullie iets te bespreken.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier herken ik me wel in. Het is heus geen afwijzing. Je vriendje is idd geen ochtendmens. Laat hem lekker lui wakker worden terwijl je hem een heerlijke verwenbeurt geeft. Je snapt wel hoe. Het is zoals een stoomlocomotief. Die moeten - na een lange rit - ook eerst weer een kwartiertje op stoom gebracht worden voor ze weer volop gaan denderen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, Ik heb dit nog nooit echt mee gemaakt met m’n vriendje maar zover ik weet vinden de meeste jongens het niet fijn als hun seks hebben na het klaarkomen ofzo (in ieder geval mijn vriendje en paar vriendjes van me vriendinnen groep.) En misschien is je vriendje geen ochtend mens, als ik jouw was zou ik gewoon afwachten.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • De ene jongen kan al kort na het klaarkomen weer een keer, anderen hebben even 'bijkomtijd' nodig. Waarom je vriend de volgende ochtend niet weer wilde neuken weet ik niet, maar gezien je formulering 'hij wou echt niet precies' zou ik me er geen zorgen over maken. Vraag hem er eens naar als je weer samen bent. Kan ook gewoon zijn dat jouw seksdrive nu hoger is dan de zijne.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten